Cyprus Eating Awards

Μάθε πού θα φας το καλύτερο σουβλάκι στην Κύπρο

Τα εστιατόρια που ξεχώρισαν και φιγουράρουν ως υποψήφια στα Cyprus Eating Awards 2024

Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2024

Τα Cyprus Eating Awards 2024 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 16 κατηγορίες και τα 87 φετινά υποψήφια εστιατόρια.

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 16 κατηγορίες, μία ξεχωριστή κατηγορία του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για το Καλύτερο Σουβλάκι που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον.

Φέτος, 5 εστιατόρια που σερβίρουν ζουμερό σουβλάκι, και μυρωδάτη σεφταλιά, στην πίτα και σε μερίδες, φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που σερβίρει το καλύτερο;

ΨήφισεΕΔΩ

Επίσης...

Ψηφίστε με γραπτό μήνυμα: ΕΑ11
Ψηφίστε με τηλεφωνική κλήση: 900-31-391

1 soublaki ELENA 600X600.jpg

ΕΛΕΝΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, Λεμεσός
Το συνοικιακό ταβερνάκι της Έλενας (απέναντι από το Γυμνάσιο Πολεμιδιών) είναι πάντοτε γεμάτο κόσμο όλων των ηλικιών που παίρνει θέση σε ένα από τα περιποιημένα τραπέζια της, προκειμένου να απολαύσει τόσο το εύγευστο σουβλάκι της όσο και τον καλοφτιαγμένο της μεζέ, η φήμη του οποίου έχει πλέον ξεπεράσει τα σύνορα της περιοχής. Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις και τη μυρωδάτη σεφταλιά της.

2 souvlaki esobga 600X600.jpg

ESOBGA, Λευκωσία
Η ταβέρνα του Συνδέσμου Αποφοίτων του English School στεγάζεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία στο πάρκο Αγίου Δημητρίου. Εδώ, σε ένα ευχάριστο, καταπράσινο περιβάλλον, με μία πράσινη όαση δροσιάς, ιδανική για το καλοκαίρι, θα απολαύσεις νόστιμους κυπριακούς μεζέδες, φτιαγμένους με φρέσκα υλικά και καθαρές γεύσεις. Διάσημο το μοναδικό και ζουμερό χοιρινό σουβλάκι, που είναι από τα καλύτερα της πόλης.

3 souvlaki EFTHIMIS 600X600.jpg

ΕΥΘΥΜΗΣ Λάρνακα
Ο Ευθύμης είναι το διαχρονικό στέκι της Λάρνακας, για παραδοσιακό κυπριακό σουβλάκι. Από το 1971 το μαγαζί προσφέρει άριστης ποιότητας σουβλάκια και άλλα είδη σχάρας ψήνοντας στα κάρβουνα από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Είτε καθίσεις εκεί να το απολαύσεις είτε παραγγείλεις take away, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε καταπλήξει η φιλική εξυπηρέτηση του μαγαζιού και η ασύγκριτη ποιότητα του φαγητού.

4 souvlaki stelios o souvlakis 600X600.jpg

ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΗΔΙΚΟ «ΣΤΕΛΙΟΣ Ο ΣΟΥΒΛΑΚΗΣ», Πάφος
Σε ένα μικρό απάχικο στέκι, χωρητικότητας 25 ατόμων, όπου από το 1979 βρισκόταν το μαγαζί της γιαγιάς του, ο Στέλιος προσφέρει εξαιρετικό σουβλάκι και τέλεια σιεφταλιά, με συνταγή που φτιάχνει η μητέρα του τα τελευταία 25 χρόνια. Μέσω του μενού μπορείς επίσης να φτιάξεις τον δικό σου μεζέ, επιλέγοντας ανάμεσα σε πιάτα όπως σουβλάκι κοτόπουλο, αλλά και αρνίσιο, μανιτάρια, λουκάνικο, παστουρμά, μπέικον, συκωτάκι, χαλούμι, λούντζα και συκώτι βοδινό -όλα στα κάρβουνα. Πολύ ωραίες είναι οι πατάτες του, αφού συνηθίζει να τις τηγανίζει σε παλιές αλουμινένιες κατσαρόλες.

5 souvlaki tou dimitri 2600X600.jpg

ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ (ΑΕΚ Κυθραίας), Λευκωσία
Ένα μικρό προσφυγικό σωματείο στη βιοτεχνική περιοχή της Αγλαντζιάς, με μεγάλη βεράντα και αυλή για τα καλοκαίρι. Ένα ήσυχο, φιλόξενο μέρος, όπου ο ευγενικός κύριος Δημήτρης, σε υποδέχεται θερμά, και σου ψήνει καθημερινά νοστιμιές στη σχάρα. Εδώ θα φας πολύ καλό σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, σεφταλιά, εξαιρετικές φρέσκες τηγανητές πατάτες και πολύ καλό χωριάτικο λουκάνικο κρασάτο, χαλλούμι, μπριζόλα, παϊδάκια, πιατέλες κρεατικών και άλλα, τα οποία θα πληρώσεις σε λογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close