Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένας all day χώρος ιδανικός για όμορφες καλοκαιρινές αποδράσεις

Εκεί, θα βιώσεις την πολυτέλεια της ηρεμίας και της χαλάρωσης

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουλίου 2024

Το εστιατόριο Ouzeria by the Sea και το Neera Pool Bar αποτελούν ιδανικές επιλογές για καλοκαιρινές αποδράσεις το φετινό καλοκαίρι πλάι στο κύμα, με θέα τη θάλασσα της Λεμεσού σε ένα πανέμορφο, ειδυλλιακό περιβάλλον. Εδώ, θα βιώσεις την πολυτέλεια της ηρεμίας και της χαλάρωσης, θα ξαπλώσεις στις αναπαυτικές ξαπλώστρες κάτω από τον ήλιο και θα δροσιστείς με βουτιές στην πισίνα που βρίσκεται στον χώρο αλλά και στην όμορφη παραλία δίπλα σου. Ένας all day χώρος όπου θα απολαύσεις από νωρίς παγωμένο, εκλεκτό καφέ, δροσιστικά ποτά, κοκτέιλ και αλκοολούχα ποτά ενώ στο μενού θα βρεις νόστιμες επιλογές από αυθεντικά μεσογειακά πιάτα με ποιοτικά υλικά και πρώτες ύλες.

Ouzeria.width-800.jpg

Όλοι ξέρουμε πως η παραλία ανοίγει την όρεξη αλλά μην ανησυχείς αφού το Ouzeria by the Sea θα ικανοποιήσει κάθε σου γευστικό γούστο και θα σε χορτάσει. Ανοίγοντας το μενού θα βρεις γεύσεις της Μεσογείου. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από μία σειρά απολαυστικών dips όπως τζατζίκι, μελιντζανοσαλάτα καπνιστή, σκορδαλιά, χούμους, ταχίνι αλλά και ποικιλία από όλες τις αλοιφές. Μπορείς να ξεκινήσεις το γεύμα σου ή το δείπνο σου επιλέγοντας κάποια από τα κρύα ή ζεστά ορεκτικά του μενού. Από τα κρύα μπορείς να διαλέξεις καρπάτσιο χταπόδι, καπνιστή φάβα, τσάτνει κάπαρης, πιπεριές, ελιά, μαύρο σκόρδο, μαριναρισμένη γαρίδα κοιλάδας, κρέμα μπρόκολου-δυόσμου, λεμόνι, πούδρα τόνου, κάσιους, κρεμμύδι, αφυδατωμένο αρακά ή βοδινό Άνγκους, καρπάτσιο με πράσινη ρόκα, παρμεζάνα και βινεγκρέτ από λάδι τρούφας. Από τα ζεστά σίγουρα θα δοκιμάσεις χαλούμι σχάρας με μαρμελάδα ντομάτας, ποσέ αχλάδι σε μπίρα, σαλικόρνια, αγκινάρες, καλαμάρι ψητό ελληνικής αλιείας, κρέμα από λαγόχορτα, ψητό μπροκολίνι, τζελ ούζου. Υπάρχει μία σειρά από δροσερές σαλάτες ενώ από τα κυρίως θα βρεις μία σειρά από πιάτα με ψάρια, θαλασσινά, κρεατικά σχάρας και επιλογές για χορτοφάγους. Σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις την αστακομακαρονάδα με φρέσκια σάλτσα ντομάτας, κρεμμύδια, σκόρδο, και σπιτική σάλτσα αστακού. Παράλληλα, στο Neera Pool Bar, θα δοκιμάσεις δροσιστικά cocktails και ποτά, θα απολαύσεις μοναδικές βραδιές και τα κυριακάτικα μεσημέρια ζωντανή μουσική και γνωστούς καλλιτέχνες.
(25634333) ξενοδοχείο The GrandResort, Αμαθούντος 127, Λεμεσός. Pool Bar Δ-Κ 10.00-00.00 / Lunch Δ-Κ 12.30-16.00 / Dinner Πεμ-Σ 16.00-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close