Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτό το καλοκαίρι η Λευκωσία απολαμβάνει την pizza... αλλιώς!

Απολαυστική 100% κυπριακή πίτσα στην πόρτα σου εύκολα και γρήγορα

Δημοσιεύτηκε στις 06 Αυγούστου 2021

Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού, εσύ ξέμεινες στην πρωτεύουσας, οι βόλτες έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, λόγω ζέστης, και τα take away και delivery δίνουν και παίρνουν.

Αν σκοπεύεις λοιπόν να ακολουθήσεις αυτό το μοτίβο για τις επόμενες μέρες, περιορίζοντας τις βόλτες σου μόνο για τα απαραίτητα, ή σκοπεύεις να διανύσεις μόνο διαδρομή από το σπίτι στη δουλειά και το αντίστροφο και αισθάνεσαι ότι πεινάς ή ότι χρειάζεσαι λίγη παραπάνω ενέργεια, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Εδώ θα βρεις την απόλυτη take away επιλογή. Γιατί και το καλοκαίρι στη Λευωσία, το θέλει το take away του!

Επειδή σε καταλαβαίνουμε απολύτως, εμείς σε σκεφτήκαμε και σου βρήκαμε την καλύτερη λύση!

Τι θα έλεγες για μια λαχταριστή πίτσα, με πλούσια και προσεγμένα υλικά που… λιώνουν στο στόμα; 

Θα παραγγείλεις από τη Genolo Pizza με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην ιστοσελίδα τους (www.genolopizza.com), θα διαλέξεις αυτό που τραβά η όρεξή σου – ίσως αυτό να είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι της όλης διαδικασίας – και στο «τσακ μπαμ» θα βρίσκεται στην πόρτα σου ζεστό, λαχταριστό και μυρωδάτο, έτοιμο να κατευνάσει την πείνα σου και να προσδώσει στη βραδιά σου την απαραίτητη απόλαυση! 

Το μόνο δύσκολο κομμάτι είναι το να διαλέξεις τι θα φας
Ό,τι κι αν επιλέξεις από το πλούσιο μενού της Genolo Pizza, το μόνο βέβαιο είναι το ότι θα το απολαύσεις, μίας και ό,τι βγαίνει από την κουζίνα τους είναι φρέσκο και φτιαγμένο με αγάπη, μεράκι, τα πιο αγνά υλικά, ακολουθώντας αυθεντικές συνταγές.

Και αφού σε διαβεβαιώσαμε για την ποιότητα να σε ενημερώσουμε πως και η ποσότητα θα είναι άκρως ικανοποιητική και πιθανότατα θα… περισσέψει και για την επόμενη μέρα! 

Όπως σου αναφέραμε ήδη λοιπόν, εδώ θα φας μια υπέροχη, 100% κυπριακή πίτσα –και όχι μόνο βέβαια, καθώς προσφέρεται και μεγάλη ποικιλία σε ακαταμάχητα finger foods- φτιαγμένη με ολόφρεσκια ζύμη και τα πιο αγνά και πλούσια υλικά… που θα λιώνουν στο στόμα σου! 

Φυσικά η πιο σταθερά αγαπημένη επιλογή είναι η “Special Pizza” με μπέικον, λούντζα, σαλάμι, ζαμπόν, μανιτάρια, κρεμμύδια, πράσινη πιπεριά και καλαμπόκι, ενώ η “Carbonara Pizza” αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των ιταλικών γεύσεων που δυσκολεύονται να αποφασίσουν ανάμεσα σε πίτσα και μακαρονάδα. 

Αν πάλι σου αρέσουν οι πιο έντονες και ιδιαίτερες γεύσεις, τότε οφείλουμε να σου προτείνουμε τη “Mexican Pizza” (με πεπερόνι, κοτόπουλο, πράσινες πιπεριές, κρεμμύδι και νιφάδες τσίλι) και τη “Village Pizza”  με χωριάτικο λουκάνικο, χαλλούμι και ντομάτα).

Ωστόσο, πέρα από όλες τις επιλογές που θα βρεις στο μενού, υπάρχει και η επιλογή που σου επιτρέπει να διαμορφώσεις τη δική σου πίτσα όπως ακριβώς τη λαχταράς! Και όχι, οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ, μιας και μπορείς ακόμα και σε μία πίτσα να κάνεις δύο διαφορετικές επιλογές! 

 Α νεπανάληπτες προσφορές!
Και το καλύτερο δε σου το αναφέραμε  ακόμα… Εδώ δεν είναι μόνο οι γεύσεις  μοναδικές αλλά και οι προσφορές ανεπανάληπτες.    Π αραγγέλνοντας μέσω της ιστοσελίδας της Genolo Pizza, μπορείς να επωφεληθείς από εκπληκτικές εκπτώσεις και προσφορές.

Δώσε βάση:

  • για 2 XL θα πληρώσεις μόνο €19,
  • για 3 XL μόνο €29,
  • τις 4 XL πίτσες θα τις πάρεις στην εκπληκτική τιμή των €38 και
  • τις 5XL μόνο €47. 

Με τέτοιες προσφορές δε θα το σκέφτεσαι καν για να παραγγείλεις την πίτσα που τόσο πολύ λαχτάρισες και αυτό το βράδυ… Τέλος οφείλουμε να τονίσουμε ότι το κατάστημα εξυπηρετεί ένα πολύ μεγάλο φάσμα περιοχών, ώστε να μη… γουργουρίζει κανενός το στομάχι!

Δες τις περιοχές που εξυπηρετεί στο www.genolopizza.com

(22386555) Λεωφόρος Στροβόλου 55Γ (κατάστημα 5), Τσέρι, Λευκωσία. 
FacebookGenolo PIZZA
InstagramGenolo Pizza

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close