Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

The Rooftop Bar: Το απόλυτο καλοκαιρινό all-day spot

To απόλυτο spot της καλοκαιρινής Λεμεσού, θα το βρεις στην Αγορά

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2021

Στo απόλυτο spot της καλοκαιρινής Λεμεσού έχει μετατραπεί το Rooftop Βar, που βρίσκεται στην ειδυλλιακή ταράτσα της ΑΓΟΡΑΣ Λεμεσού. 

Αποκτώντας σε σύντομο χρονικό διάστημα περίοπτη θέση στο χάρτη της all day διασκέδασης, το Rooftop Βar αποτελεί την ιδανική επιλογή για brunch, μεσημεριανό ή απογευματινό, αλλά και τον τέλειο προορισμό για βραδινές εξόδους με θέα την πλατεία Σαριπόλου στην καρδιά της παλιάς Λεμεσού.

Γουστόζικη διακόσμηση, urban διάθεση, διακριτικός φωτισμός που αφήνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα πανέμορφα διατηρητέα κτίρια της περιοχής και ένα εντυπωσιακό open air bar συνθέτουν το μοναδικό και φιλόξενο σκηνικό που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις.

Αρωματικά χαρμάνια καφέ, δροσιστικά ροφήματα και smoothies, premium ποτά και signature cocktails με αλχημικές προσμίξεις αποσταγμάτων, δροσιστικές σαλάτες, εμπνευσμένα πιάτα επηρεασμένα από διάφορες κουζίνες του κόσμου από τα street food style εστιατόρια της Αγοράς, καθώς και εντυπωσιακά platters, δημιουργούν ένα μενού γεμάτο γευστικές εντάσεις και ισορροπημένες αντιθέσεις.

Γι’ αυτούς μάλιστα που επιζητούν μια τροπική νότα, το ευφάνταστο cocktail Roof Star Martini με βότκα, άρωμα βανίλιας και passion fruit σίγουρα θα τους συνεπάρει, ενώ οι πιο τολμηροί, μπορούν να δοκιμάσουν το Spice by Me, με τζιν και ροζ πιπέρι ή το ακόμα πιο πικάντικο Chilly Mangorita…

Η επιλεγμένη lounge μουσική των in House DJ’s, αλλά και η αίσθηση Ανατολής που προκαλούν οι εξωτικές γεύσεις καπνού των ναργιλέδων, δημιουργούν τις ομορφότερες καλοκαιρινές αναμνήσεις… Oι “Tradition Electronica” βραδιές κάθε Τετάρτη, μετατρέπονται σε mid-week escape για τους λάτρεις του είδους, ενώ κάθε Σάββατο οι “Local Heroes” σε ταξιδεύουν στους ρυθμούς των επιτυχιών της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Τις Κυριακές τα “Après-Plage” events υπόσχονται υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές υπό τον ρυθμό των Afro Latin μουσικών επιλογών του Kosta Kritikos.
 
The Rooftop at Limassol Agora (25 899 545 / www.limassolagora.com)
Instagram: therooftop_agora
Facebook: therooftop.agora 


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close