Παιδί , Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ανακαλύψαμε ένα Πάρκο Παιδιού σε ένα μικρό χωριουδάκι μέσα στο πράσινο στο βουνό

Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν εκεί με την ψυχή τους

Δημοσιεύτηκε στις 16 Αυγούστου 2024

Αν αναζητάτε έναν χώρο όπου θα διασκεδάσετε με τα παιδιά και θα περάσετε χαλαρές στιγμές στο βουνό με θέα το πράσινο και να έχει δροσιά τότε πρέπει να επισκεφτείτει το Πάρκο Παιδιού στο μικρό χωριουδάκι της επαρχίας Λεμεσού, Αγρίδια.

Τα Αγρίδια είναι ένα μικρό γραφικό χωριό της Πιτσιλιάς στην επαρχία Λεμεσού. Είναι χτισμένο σε μια ξεχωριστή τοποθεσία, σε μια πλαγιά ντυμένη με τα ομορφότερα χρώματα  της Φύσης. Αποτελεί μάλιστα το ένατο ψηλότερο χωριό της Κύπρου, στα 1100 μ. από την  επιφάνεια της θάλασσας.

Πρόκειται για ένα όμορφο χωριό με ελικοειδή στενά δρομάκια,  παλιά παραδοσιακά σπίτια που στις αυλές τους έχουν κληματαριές και πολύχρωμες γλάστρες. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η πλούσια φυσική βλάστηση καθώς και η  «πληθωρική χρήση του τοπικού πετρώματος, ιδιαίτερα του διαβάση και του γάββρου», όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Καρούζης. Μια από τις ομορφότερες, όμως, εικόνες που θα αντικρίσει ο επισκέπτης των Αγριδιών είναι τα γαϊδουράκια που «βοηθούν» τους αγρότες στις γεωργικές εργασίες τους. 

Το Πάρκου Παιδιού προσφέρει μία όαση για μικρούς και μεγάλους αφού βρίσκεται σε μία υπέροχη τοποθεσία. Λειτουργεί τα σαββατοκύριακα και προσφέρει από καφεδάκι, brunch, σνακ, φαγητό και πεντανόστιμα σπιτικά γλυκά, χυμούς και ό,τι άλλο τραβά η ψυχή σας.

Ο χώρος διαθέτει παιδότοπο και διάφορα παιχνίδια για τα παιδιά που θα παίξουν ανέμελα στο χώρο που υπάρχει εκεί μαζί με το πετρόκτιστο χώρο που λειτουργεί ως cafe restaurant.

Μία ιδανική λύση για εξόρμηση με τα παιδιά στο βουνό όπου θα περιπλανηθείτε στην περιοχή, θα απολαύσετε την δροσιά του δάσους και θα περάσετε ήρεμες στιγμές με τα παιδιά και τους φίλους.

Για κρατήσεις: 99686895

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close