Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

To δημοφιλές στέκι του Πρωταρά που σερβίρει πάνω από 100 διαφορετικά είδη μπίρας

Ένα μικρός ναός της μπίρας που θα μας δροσίσει και φέτος το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2024

Ένα από τα πλέον δημοφιλή μαγαζιά τόσο στον Πρωταρά όσο και σε ολόκληρη την Κύπρο είναι το Malthouse beer n food, που για περισσότερο από μία δεκαετία βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρο του δημοφιλούς τουριστικού προορισμού της Κύπρου. Το Malthouse beer n food θα σε φιλοξενήσει σε ένα απόλυτα ατμοσφαιρικό χώρο, με ψηλά και χαμηλά τραπέζια, ένα πλούσιο μενού με πολλές επιλογές αλλά και μία μεγάλη γκάμα από 16 draught μπίρες και πάνω από 100 διαφορετικές ετικέτες από όλο τον κόσμο και για όλα τα γούστα.

image00001.jpeg

Σε αυτό το εστιατόριο πέραν από νόστιμο φαγητό θα βρεις και ένα τεράστιο κατάλογο από μπίρες κάθε λογής και προέλευσης για να ικανοποιήσεις την δίψα σου αλλά παράλληλα και να ταξιδέψεις στις γεύσεις που προσφέρει κάθε χώρα με την ιδιαίτερη ζυθοποιεία της. Στην αγαπημένη αυτή γαστρομπιραρία του Πρωταρά ο κατάλογος με τις μπίρες ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά γι' αυτό και θα τον βρεις μόνο online ή και με τα ίδια σου τα μάτια αφού και οι 132 μπύρες τους βρίσκονται σε περίοπτη θέση στο μαγαζι μέσα σε ψυγεία βιτρίνες για να σε βοηθήσουν να αποφασίσεις ποια από όλες θες να δοκιμάσεις.

4S5A0251.jpg

Γευσιγνωσία μπίρας
Αν είσαι πραγματικός λάτρης της μπίρας ή απλά θέλεις να αποκτήσεις την γευστική εμπειρία περισσότερων ζύθων δεν έχεις παρά να ζητήσεις το "beer flight". Με 16 ψαγμένες επιλογές βαρελίσιας μπίρας στον εντυπωσιακό πύργο τους, τα παιδιά στο Malthouse μπορούν να σε βοηθήσουν να διαλέξεις 4 διαφορετικές τις οποίες θα σου σερβίρουν σε ποτήρια των 22cl πάνω σε ένα ξύλινο δίσκο κιθάρας για να δοκιμάσεις!

image00004.jpeg

Beer pairing
Κάνε την εμπειρία του φαγητού σου στο Malthouse ακόμα πιο μοναδική συνδυάζοντας την κατάλληλη μπίρα με το πιάτο που θα απολαύσεις. Το προσωπικό του μαγαζιού βρίσκεται εκεί για να σε εξυπηρετήσει και να σε βοηθήσει να παντρέψεις την μπίρα σου ιδανικά με το φαγητό σου. Έτσι, η απόλαυση θα γίνει μεγαλύτερη, οι γεύσεις θα είναι πιο αρμονικές στο στόμα όταν με κάθε σου μπουκιά θα απολαμβάνεις την μπίρα εκείνη που θα δίνει τις σωστές εντάσεις και την ιδανική επίγευση στο στόμα. Μην διστάσεις να ζητήσεις όταν θα παραγγείλεις το φαγητό σου ένα ιδανικό pairing με την κατάλληλη μπίρα για το πιάτο σου.

Μια επίσκεψη σου στο Malthouse αρκεί για να διαπιστώσεις και μόνος σου ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό στέκι για ποιοτικό φαγητό και με μια τεράστια γκαμα απο μπίρες για να απολαύσεις με παρέα και να εμπλουτίσεις την γευστική σου παλέτα όσον αφορά το αγαπημένο αυτό ποτό.

Αν θες να πάρεις μια ιδέα από τον κατάλογο τους με μπίρες δεν έχεις παρά να μπεις στο online menu τους μέσω του website τους: https://malthouse.blend.menu/menu

4S5A3048.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close