Μουσική , Συναυλίες & Events

Οι 12+1 συναυλίες που περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία

Οι πρώτες συναυλίες του Σεπτεμβρίου στην Κύπρο: Μια συνοπτική παρουσίαση

Δημοσιεύτηκε στις 03 Αυγούστου 2021

Αν και ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τον Αύγουστο και αρχίσαμε σιγά σιγά όλοι λίγο-πολύ να μπαίνουμε σε mood διακοπών, εντούτοις ψάξαμε και λιγάκι τι παίζει το φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο όπου -αν όλα πάνε καλά- μας περιμένουν πάρα πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Εμείς, επιλέξαμε 12+1 συναυλίες που δεν θέλουμε να χάσουμε και σου τις προτείνουμε για να κάνεις από τώρα τον προγραμματισμό σου! 

Εξάλλου, η ομάδα του Check in Cyprus υπόσχεται να σας κρατά ενήμερους για όλες τις μεγάλες συναυλίες! Εσείς απλά... τηρείτε την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας! 

Άννα Βίσση
Η μοναδική ερμηνεύτρια ενώνεται ξανά με τη «χρυσή» 12μελή μπάντα της και παρουσιάζει στο κυπριακό κοινό ένα τρίωρο -ανατρεπτικό- μουσικό ταξίδι. Θρυλικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμοί από την πλούσια προσωπική της διαδρομή, αλλά και αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από την ελληνική και διεθνή σκηνή, εναλλάσσονται μαγικά, σε μια καλοκαιρινή γιορτή της μουσικής! Μια ανανεωμένη παράσταση γεμάτη ενέργεια, πάθος, συγκίνηση (και ...χιούμορ) που, σε συνδυασμό με το φλογερό αίσθημα της Άννας Βίσση, την εκρηκτική της χημεία με τους μουσικούς, αλλά και με έναν καλεσμένο - έκπληξη, υπόσχεται να μείνει αξέχαστη σε όσους μοιραστούν τα δύο αυτά μοναδικά live με την αγαπημένη τραγουδίστρια. Μαζί της στα τραγούδια ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.
>> 1 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα.
>> 3 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός.

Νίκος Πορτοκάλογλου
Ένα Jukebox πολύχρωμο, γεμάτο με τραγούδια από διαφορετικές εποχές και γλώσσες. Γεμάτο με «τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν» όπως λέει και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο οποίος υπογράφει αυτή τη νέα μουσική παράσταση. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τους «Μπλε», τον Στάθη Δρογώση, την Αγάπη Διαγγελάκη και τον Βύρωνα Τσουράπη, δημιούργησαν μία μοναδική παρέα που μας ταξίδεψε σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη της μουσικής με τραγούδια που τους διαμόρφωσαν, χωρίς φόβο αλλά με περίσσιο πάθος. Παρουσιάζουν ένα εξωστρεφές κι εξαιρετικά διασκεδαστικό πρόγραμμα, με πολλή μουσικότητα υψηλής αισθητικής όπου (εκτός των άλλων) παίζονται και διασκευές σπουδαίων Ελλήνων & ξένων συνθετών σε παλιά επιτυχημένα τραγούδια που τους έχουν σημαδέψει δίνοντας έτσι ενέργεια σε ένα… «ζωντανό» JUKEBOX επί σκηνής. Θα υπάρχει επίσης κι ένα μικρό αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, φόρος τιμής στον σπουδαίο συνάδελφο και φίλο τους που χάθηκε τόσο πρόωρα.
>> Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου: Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία
>> Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου: Κηποθέατρο Λεμεσού.

Ρίτα Αντωνοπούλου
Η Ρίτα Αντωνοπούλου, είναι μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της... και αυτή τη φορά επιστρέφει στην Κύπρο για ένα live, με καλό σκοπό. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα μας καλεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου να την ακολουθήσουμε σε ένα ακόμα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι με όχημα το δημιουργικό της πάθος και μοναδική προϋπόθεση να αφεθούμε στη μαγεία που δημιουργεί επί σκηνής. Αυτή τη φορά την υποδεχόμαστε παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, στο Αμφιθέατρο Heritage στη Λεμεσό, για μια μουσική βραδιά που προβλέπουμε να είναι μαγική! Η εκδήλωση είναι αφιερωμένγη στη μνήμη του Χρίστου Ζειπέκκη.
Συντελεστές: Κλασσική Κιθάρα - ενορχηστρώσεις: Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Μπάσο: Σταύρος Καβαλιεράτος, Ακουστική Κιθάρα: Μιχάλης Ατσάλης.
>> Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Heritage, Λεμεσός, 20.30. Εισιτήρια: Εισφορά Εισόδου €20 (Όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ). Για πληροφορίες: 25747750 ή στο Sold out tickets.

Γιώτα Νέγκα
Μία από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, θα ταξιδέψει στην Κύπρο και θα μοιραστεί μαζί μας τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου! Η Γιώτα Νέγκα φέρνει την "Ευτυχία" στη Λευκωσία. Σε ένα πρόγραμμα το οποίο επιμελείται καλλιτεχνικά η Λίνα Νικολακοπούλου.
>> Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00. Είσοδος: €20. Προπώληση εισιτηρίων: TickethourCyprus & ACS Courier (77777040)

Μαρίζα Ρίζου
Mετά από ένα μουντό χειμώνα, τόσο διαφορετικό από όλους τους προηγούμενους, η καλύτερη πρόταση για μια ξεσηκωτική βραδιά, που θα μας κάνει να ξεχαστούμε, είναι η καλοκαιρινή συναυλία της Μαρίζας Ρίζου!  Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο όπως πάντα με μεράκι, με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια, πικάντικες διασκευές, πρόζα, ενέργεια, κέφι, διάδραση!  Θα ακούσετε κιθάρες, πιάνο, hammond, τζουράδες, νταούλια και διάφορα άλλα στο Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια, στο Έλα ψυχούλα μου, στο Καίγομαι και στο Ζητάτε να σας πω, αλλά βέβαια και στο Πετάω, στο Πάμε μια βόλτα, στο Είναι μικρή η ζωή,  όπως και στα πιο καινούρια Κάποιος να με σύρει και Πόσο Βλάκας. 
>> Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου: Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία. 
Ώρα έναρξης: 21:00. Τιμή: 20 ευρώ. Πληροφορίες: 99059257 (RED.). Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα acs courier σε όλες τις πόλεις (77777040).

Γιάννης Πλούταρχος
Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα κλείνει φέτος με επιτυχία, 25 χρόνια ζωής και προσφοράς, και διοργανώνει το επετειακό Φιλανθρωπικό Δείπνο «Dinner For Life – 25 Years Anniversary». Ως ένας άξιος πρεσβευτής της χώρας μας έχει κτίσει  μια  ανθρωπιστική  γέφυρα    και  έδωσε  μέχρι  σήμερα  το «δώρο  ζωής» σε  650   ασθενείς   με λευχαιμία και  άλλες  αιματολογικές κακοήθειες, σε 33 χώρες, σε 5  Ηπείρους  ασχέτως θρησκείας, χρώματος, κοινωνικής τάξης. Η  όλη πορεία του  στηρίχθηκε  στον εθελοντισμό  και τους  διαχρονικούς χορηγούς και συμμάχους του. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, στις 20:00, στην οικία της κ. Φωτεινής Παπαδοπούλου στη Στράκκα. Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Τη βραδιά θα στηρίξει μουσικά ο γνωστός ‘Ελληνας καλλιτέχνης, Γιάννης Πλούταρχος. Όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης, θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του εξειδικευμένου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου, του Ιδρύματος.
>> Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, οικία της κ. Φωτεινής Παπαδοπούλου, Στράκκα, Λευκωσία. 
Τιμή Εισιτηρίου: €60 μόνο από το https://events.karaiskakio.org.cy. 


Στέλιος Ρόκκος & Μελίνα Ασλανίδου
Με την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου» δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν ζήσει και «χτίσει» τη ζωή τους με το συγκεκριμένο motto, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για μία μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο μας, που διψά για live εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά. Ο Στέλιος Ρόκκος κι η Μελίνα Ασλανίδου στις προσωπικές τους διαδρομές έχουν αποδείξει περίτρανα ότι «Ζουν τη ζωή τους» όπως εκείνοι την ορίζουν κάθε στιγμή. Είναι, από τη φύση τους, πρωταγωνιστές. Ανεξάρτητοι και δημιουργικοί που λειτουργούν από ψυχής. Αυτό το καλοκαίρι, που όλοι θέλουμε να ζήσουμε ξανά στην κανονικότητά μας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν live εμφανίσεις σε όλη τη χώρα. Τραγούδια αγαπημένα, διαχρονικά, μεγάλες επιτυχίες τους δένουν, με τέτοιο τρόπο, για να βάλουν στο «μουσικό τους διάλογο» τη φωνή του κόσμου που θα βρεθεί κοντά τους στις συναυλίες. Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες λοιπόν θα βρίσκονται στο νησί μας την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου σε Λεμεσό και Λάρνακα, αντίστοιχα.
>> Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού - Μάριος Τόκας
>> Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο δημοτικό αμφιθέατρο Λάρνακας.
Προπώληση εισιτηρίων: tickethour.com

Διονύσης Σαββόπουλος
Η Επιτροπή Εορτασμών Κύπρου 1821 -2021, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας παρουσιάζουν τη συναυλία «Αχ, Ελλάδα σ’αγαπώ» με το Διονύση Σαββόπουλο. Θα γίνουν δύο συναυλίες, στη Λευκωσία στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στις 10 Σεπτεμβρίου και στη Λεμεσό, στο Κηποθέατρο, στις 11 Σεπτεμβρίου. Θα ακουστούν τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου αλλά και άλλων συνθετών. Στις συναυλίες συμμετέχουν το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση» η Φιλαρμονική Ορχήστρα «Μέσα Γειτονιάς» και Λαϊκή Ορχήστρα. Μαζί με το Διονύση Σαββόπουλο και το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση» τραγουδούν ο  Δημήτρης Φανής και η Αννίτα Κωνσταντίνου. Τις ενορχηστρώσεις έκαναν ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, μόνιμος συνεργάτης του Διονύση Σαββόπουλου και ο Βάσος Αργυρίδης, οι οποίοι έχουν την μουσική διεύθυνση. Τις εκδηλώσεις στηρίζουν οι Δήμοι Στροβόλου και Λεμεσού. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και στα δύο θέατρα  με απαραίτητη την εξασφάλιση δελτίου με αριθμημένη θέση, το οποίο  μπορεί το κοινό να εξασφαλίσει  από την tickethour, όλα τα ACS couriers  και για τη Λεμεσό επίσης από το «Ταμείο της Οδού Ειρήνης 158».
>> Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία. 
>> Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός. 

Ελευθερία Αρβανιτάκη
Τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και η περιορισμένη χωρητικότητα των θεάτρων στην Κύπρο μας οδήγησαν στην μεταφορά της ημερομηνίας της συναυλίας της Λευκωσίας. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, στις 16 του μήνα στο Σκαλί Αγλαντζιάς. Η αγαπημένη Ελευθερία θα φέρει μαζί της όλα τα μεγάλα τραγούδια της με τα οποία έχουμε συνδυάσει τα συναυλιακά μας καλοκαίρια, αλλά και τις προσωπικές μας στιγμές, καθώς και κάποια από τα καινούρια της τραγούδια. Όσοι έχετε εισιτήρια μπορείτε να τα μεταφέρετε στη νέα ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες στην Tickethour. (77777040).
>> Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία. 

Ελένη Τσαλιγοπούλου & Bogaz Musique
Για μία ακόμη φορά η Ελένη Τσαλιγοπούλου σε μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και καινούργια τραγούδια, όλα θα είναι εκεί και θα αποδίδονται με την καθηλωτική ερμηνεία και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης, που κάθε συναυλία της γίνεται μία λυτρωτική μουσική εμπειρία. Και βέβαια εκεί θα είναι και οι Bogaz Musique, σταθεροί συνεργάτες της τα τελευταία χρόνια και καταλύτες στον ήχο που έχει διαμορφώσει, οι οποίοι μαζί με την Ελένη αποτελούν μία δημιουργική μουσική ομάδα που εξελίσσεται, πειραματίζεται, «πειράζει», ενώνει το καινούριο με το παλιό και διαμορφώνει ένα σύγχρονο, ελκυστικό ηχητικό τοπίο. Μαζί τους και ο ξεχωριστός νέος τραγουδοποιός Γιάννης Παπαγεωργίου.
>> Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, Σχολή Τυφλών, Λευκωσία.
>> Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού - Μάριος Τόκας, 20.00. Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα acs courier σε όλες τις πόλεις (77777040).

Σταμάτης Κραουνάκης
Το ανήσυχο πνεύμα και υπερταλαντούχος καλλιτέχνης Σταμάτης Κραουνάκης δεν θα άφηνε το νησί μας εκτός της φετινής του καλοκαιρινής περιοδείας! Έξοδος ΄21 με καινούργια τραγούδια απ’ το έργο «Γιορτή Στα Σπίτια», που χαρακτηρίστηκε ιστορικό «Παιδί» της καραντίνας. Επιστρέφει, με μεγάλες επιτυχίες απ’ την κοινή μας πορεία με την κοινωνία μέσα στα χρόνια αλλά και με τραγούδια που αγαπάμε. Ελαφρά λαϊκά μιούζικαλ με μίξεις τρελές, με κέφι αληθινό όπως πάντα και με αυξημένη μπάντα. "Με φίλους αγαπημένους, μ’ εμένα στη μέση στο πιάνο, με τις τέσσερις υπέροχες φωνές μας και με την μπάντα επίσης να λαλάει έξοχα. Σχεδιάσαμε μια έξοδο και το καλοκαίρι αυτό κι επιτέλους μετά από πολλές αναβολές, εμβολιασμένοι όλοι, κατεβαίνουμε στην Κύπρο μας με λαχτάρα να ξαναδούμε τους απίθανους φίλους μας". Σταμάτης Κραουνάκης: πιάνο και φωνή, Χρήστος Γεροντίδης, Σάκης Καραθανάσης, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης το πετυχημένο Τιμ αλέρτ και μια τεραστία ορχήστρα! Θα καεί το πελεκούδι - Θα λιώσουνε καρδιές!
>> Λάρνακα: Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο
>> Λεμεσός: 22 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Μάριος Τόκας
>> Λευκωσία: 23 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών

Ώρα Έναρξης: 21.00. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00. Προπώληση εισιτηρίων: Tickethour.com.cy & σε όλα τα καταστήματα ACS Courier.

Νατάσα Θεοδωρίδου
Η ερωτική Νατάσα Θεοδωρίδου, η καταξιωμένη και διαχρονική τραγουδίστρια ανακοίνωσε ακόμα δυο μοναδικές live εμφανίσεις στο νησί μας!  Η τραγουδίστρια με τις αμέτρητες επιτυχίες, με τη σεμνότητα και τη μοναδικότητα της φωνής της θα μαγέψει τους πολλούς Κυπρίους θαυμαστές της, αφού η περιοδεία της δεν έχει σταματημό!  Κάτω από τον φθινοπωρινό ουρανό η Νατάσα θα κάνει ένα ταξίδι με χαρτοπόλεμο, θα πει στο φεγγάρι να ψάξει να τον βρει, θα μας βάλει δύσκολα, και αφού πει για τις δύσκολες στιγμές, θα τραβήξει μια κόκκινη γραμμή για την αχάριστη καρδιά, και επειδή μας ξέρει, θα τα αφήσει  όλα έστω και αν είναι ανήσυχος ο καιρός. Θα μας πει για πάντα, γιατί δεν θέλει τέτοιους φίλους και στο τέλος… παραδόθηκα σε σένα.
>> Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός.
>>Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο, Λάρνακα. 

Φωτεινή Δάρρα
Ένα όνειρο με «Μελωδίες φθινοπωρινής νύχτας» θα ζήσουν όλοι όσοι παρευρεθούν για να απολαύσουν τη μαγευτική φωνή της Φωτεινής Δάρρα σε μία σύμπραξη με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου. Η συναυλία θα περιλαμβάνει τα ωραιότερα τραγούδια από το ελληνικό και διεθνές ρεπετρόριο. Την εκδήλωση διοργανώνει το TELETHON σε συνεργασία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου και τα καθαρά έσοδα θα στηρίξουν τον φιλανθρωπικό θεσμό. 
>> Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close