Cinema: Τα Καλύτερα

Haunted Heart

Ρομαντικό θρίλερ με τον Matt Dillon γυρισμένο στην Ελλάδα!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Αυγούστου 2024

Σε ένα όμορφο απομονωμένο νησί της Ελλάδας, η γοητευτική Alex πιάνει δουλειά ως σερβιτόρα σε ένα παραθαλάσσιο, μικρό εστιατόριο. Κερδίζει αμέσως την καρδιά του χαρισματικού Enrico, αλλά η ίδια ερωτεύεται τον αινιγματικό μάνατζερ του εστιατορίου, Max, έναν μοναχικό Αμερικανό που εγκαταστάθηκε στο νησί πριν από δεκαετίες.

Με το πέρασμα των εποχών, η σεξουαλική ένταση κλιμακώνεται. Καθώς οι τουρίστες πάνε κι έρχονται, ο Enrico ανακαλύπτει ανησυχητικά στοιχεία για το σκοτεινό και μυστηριώδες παρελθόν του Max.

Τυφλωμένη από έρωτα, η Alex, επιλέγει να αγνοήσει τα σημάδια και η ιστορία αρχίζει σιγά σιγά να παρεκτρέπεται σε μία τρομαχτική μάχη για επιβίωση.

Η νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Fernando Trueba, είναι ένα ρομαντικό θρίλερ που έχει γυριστεί στο νότιο Πήλιο, με πρωταγωνιστές τους Matt Dillon, Aida Folch και Juan Pablo Urrego. Στην ταινία συμμετέχει επίσης η Κύπρια ηθοποιός, Κίκα Γεωργίου.

Γυρίσματα έγιναν στο Τρίκερι, στην Αγία Κυριακή για δύο εβδομάδες και στην Αγία Βάσω, αλλά και στις Κόττες.

Συμπαραγωγοί του έργου είναι η Ισπανική Atlantica Films και η Ελληνική Blonde, ενώ η παραγωγή υποστηρίζεται μεταξύ άλλων και από το Ισπανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

Πρεμιέρα: 8 Αυγούστου.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close