17-18 September 2021
Μουσική , Συναυλίες & Events

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου έρχεται Κύπρο

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έρχεται μαζί με τους Bogaz Musiqye

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2021

H Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique ταξιδεύουν ξανά σε Ελλάδα και Κύπρο και μας προσκαλούν σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών!

Για μία ακόμη φορά η Ελένη Τσαλιγοπούλου σε μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και καινούργια τραγούδια, όλα θα είναι εκεί και θα αποδίδονται με την καθηλωτική ερμηνεία και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης, που κάθε συναυλία της γίνεται μία λυτρωτική μουσική εμπειρία.

Και βέβαια εκεί θα είναι και οι Bogaz Musique, σταθεροί συνεργάτες της τα τελευταία χρόνια και καταλύτες στον ήχο που έχει διαμορφώσει, οι οποίοι μαζί με την Ελένη αποτελούν μία δημιουργική μουσική ομάδα που εξελίσσεται, πειραματίζεται, «πειράζει», ενώνει το καινούριο με το παλιό και διαμορφώνει ένα σύγχρονο, ελκυστικό ηχητικό τοπίο.

Μαζί τους και ο ξεχωριστός νέος τραγουδοποιός Γιάννης Παπαγεωργίου.

Επιθυμία της Ελένης Τσαλιγοπούλου επίσης είναι να μας συστήσει σε αυτή τη σειρά συναυλιών έναν νέο τραγουδοποιό, ο οποίος από την πρώτη ακρόαση τράβηξε την προσοχή της. Ο Γιάννης Παπαγεωργίου, έχοντας ήδη στις αποσκευές του τον πρώτο δίσκο τουμε τίτλο «Από τη σιωπή στη σιωπή», είναι τραγουδοποιός που μας έρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα, μαθητής του Δημήτρη Μυστακίδη στη λαϊκή κιθάρα, με το δικό του ξεχωριστό ύφος και ηχόχρωμα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μαζί με την παρέα της είναι έτοιμη να μας ταξιδέψει με την φωνή της για δυο μοναδικές, φθινοπωρινές βραδιές!

>> Παρασκευή 17/9, Σχολή Τυφλών, Λευκωσία
>> Σάββατο 18/9, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού - Μάριος Τόκας

Προπώληση εισιτήριων: tickethour.com

Όροι Προπώλησης στο 75%

  • Η είσοδος επιτρέπεται μόνον για πρόσωπα ηλικίας 16 ετών είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού είτε αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν με την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους διάγνωσης.
  •  Εξαιρούνται πρόσωπα ηλικίας κάτω των 12 ετών, πρόσωπα ηλικίας 12 έως 15 ετών τα οποία προσκομίζουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, καθώς και πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close