News , Guide

Καμίνι και αύριο η Κύπρος – Νέα κίτρινη προειδοποίηση

Αναλυτικά ηπρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2021

Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας για εξαιρετικά ψηλές θερμοκρασίες.

Η προειδοποίηση θα είναι σε ισχύ από τις 21:00 το βραδύ της Τρίτης μέχρι τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Απόψε η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νότια παράλια.

Αύριο η μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό θα ανέλθει στους 40 βαθμούς και στα υψηλότερα ορεινά γύρω στους 32 βαθμούς.

 

 

Η πρόγνωση του καιρού:

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά, κυρίως κατά τις αυγινές ώρες, πιθανό να παρατηρείται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά και τοπικά στα βόρεια και νότια παράλια όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα νότια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 37 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά, κυρίως κατά τις αυγινές ώρες, πιθανό να παρατηρείται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, εκτός από τα ανατολικά όπου θα καταστεί σύντομα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, αλλά μέχρι το Σάββατο θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να κυμανθεί γενικά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close