Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα κλασικό εστιατόριο, για όσους αγαπούν το καλό φαγητό

Ένα εστιατόριο στην καρδιά του Πρωταρά για τους λάτρεις της καλής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2021

Είναι η ατμόσφαιρα του χώρου, το σημείο όπου βρίσκεται, το προσεγμένο φαγητό; Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη τι είναι αυτό που μας κερδίζει περισσότερο σε αυτό το εστιατόριο του Πρωταρά, και επιστρέφουμε ξανά και ξανά εκεί. Πάντως συνδυαστικά όλα αυτά ανεβάζουν το Erato Restaurant & Steakhouse στις προτιμήσεις μας.

Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως ένα από τα πλέον κλασικά στέκια εστιατορική σκηνή του Πρωταρά, μιας και διατηρεί τη θέση του εδώ και αρκετά χρόνια.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

 Το Erato Restaurant & Steakhouse θα το βρεις στ ην  καρδιά του κοσμοπολίτικου Πρωταρ ά. Πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο εστιατόριο, το οποίο προσφέρει εξαιρετικά πιάτα και άψογη εξυπηρέτηση, σε πολύ καλές τιμές.

 Και σαν πάρεις θέση σε ένα από τα τραπέζια του, θα ζήσεις ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα! Αρκεί βέβαια, να επιλέξεις τον προορισμό! Κι αυτό γιατί στο μενού του θα βρεις πιάτα όχι μόνο από την κυπριακή κούζινα, αλλά και τη μεσογειακή, αλλά και τη διεθνή!    Εδώ λοιπόν οι κυπριακές γεύσεις αναμειγνύονται με τη μεσογειακή κουζίνα με συνταγές από Ιταλία, Γαλλία και άλλες χώρες και φυσικά το αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από εξαιρετικό. 

Το μενού του μπορεί να ικανοποιήσει κάθε απαιτητικό ουρανίσκο και κάθε γευστική παλέτα, προσφέροντας εξαιρετικά steak σε 20 διαφορετικές επιλογές, θαλασσινά και μακαρονάδες, όλα καλομαγειρεμένα και γευστικότατα.

Στα οπωσδήποτε που πρέπει να σοκιμάσεις βάλε και τους γλυκούς πειρασμούς που προσφέρει, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν ιδανικά την εμπειρία σου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο Erato Restaurant & Steakhouse έχουν ετοιμάσει value for money set menu, εξασφαλίζοντας σου οικονομικά και νόστιμα γεύματα.  Τα set menu σου προσφέρουν γαστρονομικά ταξίδια με ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο... στις καλύτερες τιμές. 

Εύσημα, ωστόσο, αξίζουν και στο σέρβις, το οποίο θα σε εξυπηρετήσεις χωρίς καθυστερήσεις.

(23832686) Λεωφ. Πρωταρά 32, Πρωταράς (έναντι ξενοδοχείου Sunrise). Δ-Κ 12.00-24.00.
FacebookErato Steak House & Restaurant

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close