Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Το -ίσως- πιο μαγευτικό beach bar της Κύπρου, επέστρεψε ανανεωμένο!

Ένας ειδυλλιακός χώρος σε νέα τοποθεσία

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2021

Το καλοκαίρι θα μας βρεις και πάλι σε ένα από τα αγαπημένα μας beach bar. Γιατί τα beach bars είναι ένας από τους λόγους που μας κάνουν να αγαπάμε το κυπριακό καλοκαίρι. 

Πιάνεις τραπεζάκι στην άμμο ή στο ντεκ κάτω από την ομπρέλα, βουτάς στη θάλασσα όταν ο ήλιος λάμπει αλλά ακόμη και κάτω από το φως του φεγγαριού. Και ανάμεσα στις βουτιές με τις σταγόνες να λαμπυρίζουν στην επιδερμίδα, αράζεις σε ξαπλώστρες για καφέ, για φαγητό, για μπύρες και κοκτέιλ.

Κάπως έτσι είναι και το ολοκαίνουριο σκηνικό που στήθηκε στον Κάτω Πύργο, το οποίο φιλοξενεί πλέον το Grape by the sea.

Το δημοφιλές μπαράκι στον Κάτω Πύργο μεταφέρθηκε λοιπόν σε νέα τοποθεσία, στην οδό Νικόλα Πηλείδη 15, δίπλα στο πάρκο (ο νέος του χώρος δεν απέχει πολύ από τον προηγούμενο) και έστησε ένα σκηνικό πραγματικά μαγευτικό! 

Ο νέος του χώρος είναι κυριολεκτικά ένας μικρός, επίγειος παράδεισος. Εναρμονισμένος με όλο τον περιβάλλοντα χώρο, απόλυτα φυσικός, με ξαπλώστρες, γκαζέπο, μπαρ, καρέκλες και τραπέζια κάτω από τέντα... σε περιμένει κι αυτό το καλοκαίρι για να σε μαγέψει και να σε ταξιδέψει! Στο μενού του, θα βρεις από καφέδες, παγωμένα ροφήματα και ποτά, μέχρι καλοφτιαγμένα σνακ αλλά και φαγητά. 

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν αν αποφασίσεις να βρεθείς στο απομακρυσμένο σημείο της επαρχίας Λευκωσίας, τον Κάτω Πύργο, κάνε μία στάση για μπάνιο, χαλάρωση και να απολαύσεις ίσως την ομορφότερη δύση ηλίου στο "Grape By The Sea".

(96 117656) Νικόλα Πηλείδη 15, Κάτω Πύργος, επ. Λευκωσίας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close