Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ο απόλυτος προορισμός για ένα δροσερό καλοκαίρι στο χωριό

Θα συνδυάσεις τη χαλάρωση με την εξερεύνηση των πανέμορφων βουνίσιων τοπίων του νησιού μας.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2024

Μπορεί όταν ακούς καλοκαίρι αμέσως να σου έρχεται στο μυαλό παραλία και και χαλάρωση όλη μέρα στον ήλιο, εντούτοις οι εξορμήσεις στο βουνό είναι εξίσου χαλαρωτικές και προπάντων δροσιστικές.

Απόλαυσε ένα δροσερό καλοκαίρι στο χωριό Όμοδος με διαμονή στους παραδοσιακούς αγροτουριστικούς ξενώνες του Οίνου Γη (Oenou Yi Cottages) - έναν πραγματικό παράδεισο για τους λάτρεις της βουνίσιας ζωής! Τα αγροτουριστικά καταλύματα του Οίνου Γη αποτελούν την ιδανική επιλογή για να συνδυάσεις τη χαλάρωση με την εξερεύνηση των πανέμορφων βουνίσιων τοπίων του νησιού μας.

Τα αγροτουριστικά καταλύματα Οίνου Γη, σου προσφέρουν όχι μόνο μια άνετη και πολυτελή διαμονή, αλλά και μια αυθεντική εμπειρία παραδοσιακής κυπριακής φιλοξενίας. Τα ευάερα και φωτεινά δωμάτια συνδυάζουν μοντέρνες και άνετες εγκαταστάσεις για όλες τις ανάγκες των επισκεπτών με κομψή, παραδοσιακή επίπλωση. Οι πέτρινοι τοίχοι σε ταξιδεύουν τους στο παρελθόν και δημιουργούν την απόλυτη αγροτουριστική εμπειρία.

strata2A_104-Custom.jpg

Η διαμονή στα καταλύματα Οίνου Γη σου μπορεί να γίνει ακόμη πιο ευχάριστη, καθώς στο Οινοποιείο Οίνου Γη υπάρχει η εντυπωσιακή εσωτερική πισίνα με πανέμορφη θέα τις γύρω βουνοκορφές του χωριού που μπορείς να επισκεφθείς με την παρέα σου. Επίσης, μπορείς να απολαύσεις μια εμεπειρία γευσιγνωσίας κρασιού και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις παραγωγής του Οινοποιείου. Και φυσικά, αξίζει να σημειωθεί η υπέροχη θέα που προσφέρεται από τη μαγευτική βεράντα του Οινοποιείου Οίνου Γη, με θέα τα καταπράσινα αμπέλια και το γραφικό Όμοδος. Απόλαυσε τη δύση του ήλιου με τη παρέα σου με κρασάκι και γευστικά τσιμπήματα.

Ανακάλυψε τη μαγεία του Ομόδους, συνδέσου με τη φύση, και απόλαυσε την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία στα καταλύματα Οίνου Γη (Oenou Yi Cottages) – ο ιδανικός προορισμός για ένα δροσερό καλοκαίρι στο βουνό.

Περιγραφές και φωτογραφίες από όλα τα διαθέσιμα καταλύματα στο http://www.oenouyicottages.com.cy. Περισσότερες πληροφορίες στο +357 99 800 011.

Βρείτε μας στα social media: @oenouyi_cottages & @oenouyi.winery

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close