Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουλίου 2024
Το 36ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ ανοίγει, για πρώτη φορά για φέτος, τις πύλες του σήμερα 3 Ιουλίου, στην Πύλη Αμμοχώστου, στη Λευκωσία, στις 19:00.
H Κεντρική Σκηνή φιλοξενεί τον Μίλτο Πασχαλίδη. Της μεγάλης συναυλίας θα προηγηθεί συναυλία με τον Παναγιώτη Λόϊζου.
Το 36ο ΠΦΝΦ θα ανοίξει με ομιλία του ο Γ.Γ. του Κεντρικού Συμβουλίου ΕΔΟΝ, Σεβήρος Κούλας στις 21:55.
Στο χώρο της Λαϊκής Σκηνής αρχικά θα μπορείτε να απολαύσετε χορευτικά από την Ομοσπονδία Φιλιππινέζικων Οργανώσεων στην Κύπρο (FFOC). Θα ακολουθήσει Συναυλία με τους Δημήτρη Σουρουλλά και Γιώργο Δημητρίου
Στο χώρο του Φεστιβάλ από τα μεσάνυχτα και μετά θα λειτουργεί η Μπουάτ μας. Στην Μπουάτ, θα εμφανιστούν τρία μουσικά σχήματα, το Χάρτινο Τσίρκο, το Μουσικό σχήμα του Εφραίμ Λιλή και Στέλιου Στυλιανού και το Μουσικό σχήμα του Παναγιώτη Καράντωνα.
Η ώρα 21:00 στο χώρο της Μπουάτ θα προβάλλεται το Ντοκιμαντέρ «Journey into Cyprus - East to West» των Σταύρου Τζιωρτζή και Yalçın Adal.
Επίσης στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργήσει η Αθλητική Γωνιά, όπου θα φιλοξενήσει διάφορες αθλητικές επιδείξεις, καθώς και η Γωνιά Τεχνών όπου θα προβληθούν και θα είναι διαθέσιμα προς πώληση έργα τέχνης όπως πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες, χειροποίητα κοσμήματα, μουσικά όργανα, graffiti κ.α.
Τέλος στο Φεστιβάλ, θα λειτουργεί Παιδότοπος, Διεθνούπολη, Θεματικά Κέντρα, Φοιτητικό και Μαθητικό Στέκι, Στέκι Νέων Εργαζομένων, Δικοινοτικό Στέκι, Περίπτερο της Εφημερίδας «ΝΕΟΛΑΙΑ», Έκθεση Βιβλίου, περίπτερα φιλοξενίας Εθελοντικών Οργανώσεων, Γωνιά Ρομποτικής, Γωνιά Λαϊκής Παράδοσης με παραδοσιακά επαγγέλματα και εδέσματα από την κυπριακή παράδοση, Παζαράκι και θα πωλούνται φαγητά και ποτά σε προσιτές τιμές.
Η ΕΔΟΝ για άλλη μια φορά πρωτοπορεί, προσφέροντας στη νεολαία και γενικότερα στο λαό την ευκαιρία να παρακολουθήσει αυτό το μεγάλο πολιτιστικό υπερθέαμα στην πολύ χαμηλή τιμή προπώλησης εισόδου των 25 ευρώ μόνο και για τις τρεις νύχτες. Στην είσοδο το τριπλό εισιτήριο θα είναι 30 ευρώ, ενώ η είσοδος για κάθε βράδυ είναι μόλις 20 ευρώ. Για παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι δωρεάν.
Λεωφορεία θα υπάρχουν από όλες τις επαρχίες.
Σχετικά

Έρχεται ο μήνας των γαϊδουριών και του ετήσιου φεστιβάλ τους
Γιορτάζουμε με ένα ξεχωριστό τρόπο

ABR Festival: Εξασφάλισε τα εισιτήριά σου για το γνωστό φεστιβάλ που άλλαξε όνομα και τοποθεσία
Η νέα εκδοχή του αγαπημένου φεστιβάλ και οι λεπτομέρειες

Έρχεται το 19ο Φεστιβάλ Κιθάρας EGTA στη Λευκωσία
Διοργανώνεται στις 25 και 26 Απριλίου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος

To Cyprus Open Dance Festival υπόσχεται ένα μοναδικό θέαμα
Ένα φεστιβάλ με συμμετοχή πέραν των 600 αθλητών από όλο τον κόσμο

Η πόλη της Λάρνακας θα γεμίσει και πάλι με λουλούδια για τα Ανθεστήρια 2025
Η μεγάλη γιορτή των λουλουδιών επιστρέφει γεμάτη με χρώματα κι αρώματα της άνοιξης

Τον Μάιο πάμε στο Cyprus Specialty Coffee Fest για δωρέαν γευσιγνωσία καφέ
Μία μεγάλη γιορτή με μουσική, φαγητό και φυσικά καφέ

Chef's Kiss Food Festival: Ο απόλυτος προορισμός των foodies θα στηθεί τον Μάιο στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Τον Μάιο η Μαρίνα Αγίας Νάπας μετατρέπεται σε μια τεράστια, γευστική, υπαίθρια αγορά με live cooking και events, προσφέροντας μια τελείως διαφορετική εμπειρία σε όλους τους foodies.

Το Φεστιβάλ Γάλακτος ανακοίνωσε (μόλις) ημερομηνία
Μάθε λεπτομέρειες για το φετινό Φεστιβάλ Γάλακτος

Έρχεται το 10ο Bike Festival στη Λευκωσία
Μία διοργάνωση που παρουσιάζει η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Λευκωσίας "Λήδρα"

Το μουσικό Φεστιβάλ Μπίρας της Λεμεσού επιστρέφει, σε άλλη τοποθεσία
Περιμένουμε την ανακοίνωση για τους καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσει φέτος

Η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται στο 4ο Femme Fest Cyprus
Ένα διήμερο με ελεύθερη είσοδο, εργαστήρια, συζητήσεις, οργανώσεις και καλλιτεχνική δράση

Τίτλοι τέλους για το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025
Με λάμψη και διακρίσεις