Νέες ταινίες , Cine News

Η Κύπρος επιστρέφει στην Junior Eurovision

Η 11χρονη Μαρία Πισσαρίδη θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Ισπανία

Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου 2024

Η Κύπρος μετά από επτά χρόνια απουσίας επιστρέφει στην Junior Eurovision 2024, με εκπρόσωπο την 11χρονη Μαρία Πισσαρίδη η οποία θα είναι η δέκατη εκπρόσωπος της χώρας μας στον εν λόγω διαγωνισμό.

3.webp

Το ΡΙΚ ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα πως η Μαρία Πισσαρίδη που είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια, με αντίστοιχες σπουδές σε μουσικό σχολείο του Λονδίνου, θα εκπροσωπήσει την χώρα στον παιδικό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στην Μαδρίτη, στις 16 Νοεμβρίου.

Παρά το μικρό της ηλικίας της, η Μαρία έχει αρκετή εμπειρία από την σκηνή, αφού χάρη στο ταλέντο της κατάφερε να πρωταγωνιστήσει ακόμα και στο πασίγνωστο musical, Matilda!

Της αρέσει επίσης να γράφει στίχους και έχει λάβει μέρος στον διαγωνισμό συγγραφής και τραγουδιού του Ευρωπαϊκού Ραδιοφώνου 2023, κατακτώντας την τρίτη θέση με την ομάδα της.

Το τραγούδι

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο είναι σε σύνθεση και στίχους της Σοφίας Πατσαλίδου, η οποία είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στον ίδιο διαγωνισμό πριν από δέκα χρόνια, σε συνεργασία με τον Σουηδό παραγωγό και συνθέτη Armin Gilani και θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, μαζί φυσικά με το video clip. Τη σκηνική παρουσία θα επιμεληθεί η καταξιωμένη Βρετανή καλλιτεχνική διευθύντρια Layla Ellison, στοχεύοντας σε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Το ΡΙΚ θα πραγματοποιήσει ακροάσεις για τους χορευτές που θα συνοδεύσουν την Μαρία Πισσαρίδη στην σκηνή του διαγωνισμού στην Μαδρίτη. Επίσης μέσω ακροάσεων θα επιλεγεί και το παιδάκι που θα ταξιδέψει μαζί με όλη την υπόλοιπη αποστολή για να ανακοινώσει την βαθμολογία της κυπριακής κριτικής επιτροπής.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close