5 August 2021
Cine News , Κινηματογράφος

Μη χάσεις τη δωρεάν προβολή της ιταλικής ταινίας «Ιl Postino»

Την Πέμπτη 5 Αυγούστου στην αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 03 Αυγούστου 2021

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου συνεργάζεται με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου για μια σειρά προβολών με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών Faneromeni21. Κάτω από τον γενικό τίτλο «Πολιτισμός Ξανά!», η αυλή του Πολιτιστικού μετατρέπεται σε ένα υπαίθριο καλοκαιρινό κινηματογράφο.

Την Πέμπτη 5 Αυγούστου στην αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου, θα προβληθεί μια υπέροχη, ιταλική ταινία που αξίζει να δεις!

Πρόκειται για το «Ιl Postino», τη νοσταλγική ιταλική ταινία του 1994 με πρωταγωνιστή τον αξέχαστο Massimo Troisi. Η ταινία ακολουθεί τη φιλία μεταξύ του νεαρού ταχυδρόμου Mario Ruoppolo (Troisi) και του Χιλιανού κομμουνιστή ποιητή Pablo Neruda (Philippe Noiret). Η απίθανη φιλία τους δυναμώνει όταν ο Μάριο ζητά τη βοήθεια του διάσημου διανοούμενου για να κερδίσει την καρδιά της Βεατρίκης. Το σενάριο βασίζεται στο μυθιστόρημα του Antonio Skarmeta του 1985 Ardiente Paciencia, με τη διαφορά ότι το σκηνικό της ταινίας είναι η Ιταλία της δεκαετίας του 1950 αντί της Χιλής τη δεκαετία του 1960.

Το “Il Postino” θα προβληθεί στα Ιταλικά με ελληνικούς υπότιτλους και έχει διάρκεια 108 λεπτά.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Μάικλ Ράντφορντ

Πρωταγωνιστούν: Massimo Troisi, Philippe Noiret, Maria Grazia Cucinotta, Renato Scarpa

Δωρεάν είσοδος

Σημειώνεται πως τα βράδια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Faneromeni21, τα μουσεία και οι εκθέσεις του Πολιτιστικού Ιδρύματος θα παραμένουν ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.

Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται λαμβάνοντας υπόψη τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού.

* Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα ληφθούν φωτογραφίες ή και βίντεο. Η εικόνα όσων παρευρεθούν για την παρακολούθησή τους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προώθησης ή και να δοθεί στα ΜΜΕ ή να ανέβει στο διαδίκτυο. Με την παρουσία στις εκδηλώσεις, το κοινό δίνει αυτόματα στους διοργανωτές το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες/βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης ή βιντεογράφησης.

Για πληροφορίες: 22 128157 ή μέσω της ιστοσελίδας www.boccf.org

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close