Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

To K Cineplex αποχωρεί από το Mall of Cyprus - Έρχονται νέα brands

Το K Cineplex ολοκλήρωσε το ταξίδι του στο Mall of Cyprus

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου 2024

Σε σειρά στρατηγικών αλλαγών, οι οποίες στοχεύουν στην ενίσχυση των επιλογών για ψώνια και ψυχαγωγία και υπόσχονται να αναβαθμίσουν τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών του εμπορικού κέντρου, προχώρησε το Mall of Cyprus.

Μεταξύ άλλων, το Mall of Cyprus προανήγγειλε την κάθοδο νέων εμπορικών σημάτων και καταστημάτων μόδας, ανάπτυξη νέων χώρων ψυχαγωγίας και διασκέδασης και συνεχείς βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου.

Το K Cineplex ολοκλήρωσε το ταξίδι του στο Mall of Cyprus

Παράλληλα, το Mall of Cyprus ανακοίνωσε και την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το Κ Cineplex.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση, το K Cineplex, πολύτιμος συνεργάτης του Mall of Cyprus, ολοκλήρωσε το ταξίδι του στο Mall of Cyprus στις 21 Ιουλίου 2024.

«Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στο K Cineplex για την πολυετή προσφορά του και τη συμβολή του στην ψυχαγωγία των επισκεπτών του εμπορικού μας κέντρου», προσθέτει.

Επερχόμενες βελτιώσεις

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αλλαγή αυτή αποτελεί μια συναρπαστική ευκαιρία για νέες εξελίξεις στο Mall of Cyprus.

«Εργαζόμαστε ενεργά για να καλύψουμε τον κενό χώρο με νέους ενοικιαστές που θα επικεντρωθούν στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας στο Mall of Cyprus», σημειώνει, υπογραμμίζοντας πως αυτές οι νέες προσθήκες θα ανακοινωθούν σύντομα και αναμένεται να φέρουν φρέσκια ενέργεια και καινοτόμες εμπειρίες στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου.

Μελλοντικές εξελίξεις

Παράλληλα, στο πλαίσιο του στρατηγικού του σχεδιασμού, το Mall of Cyprus δεσμεύεται να εξελίσσεται συνεχώς για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών του.

Στο πλαίσιο αυτό, οι επερχόμενες βελτιώσεις θα περιλαμβάνουν:

  • Ενίσχυση της κατηγορίας της μόδας: Εισαγωγή νέων εμπορικών σημάτων και καταστημάτων μόδας που ανταποκρίνονται σε διαφορετικά στυλ και προτιμήσεις, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.
  • Αναβάθμιση της ψυχαγωγίας: Ανάπτυξη νέων χώρων ψυχαγωγίας και διασκέδασης που θα παρέχουν μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες για όλες τις ηλικιακές ομάδες.
  • Βελτιωμένες εγκαταστάσεις: Συνεχείς βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων αναβαθμισμένων εσωτερικών χώρων, διευρυμένων επιλογών εστίασης και βελτιωμένων υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών.

Δέσμευση προς τους πελάτες
Περαιτέρω, το Mall of Cyprus τονίζει πως παραμένει αφοσιωμένο στην παροχή ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος αγορών και ψυχαγωγίας.

«Κατανοούμε τη σημασία αυτών των αλλαγών και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε μια απρόσκοπτη μετάβαση με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση για τους επισκέπτες μας», υπογραμμίζει, σημειώνοντας πως «παραμένουμε εστιασμένοι στη παροχή ποιοτικής εμπειρίας ψηλότερου επιπέδου και είμαστε βέβαιοι ότι αυτές οι νέες εξελίξεις θα ενισχύσουν σημαντικά το Mall of Cyprus ως κορυφαίο προορισμό».

Σχετικά με το Mall of Cyprus
Το Mall of Cyprus έχει γίνει από την ίδρυσή του ο κορυφαίος προορισμός για το λιανικό εμπόριο και την ψυχαγωγία στην Κύπρο. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών αγορών, εστίασης και ψυχαγωγίας, παρέχοντας μια απαράμιλλη εμπειρία τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις, εκδηλώσεις και προσφορές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του και ακολουθήστε το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close