Shopping , News

Μία κίνηση για τις απόλυτα ξέγνοιαστες διακοπές

Aπόλαυσε κάθε στιγμή του καλοκαιριού ξέγνοιαστα, εύκολα και οικονομικά

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2021

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά έχουμε ανάγκη από ξέγνοιαστες διακοπές, μακριά από σκοτούρες και άγχος. Tο καλοκαίρι είναι ήδη εδώ για να μας θυμίσει ότι μπορούμε να αφήσουμε για λίγο στην άκρη όλα όσα μας βαραίνουν και να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ό,τι κι αν σημαίνει η λέξη «διακοπές» για τον καθένα μας, μόνοι, με φίλους, συγγενείς ή την οικογένεια, σε ένα αιγαιοπελαγίτικο νησί με ατέλειωτες αμμουδιές και την καταγάλανη θάλασσα, στο βουνό δίπλα στα γάργαρα νερά ενός ποταμού ή κάπου στην Ευρώπη, σε νέα τοπία και πρωτόγνωρες εμπειρίες, δικαιούμαστε να τις απολαύσουμε στο μέγιστο δυνατό, με άνεση, ασφάλεια, χωρίς έγνοιες και σκοτούρες και κυρίως με πολλά προνόμια.

Τι εννοούμε προνόμια; Συνέχισε να διαβάζεις και θα καταλάβεις για τι προνόμια μιλάμε! 

Βίωσε την απόλυτη πολυτέλεια, όπου και αν πας
Είσαι διακοπές σε ένα από τα πολλά και υπέροχα ελληνικά νησιά! Η πρώτη μέρα κυλάει όμορφα και ομαλά, αφού μέχρι να φτάσεις και να τακτοποιηθείς στο κατάλυμά σου, να «λιώσεις» στη θάλασσα και φυσικά να εξερευνήσεις τη γύρω περιοχή η μέρα έχει σχεδόν φτάσει στο τέλος της…

Την επόμενη μέρα ανοίγεις τον χάρτη για να εντοπίσεις τον ιδανικό προορισμό του νησιού που θα εξερευνήσεις και συνειδητοποιείς ότι είναι πολύ μακριά για να φτάσεις εκεί πεζός. Αποφασίζεις λοιπόν με συνοπτικές διαδικασίες πως η καλύτερη λύση είναι να νοικιάσεις αυτοκίνητο. Τρέχεις γρήγορα στο πλησιέστερο κατάστημα ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων γιατί δε θέλεις να χάσεις ούτε στιγμή από τις διακοπές σου…

Καταλήγεις λοιπόν στο όχημα της αρεσκείας σου, προσκομίζεις όλα τα απαραίτητα έγγραφα και εκεί που είσαι έτοιμος να «γκαζώσεις» προς εξερεύνηση νέων προορισμών… όλα «γκρεμίζονται» καθώς έχεις μαζί σου μόνο μετρητά, ενώ το κατάστημα ενοικίασης – όπως συμβαίνει με τα πλείστα, αν όχι όλα τα καταστήματα αυτού του είδους– δέχεται μόνο πληρωμή μέσω credit card… Η απόλυτη καλοκαιρινή απογοήτευση! 

Επειδή σε κανέναν δεν αξίζει να το ζήσει αυτό, προνόησε και απέκτησε άμεσα τη δική σου πιστωτική κάρτα από την Ελληνική Τράπεζα. Τι; Δε θέλεις να μπλέκεις με χρονοβόρες διαδικασίες και να στέκεσαι σε ατελείωτες ουρές έξω από τις τράπεζες, ειδικά τώρα που το μόνο που σε απασχολεί είναι να βρεις το ξενοδοχείο της αρεσκείας σου και να ανακαλύψεις όλα τα «κρυμμένα» μαγαζάκια του νησιού που θα επισκεφθείς; 

Καθώς, λοιπόν, οργανώνεις τις καλοκαιρινές διακοπές σας, θυμήσου ότι η Ελληνική Τράπεζα έχει προνοήσει για την περίπτωσή σου και τώρα σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τη νέα σου πιστωτική κάρτα μέσα σε μόλις λίγες ημέρες και χωρίς να χρειαστεί να μεταβείς σε κανένα κατάστημα. 

Καν' το online
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις μια απλή αίτηση την οποία μάλιστα θα βρεις online, αφού πρώτα εγγραφείς στο Web Banking ή στο Mobile App της Ελληνικής Τράπεζας και σε λίγες μέρες η κάρτα σου θα βρίσκεται στην… πόρτα σου! 

Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις τη δική σου πιστωτική κάρτα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα έναν κόσμο γεμάτο άνεση και ευελιξία.

Oι κάτοχοι των νέων πιστωτικών καρτών της «Ελληνικής» απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια, όπως: 
•    Δωρεάν Ταξιδιωτική Ασφάλιση, Κάλυψη Προσωπικών Ατυχημάτων και Ιατρική Ασφαλιστική Κάλυψη στο εξωτερικό, για σένα και την οικογένειά σου, στην περίπτωση που πληρώσετε τα εισιτήριά σας με την κάρτα.
•     Δωρεάν Ασφάλεια Προστασίας Αγορών στην Κύπρο και στο εξωτερικό, έναντι κλοπής, απώλειας ή τυχαίας ζημιάς.
•    Δωρεάν αποστολή μηνύματος SMS κάθε φορά που χρησιμοποιείς την κάρτα σου, για καλύτερο έλεγχο και μεγαλύτερη ασφάλεια.
•    Τεχνολογία Ανέπαφων Συναλλαγών και Apple Pay για γρήγορες και εύκολες συναλλαγές.
•     Άτοκη Περίοδος Αγορών σε περίπτωση εξόφλησης ολόκληρου του οφειλόμενου μηνιαίου ποσού της κάρτας σου.
•    Συμμετοχή στα Σχέδια Κινήτρων και Προσφορών της Τράπεζας και στα Σχέδια Άτοκων Δόσεων Επιχειρήσεων στην Κύπρο.

Με τόσα προνόμια και τόσο απλή, εύκολη και γρήγορη διαδικασία έκδοσης, εσύ ακόμα να αποκτήσεις τη δική σου πιστωτική κάρτα από την «Ελληνική Τράπεζα»;

Απόκτησε τώρα τη δική σου κάρτα, εύκολα κι απλά, στο www.hellenicbank.com.
Για οποιεσδήποτε απορίες έχεις, μπορείς να καλέσεις στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών, στο τηλ. 8000 9999.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close