Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μία από τις ωραιότερες αυλές στη Λευκωσία για καλοκαιρινή έξοδο

Οι καλοκαιρινές βραδιές στην πρωτεύουσα μπορούν να γίνουν πραγματικά μοναδικές αρκεί να πας στα σωστό μέρος

Δημοσιεύτηκε στις 03 Αυγούστου 2021

Το “Nomad Bar Food Experience”, έχει ανοίξει και φέτος το καλοκαίρι τις πύλες του, μεταμορφώνοντας το «τοπίο» της νυχτερινής διασκέδασης της πρωτεύουσας...  

Θα το βρεις και φέτος στο Chateau Status, δίπλα στην Πράσινη Γραμμή, όπου σε περιμένει για να σου χαρίσει μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές!

Ένας ξεχωριστός χώρος...
Το “Nomad” είναι μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη δημιουργία, καθώς έχει φτιαχτεί – όπως δηλώνει και το όνομά του – στα πρότυπα της κουλτούρας και της αισθητικής των νομαδικών καταυλισμών και αποτελεί ένα από τα ελάχιστα θεματικά μπαράκια της Κύπρου.

Αυτό που καθιστά το “Nomad” τόσο ξεχωριστό και θα σε κάνει να επιστρέφεις σε αυτό ξανά και ξανά, είναι το γεγονός πως παρότι η διακόσμηση και η διαρρύθμιση του μαγαζιού είναι εμπνευσμένα από τη μέση Ανατολή και τη νομαδική καλαισθησία, κάθε γωνίτσα του χώρου είναι σχεδιασμένη με διαφορετικό τρόπο και ύφος, αλλού με χαμηλά τραπεζάκια, αλλού με ψηλά, αλλού καναπέδες, αλλού καρέκλες κ.τ.λ. που στον καθένα θα θυμίσει κάτι διαφορετικό και θα του «ξυπνήσει» διαφορετικές αναμνήσεις και εικόνες.

Χαλαρή ατμόσφαιρα
Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και είμαστε σίγουροι πως εσύ και η παρέα σου θα νομίζετε πως βρίσκεστε σε διαφορετικό μέρος και εποχή. Άλλοι θα αισθάνονται πως ανήκουν σε κάποιο νομαδικό λαό που περιπλανούνται από μέρος σε μέρος, ενώ άλλοι μπορεί να νομίζουν πως βρίσκονται σε κάποια ταβέρνα την εποχή των Vikings & των Ενετών (σε αυτό βοηθά φυσικά και η θέα των Ενετικών τειχών της Λευκωσίας που απολαμβάνει κανείς στο χώρο). Εμάς πάλι μας έκανε να αισθανθούμε πως ναυαγήσαμε σε κάποια απέραντη αμμουδερή παραλία ενός απομονωμένου τροπικού νησιού στα ανοιχτά του Ειρηνικού.

Αυτή η μοναδική και ξεχωριστή για τον καθένα αίσθηση και εμπειρία ήταν άλλωστε και ο στόχος των δημιουργών του μπαρ. 

Η αυλή εδώ λοιπόν είναι μία διαφυγή από την πραγματικότητα με τα απολαυστικά και τα άκρως δροσιστικά κοκτέιλ ή τα εκλεκτά εδέσματά τους εμπνευσμένα από διάφορες γωνιές του πλανήτη και τη μουσική να δημιουργούν ξεχωριστές βραδιές.

Στα συν όμως, βάλε και την άριστη εξυπηρέτηση. 

Επισκέψου σήμερα κιόλας τον καταπράσινο κήπο με την παιχνιδιάρικη διακόσμηση και την ιδιαίτερη θέα, παράγγειλε ένα ξεχωριστό κοκτεϊλάκι και αφέσου σε ένα μοναδικό ταξίδι στο όνειρο και τη φαντασία…

NOMAD BAR FOOD EXPERIENCE
(77771167) Μάρκου Δράκου 12 (απέναντι από το ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας), Λευκωσία 1102.
FacebookNomad-bar food experience
Instagramnomad.bar.food.experience

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close