Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ένα "παραδεισένιο" beach bar σε μία ήσυχη παραλία του νησιού

Ποτά, θέα θάλασσα και τα πιο καθαρά νερά στο νησί.

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2021

Το καλοκαίρι στην Κύπρο θέλει χαλάρωση, φοίνικες, αιώρες, θάλασσα, κοκτέιλ, δροσερό αεράκι και την κατάλληλη chill out μουσική. Ορισμένα από αυτά τα στοιχεία (ή και όλα μαζί) θα τα βρεις σε αρκετά beach bars, σε διάφορες γωνιές του νησιού.

Ωστόσο, ένα θα σου "κλέψει' την καρδιά κι αυτό βρίσκεται σε μία όχι και τόσο δημοφιλή παραλία του νησιού, στην παραλία του Μαζωτού. 

Άλλωστε, το παραλιακό μέτωπο του Μαζωτού εκτείνεται σε περίπου 7 χιλιόμετρα. Σ΄ όλο αυτό το μήκος υπάρχουν αμμώδεις παραλίες με παρθένο φυσικό περιβάλλον... και τα πιο καθαρά νερά στο νησί. 

Το Green Mango, λοιπόν, είναι ένα καλά κρυμμένο beach bar στην παραλία του Μαζωτού που σε περιμένει και φέτος με καλή παρέα για να ξεφύγεις λιγάκι, πλάι στο κύμα... Ένα μπαράκι που έχει διατηρήσει ατόφια την απροσποίητη γοητεία του χώρου, την αυθεντικότητα αλλά και την τίμια προσέγγιση!  

Με μια ήρεμη θάλασσα κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, και ένα άκρως χαλαρωτικό σκηνικό, με ξαπλώστρες πάνω στην άμμο (όπου θα πάρεις 2 κρεβάτια και μία ομπρέλα με μόνο €5), αλλά και τραπεζάκια για να αράξεις και να απολαύσεις υπέροχα δροσερά ροφήματα, καλοφτιαγμένο φαγητό, ανεβασμένες μουσικές, ακόμα και ναργιλέ! 

Στο menu του θα βρεις σάντουιτς, burger, σουβλάκια και φυσικά τα πιο παγωμένα καλοκαιρινά ποτά.... 

Και μπορεί ακόμα και η θάλασσα πλέον να… κοστίζει και οτιδήποτε απολαμβάνεται με τη θέα της – συνήθως –να το πληρώνεις ακριβά... ευτυχώς αυτό δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Εδώ θα χαρείς τη θάλασσα... καθημερινά, χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία! 

Το "Green Mango Beach Bar" είναι ανοικτό καθημερινά, από νωρίς το πρωί μέχρι να δύσει ο ήλιος.

(99082204) Παραλία Μαζωτού, επαρχία Λάρνακας.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close