Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Έξοδος στην Κύπρο από... ψηλά σε 17+1 εντυπωσιακά rooftop

Βραδινή δροσούλα, απίθανα cocktails και μαγευτική θέα… αφ’ υψηλού!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου 2021

Tο σαββατοκύριακο είναι εδώ και μας δίνει και πάλι πολλές ευκαιρίες για έξοδο! Αν λοιπόν ψάχνεις το ιδανικό σκηνικό για έξοδο με την παρέα, τότε ακολούθησέ μας! Σου έχουμε την ιδανική πρόταση για την πιο διασκεδαστική έξοδο…

Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να απολαμβάνεις ένα δροσιστικό cocktail σε κάποια ατμοσφαιρική ταράτσα με υπέροχη θέα και όλα αυτά κάτω από τον έναστρο «καλοκαιρινό» ουρανό και το απαλό βραδινό αεράκι να σε δροσίζει; 

Εάν αυτή η εικόνα σε δελεάζει, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς ένα από τα παρακάτω rooftop bars που ξεχωρίσαμε και σου παραθέτουμε και… άσπρο πάτο!

ΠΡΩΤΑΡΑΣ - ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ 

 

Sky Bar by Hard Rock Café Ayia Napa
Όταν ο ήλιος δύει, το Sky Bar, στο rooftop του Hard Rock Café, αποτελεί μια ειδυλλιακή όαση. Αυτό το bar προσφέρεται για ανέμελες βραδιές παρέα με εξωτικά cocktails, ναργιλέ, παγωμένα ροφήματα (με ή χωρίς αλκοόλ) και φυσικά για την καλή μουσική του και όλα αυτά με την ποιότητα και την τεχνογνωσία του διάσημου παγκοσμίως Hard Rock Café!
(23 819888) Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 13, Αγία Νάπα. Θα το βρεις ανοιχτό μόνο τα σαββατοκύριακα, κατά τις βραδινές ώρες μέχρι τις 2 τα ξημερώματα. 

Panorama Roof Top Bar 
Chic επιλογή, το Panorama Roof Top Bar, στο ξενοδοχείο Asterias Beach Hotel, θα δώσει χρώμα στα απογεύματά σου. Με προσεγμένη διακόσμηση και cozy ατμόσφαιρα αυτό το rooftop συνδυάζει θέα 360 μοιρών, προς τη μαγευτική θάλασσα της Αγίας Νάπας, chill out μουσική και άψογο service. 
(23 201018) Asterias Beach Hotel, οδός Μακρονήσου (κάθετη της λεωφόρου Νησί), Αγία Νάπα. Καθημερινά ανοιχτό από τις 19:00 μέχρι τις 00:00. 

NapaView Sky Lounge 
Για θέα αφ’ υψηλού, επίλεξε το διακριτικά μοντέρνο rooftop του εντυπωσιακού NapaView Sky Lounge. Θα το βρεις στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Napa Suites, εκεί όπου μπορείς να ζήσεις υπέροχες εμπειρίες δοκιμάζοντας κάποιο από τα παγωμένα cocktails του. Ξεχωρίζει η εξωτερική πισίνα υπερχείλισης που υπάρχει στο χώρο και γίνεται ένα με το μπλε της θάλασσας. 
(23 819100) Napa Suites, Δημοκρατίας 29-31, Αγία Νάπα. Το bar είναι ανοιχτό για το ευρύ κοινό τις καθημερινές (εκτός Παρασκευής) από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, την Παρασκευή από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 τα ξημερώματα και την Κυριακή από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το απόγευμα.  

Revo Revolving Lounge Bar 
Βρίσκεται στον τέταρτο όροφο, δηλαδή στην ταράτσα του ξενοδοχείου Protaras Plaza Hotel και είναι τόσο ιδιαίτερο όσο υποδηλώνει το όνομά του. Ναι, όντως, μιλάμε για ένα περιστρεφόμενο lounge bar.Το Revo Revolving Lounge Bar είναι τοποθετημένο σε μία πλατφόρμα που το καθιστά περιστρεφόμενο αφού πραγματοποιεί στροφή 360 μοιρών ανά διαστήματα. Το μπαρ άνοιξε τις πόρτες του και μας υπόσχεται πέρα από εκπληκτική θέα του Πρωταρά, πρωτότυπα κοκτέιλ, μαζί με εκπληκτικά μείγματα ναργιλέ. 
(99 082360) Plaza Hotel (4ος όροφος), Πρωταρά 69, Πρωταράς. Θα το βρεις ανοιχτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. 

Roof Burger Bar
Στην κορυφή του ξενοδοχείου Grecian Sands, το καλαίσθητο Roof Burger Bar σερβίρει ζουμερά burgers, τα οποία συνδυάζονται με μία εξαιρετική ποικιλία τοπικών, αλλά και διεθνών αποσταγμάτων. Είναι ένα από τα πιο όμορφα σημεία για να ρεμβάσεις το μεσογειακό γαλάζιο της κοσμοπολίτικης Αγίας Νάπας απολαμβάνοντας παράλληλα λαχταριστά ποτάκια και μπεργκεράκια. 
(23 725041) Grecian Sands Hotel, Κρύου Νερού 44, Αγία Νάπα. Ανοιχτό καθημερινά εκτός Δευτέρας μεταξύ 18:30 – 23:30.

Cliff Bar 
Δεν είναι ακριβώς ταράτσα... αν και η τοποθεσία του (βρίσκεται πάνω σε ένα λόφο ακριβώς πάνω από τον κόλπο της παραλίας του Κόννου) προσφέρει θέα που πραγματικά σου κόβει την ανάσα. Ο λόγος για το Cliff Bar, ένα εξωτικό, ατμοσφαιρικό μπαρ που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Grecian Park. Η διαμόρφωση του θυμίζει καράβι που ανοίγει πανιά και σε προσκαλεί να ζήσεις μία chill out εμπειρία με φόντο την παραλία του Κόννου και συντροφιά υπέροχα signature cocktails.
(23 844000) Grecian Park Hotel, Λεωφόρος Κόννου 81, Αγία Νάπα. Υποδέχεται κόσμο καθημερινά από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τη 1 τα ξημερώματα. 

Sky Lounge
Ανάμεσα στην κοσμοπολίτικη πόλη της Αγίας Νάπας και το όμορφο πάρκο του Κάβο Γκρέκο, θα βρεις το πεντάστερο Atlantica Mare Village Ayia Napa, το οποίο δεν αποτελεί μόνο ιδανική επιλογή για διακοπές σε ένα γαλήνιο περιβάλλον. Είναι και ο προορισμός σου για έξοδο αφ' υψηλού. Ο λόγος αυτός, ακούει στο όνομα Sky Lounge, βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου και διαθέτει έναν πραγματικά καλαίσθητο χώρο, με μοναδική διασκόσμηση όπου κυρίαρχο υλικό είναι το ξύλο, οι μαροκινές λεπτομέρεις αλλά και ο καταγάλανος ουρανός... που θα σου χαρίζει απρόσκοπτη θέα! Εδώ λοιπόν, πέρα από τη θέα, θα απολαύσεις καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, συνοδευμένα από ευφάνταστες γαστρονομικές δημιουργίες (από τη μεσογειακή και ασιατική κουζίνα), αλλά και Live DJ sets. 
(23721401) Ο χώρος λειτουργεί Τρίτη-Κυριακή από τις 18:00 μέχρι αργά.

ΛΑΡΝΑΚΑ

The Belfry 
Βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Λαζάρου, στο κέντρο της πόλης. Πρόκειται για ένα φροντισμένο roof bar, φτιαγμένο με πέτρα και μοντέρνα αισθητική. Ο Industrial σχεδιασμός σε συνδυασμό με το γουστόζικο στυλ και ο εντυπωσιακός χώρος αποτελεί σημείο αναφοράς. Εδώ θα απολαύσεις νόστιμα πιάτα, δροσερά κοκτέιλ και άλλα ποτά απολαμβάνοντας τη θέα της πόλης από ψηλά και την επιβλητική εκκλησία του Αγίου Λαζάρου που τα βράδια φωταγωγείται δίνοντας μια εικόνα μαγική.
(99 292721) Παύλου Βαλσαμάκη και Μεχμέτ Αλή 5, Λάρνακα. Ανοιχτό καθημερινά εκτός Δευτέρας μεταξύ 18:00 – 01:00. 

Helicon Roofbar
Πρόκειται για μια cool ταράτσα σε urban περιβάλλον με τη διακόσμηση του να θυμίζει τροπικό νησί. Αποτελεί με άλλα λόγια μια όαση φινέτσας και δροσιάς – σε αυτό βοηθούν και τα λαχταριστά signature cocktails του - μέσα σε ένα κατ’ εξοχήν αστικό περιβάλλον και με υπέροχη. Συμπεριέλαβε στην εξίσωση και τη μαγική θέα της θάλασσας της Λάρνακας που απλώνεται στο βάθος, με το ηλιοβασίλεμα από εκεί να μοιάζει μαγικό…
(99 811032) Κοσμά Λυσιώτη 8, Λάρνακα. Το κατάστημα υποδέχεται κόσμο καθημερινά εκτός Τρίτης από τις 6 μ.μ. μέχρι τη 1 – 1:30 τα ξημερώματα. 

Sky Bar, Radisson Blu Hotel 
Ένα ατμοσφαιρικό roof bar στον 16ο όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu, που πιθανότατα αποτελεί το πιο ψηλό roof bar της Κύπρου Συνδυάζει κομψότητα και αίγλη με θέα την υπέροχη Λάρνακα. Ένα περιβάλλον με υψηλή αισθητική, όμορφη διακόσμηση με ψηλά και χαμηλά τραπέζια, άνετες καρέκλες και ωραίο επιβλητικό μπαρ. Όσο για το τι θα πιείς, στο Sky Bar θα βρεις πάνω από 90 μάρκες τζιν και πολλές ακόμα επιλογές σε ποτά και cocktails, για να βρεις σίγουρα αυτό που σου «ταιρίαζει»! 
(24 505800) Radisson Blu Hotel, Ατλαντίδων 2, Λάρνακα. Θα το βρεις ανοιχτό Κυριακή – Πέμπτη μετά τις 4 το απογεύμα και μέχρι τη 1 τα ξημερώματα και Παρρασκευή & Σάββατο μετά τις 5 το απόγευμα μέχρι τη 1 τα ξημερώματα. 

Bella Vista Rooftop┃Lounge Bar
Στην καρδιά της Λάρνακας, στην ανανεωμένη και εντυπωσιακή Πλατεία Ερμού, εδώ και λίγο καιρό έκανε την εμφάνισή της η ξενοδοχειακή μονάδα του Samirana Boutique Hotel. Έκτοτε, στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου έχει σκαρφαλώσει και το Bella Vista Rooftop┃Lounge Bar! Πρόκειται για έναν εκλεπτυσμένο χώρο με μοντέρνα αισθητική, όπου οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν, δημιουργώντας μια φιλόξενη λάμψη, και θα θέλεις σίγουρα να το επισκεφθείς με την παρέα σου και να ζήσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης. Το Bella Vista Rooftop┃Lounge Bar, έχει σε πρώτο πλάνο την Πλατεία Ερμού και σε φόντο την φημισμένη Παραλία των Φοινικούδων και σερβίρει brunch, απογευματινό καφέ, ενώ σαν βραδιάζει εδώ έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις μια μεγάλη γκάμα ντόπιων και εισαγόμενων κρασιών, αλλά και μοναδικά Signature & Classic Cocktails σε προσιτές τιμές τα οποία έχουν επιμεληθεί οι έμπειροι bartenders του. 
(24 040000) 

ΛΕΜΕΣΟΣ

Marina Roof bar
Βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη Μαρίνα Λεμεσού και προσφέρει μοναδική θέα, στον ορίζοντα όπου το βαθύ μπλε της θάλασσας μπλέκεται με το κίτρινο, το χρυσό και το κόκκινο του ήλιου όλες τις ώρες της ημέρας. Οι έμπεροι bartenders του bar, θα σου ετοιμάσουν ποτά και signatures cocktails, κρασιά και κάποιες επιλογές για να συνοδεύσεις το ποτό σου, απολαμβάνοντας συνάμα funky μουσική, που προσθέτει μια ιδιαίτερη διάσταση στη μοναδική ατμόσφαιρα αυτού του χώρου.
>Info: (25 051500) Μαρίνα Λεμεσού (πάνω από το TGI Friday’s). Υποδέχεται κόσμο καθημερινά εκτός Δευτέρας, 19:00 – 02:00. 

 

Agora Roof Top
Το Agora Roof Τop δημιουργήθηκε μετά την αναγέννηση του κτιρίου του Παντοπωλείου στην καρδιά της Πλατείας Σαριπόλου στο κέντρο της Λεμεσού. Το ιστορικό, πέτρινο κτίριο του Παντοπωλείου διαθέτει πλέον μία ήσυχη, ευάερη ταράτσα με όμορφη ατμόσφαιρα και θέα στα γύρω νεοκλασικά κτίρια, που λειτουργεί ως cafe – lounge bar. Οι επισκέπτες μπορούν να το επιλέξουν είτε για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα μέσα στη μέρα, είτε για βραδινό ποτό με lounge μουσική, ενώ μπορούν να απολαύσουν και ένα ελαφρύ γεύμα και το brunch του Σαββατοκύριακου, συνδυάζοντάς το με ψώνια.
(25 899545) Χατζηλοϊζή Μιχαηλίδη 12, Λεμεσός. Θα το βρεις ανοιχτό από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 – 2 τα ξημερώματα (αναλόγως την προσέλευση).

Barbacoa BBQ
Στη γειτονιά του Μεσαιωνικού Κάστρου της Λεμεσού, το παραδοσιακό, αμερικανικό barbecue house, Barbacoa BBQ, κέρδισε τον ουρανίσκο μας με τα εξαιρετικά καπνιστικά κρεατικά και τα ζουμερά burgers του. Κι έπειτα, μας εντυπωσίασε με το μικρό μεν αλλά χαριτωμένο rooftop του, που σερβιρεί ξεχωριστά ποτά, δίνοτας στις καλοκαιρινές βραδιές μας μια διαφορετική και άκρως ευχάριστη νότα. Το rooftop σε περιμένει και φέτος για να σου σερβίρει φρουτένια cocktails και craft beers.
(25105999) Γενεθλίου Μιτέλλα 42, Λεμεσός. Θα το βρεις ανοιχτό από Τρίτη μέχρι Κυριακή μεταξύ 18:00 – 01:00, ενώ Παρασκευή και Σάββατο παραμένει ανοιχτό μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.

ΠΑΦΟΣ

 

Ouranos Lounge
Στο Ouranos Lounge του ξενοδοχείου Annabelle στην Πάφο θα νιώσεις μία διακριτική αίσθηση πολυτέλειας. Με θέα το λιμανάκι της Πάφου και το Μεσαιωνικό Κάστρο αλλά και γενικότερα με όλη την ειδυλλιακή περιοχή της Κάτω Πάφου… στο πιάτο σου, αυτό το rooftop θα σε κερδίσει με το εκλεπτυσμένο γούστο του και τα ethnic ποτά του.
>Info: (26 885000) Annabelle Ηotel, Λεωφόρος Ποσειδώνος, Πάφος. Το bar είναι διαθέσιμο για πότο (για δείπνο το ωράριο διαφέρει) καθημερινά, 11:00 – 01:00. 

Armonia Terrace
Ένας μοναδικός χώρος ξεκούρασης και ψυχαγωγίας στην κορυφή του υπερπολυτελούς Anassa Hotel, ιδανικός για ειδυλλιακά απογεύματα – αλλά και για κάθε ώρα της ημέρας - με θέα το απέραντο γαλάζιο του Κόλπου της Χρυσοχούς. Έλα με την παρέα σου, πιάσε στο χέρι σου ένα από τα καλοφτιαγμένα κοκτεϊλάκια που προσφέρει το bar και άσε τη σαγηνευτική θέα και την υπέροχη μουσική να σε ταξιδέψουν. 
>Info: (26 888000) Anassa Hotel, Αλέκου Μιχαηλίδη 40, Νέο Χωριό. Ανοιχτό καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τη 1 τα ξημερώματα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Taratsa by High&Wet
Το εν λόγω pop-up bar θα το βρεις και φέτος στην ταράτσα του 1010 Hall. Πρόκειται για ένα μπαράκι που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο roof bar στο κέντρο της Αθήνας, με ψηλά και χαμηλά τραπέζια-πάγκους, πολλά φυτά, αψίδες με χρωματιστά φωτάκια, και μία δυνατή μπάρα που σου ετοιμάζει τα πιο εύγευστα κοκτέιλ!  Πάρε την παρέα σου λοιπόν και έλα να απολαύσεις το ποτάκι σου σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό urban – cozy περιβάλλον, με την παλιά πόλη της πρωτεύουσας στο πιάτο.
Το μόνο που έχεις να κάνεις για να βιώσεις αυτή τη μοναδική ψυχαγωγική εμπειρία, είναι να κάνεις κράτηση μέσω του εύχρηστου online συστήματος κρατήσεων στο www.highandwet.com είτε τηλεφωνικώς στο 996664060.
(99 758578) Γραμμού 19, Λευκωσία (πάνω από το 1010 Hall). Ανοιχτό καθημερινά, 18:00 – 00:00. Μπορείς να κάνεις κράτηση μέσω του online booking συστήματός τους στο www.highandwet.com/taratsa. 

Vintage Wine Bar & Bistro Nicosia
Βρίσκεται σε ένα πραγματικά μοναδικό σημείο στην καρδιά της Λευκωσίας και πρόσφατα δημιούργησε μια άκρως ειδυλλιακή ταράτσα με εκπληκτική θέα και πολύ πράσινο. Ο χώρος «ντύθηκε» με vintage στοιχεία, ώστε να συμβαδίζει και να εναρμονίζεται απόλυτα με τη γύρω περιοχή. Η ταράτσα συνδυάζει λοιπόν την αρχοντιά και την κλάση του παλιού με πιο casual και φιλική ατμόσφαιρα. Στην εξίσωση συμπερίλαβε εκλεκτές ποικιλίες κρασιού και νόστιμο bistrot food που θα απογειώσουν τη βραδιά σου. 
(22 333005) Ερμού 285, Λευκωσία (πάνω από το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας). Θα το βρεις ανοιχτό καθημερινά εκτός Κυριακής, 16:00 – 00:30. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close