News , Guide

SILVER βραβείο στην κατηγορία Brand Awareness για τη μπύρα ΛΕΩΝ

Η πρώτη ιστορικά κυπριακή μπύρα ΛΕΩΝ ξεχώρισε στη φετινή τελετή απονομής των Cyprus Marketing Achievement Awards 2023, κατακτώντας το SILVER βραβείο στην κατηγορία Brand Awareness χάρη στην ολιστική καμπάνια του «Βγες Μπροστά».

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουνίου 2024

Η Λέων συνεχίζει την ανοδική πορεία που χτίζει τα τελευταία χρόνια με επενδύσεις σε τηλεόραση, out of home πινακίδες, social media & digital campaigns, σινεμά ενώ είχε έντονη παρουσία σε φεστιβάλ και διάφορα events του νησιού μας. Σε σχετικές δηλώσεις της, η κα Θεώνη Πηλαβάκη, Senior Brand Manager της PPD Global, ανέφερε: «Αυτό το βραβείο ανήκει στην μεγάλη ομάδα του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης καθώς με την αγάπη, το μεράκι και το πάθος που τη διακατέχει, συνεχίζει να φέρνει τη ΛΕΩΝ ακόμη πιο μπροστά και πιο κοντά στο κυπριακό κοινό».

Η ΛΕΩΝ με τη νέα καμπάνια της βγαίνει πρώτα αυτή μπροστά, παρασύρει ΟΛΟΥΣ με την αυθεντικότητά της και πίνει στην υγεία όλων εκείνων των πραγματικών συστατικών που κάνουν την εμπειρία απόλαυσης μιας μπύρας ακόμα καλύτερη. Στόχος της ΛΕΩΝ να παροτρύνει αυτούς που την απολαμβάνουν να βγαίνουν μπροστά, να είναι αυθεντικοί, να αποτελούν την ψυχή της παρέας και να απολαμβάνουν μαζί κάθε στιγμή.

https://www.instagram.com/leonbeercyprus

https://www.facebook.com/LeonBeerCyprus

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close