Μουσική

Νέες ημερομηνίες για την παράσταση «Αχ, Ελλάδα σ’αγαπώ» με τον Διονύση Σαββόπουλο στην Κύπρο

Σε Λεμεσό και Λευκωσία τον Οκτώβριο

Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου 2021

Η  Επιτροπή  Εορτασμών Κύπρου 1821 -2021, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας  και τους Δήμους Στροβόλου και Λεμεσού ανακοινώνουν την αλλαγή των ημερομηνιών της συναυλίας με το Διονύση Σαββόπουλο με τίτλο «Αχ, Ελλάδα  σ’αγαπώ», για τεχνικούς λόγους.  

Αντί  10 & 11 Σεπτεμβρίου οι συναυλίες θα γίνουν:  
2  Οκτωβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσού 
3  Οκτωβρίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών  Λευκωσία

Tο κοινό το οποίο ήδη έχει πάρει τα δωρεάν δελτία εισόδου με θέσεις,  θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει  όπως ακριβώς είναι.

Σε περίπτωση που  κάποιοι  δεν μπορούν  να παραστούν στις συναυλίες,   μπορούν να τα επιστρέψουν,   επικοινωνώντας με την tickethour στο τηλέφωνο 77 77 70 40  για την ακύρωση των θέσεων τους. 
 

Θα ακουστούν τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου αλλά και άλλων συνθετών.

Στις συναυλίες συμμετέχουν το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση» η Φιλαρμονική Ορχήστρα «Μέσα Γειτονιάς»   και Λαϊκή Ορχήστρα. Μαζί με το Διονύση Σαββόπουλο και το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση» τραγουδούν ο  Δημήτρης Φανής και η Αννίτα Κωνσταντίνου.  

Τις ενορχηστρώσεις έκαναν ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, μόνιμος συνεργάτης του Διονύση Σαββόπουλου και ο Βάσος Αργυρίδης, οι οποίοι έχουν την μουσική διεύθυνση. 

Τις εκδηλώσεις στηρίζουν οι Δήμοι Στροβόλου και Λεμεσού.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και στα δύο θέατρα  με απαραίτητη την εξασφάλιση δελτίου με αριθμημένη θέση, το οποίο  μπορεί το κοινό να εξασφαλίσει  από την tickethour, όλα τα ACS couriers  και για τη Λεμεσό επίσης από το «Ταμείο της Οδού Ειρήνης 158»

ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

ΟΡΟΙ  ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΣΤΟ 75%
Η είσοδος επιτρέπεται μόνον για πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού είτε αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν με την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους διάγνωσης. Εξαιρούνται πρόσωπα ηλικίας κάτω των 12 ετών, πρόσωπα ηλικίας 12 έως 15 ετών τα οποία προσκομίζουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, καθώς και πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών - Η ΟΡΘΗ χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για κάθε θεατή από την στιγμή προσέλευσης στο χώρο της εκδήλωσης έως και την αποχώρησή του από αυτόν (είσοδο, παραμονή και μετακίνηση εντός χώρου, έξοδο) - Οι θεατές υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των διοργανωτών, των εκπροσώπων φύλαξης, αλλά και των υπευθύνων του χώρου, σεβόμενοι τα κατά περίπτωση επιβαλλόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα που τίθενται από το Διοργανωτή σε απόλυτη συμμόρφωσή του προς τις υποδείξεις των υγειονομικών αρχών.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close