Δημοσιεύτηκε στις 28 Αυγούστου 2024
Tο δημοφιλές μαγαζί του Πρωταρά, το Malthouse Beer n' Food λειτουργεί εδώ και 12 επιτυχημένα χρόνια με σταθερή ποιότητα στα πιάτα του και ανοδική πορεία, με σεβασμό προς τους πελάτες του, ντόπιους και ξένους. Όλα αυτά τα χρόνια, καθιστούν το Malthouse Beer n' Food, σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των πιο ιδιαίτερων μπιρών αλλά και για όσους ξέρουν να εκτιμούν το καλό φαγητό.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, λοιπόν, που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το αγαπημένο μας στέκι στον Πρωταρά φιγουράρει ανάμεσα στα 86 καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου, στον θεσμό των Cyprus Eating Awards και βρίσκεται υποψήφιο στην κατηγορία για το Καλύτερο Grill Bar & Pub. Μόνο και μόνο αυτό το γεγονός αναδεικνύει την σταθερή πορεία που διανύει, τη διατήρηση της ποιότητας των πρώτων του υλών και την επιτυχία των γεύσεων στα πιάτα του.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική διάκριση αφού ο θεσμός των Cyprus Eating Awards επιλέγει ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα εστιατόρια, τα κοφυφαία στο είδος τους, σε κάθε κατηγορία τα οποία επιλέγηκαν μέσα από αυστηρά κριτήρια και βαθμολογίες. Το Malthouse, όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως ξέρει και μπορεί πολύ καλά να διατηρεί σε υψηλά επίπεδα το φαγητό και τις υπηρεσίες του.

Η παρουσία του Malthouse στον σημαντικό γαστρονομικό θεσμό των Cyprus Eating Awards το τοποθετεί αυτόματα ανάμεσα στις καλύτερες γαστρομπυραρίες της Κύπρου και ταυτόχρονα εκπροσωπεί επάξια την περιοχή της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου αφού είναι η μοναδική υποψηφιότητα της ευρύτερης περιοχής και φέτος όπως και σε περασμένες χρονιές στην κατηγορία αυτή. Ένας χώρος που καταγράφει μία σταθερή πορεία επιτυχίας και ανόδου, ξεχωρίζοντας για τα γευστικά και ποιοτικά πιάτα του που έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των εγχώριων και ξένων επισκεπτών του Πρωταρά όλο και περισσότερο κάθε χρόνο.

Πέραν, όμως, της εξαιρετικής κουζίνας του, που δεν παύει στο πέρασμα των χρόνων να εξελίσσεται και να προσφέρει με πολύ κόπο και αγαπη την καλύτερη εκδοχή των αγαπημένων σε όλους μας comfort food που σερβίρει, το Malthouse έχει καταφέρει να αναδείξει και μια υπέροχη ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων. Εξαιρετικοί επαγγελματίες που εργάστηκαν εκεί και ξεχώρισαν στον τομέα του μπαρτέντινγκ και σέρβις, που σκοπό έχει να κάνει την εμπειρία του επισκέπτη μοναδική είτε προτείνοντας το καλύτερο φαγητό, ποτό ή και συνδυασμό των δύο είτε απλά για να προσφέρει μια ιδανική εξυπηρέτηση σε οποία ανάγκη που δεν θα μπορεί παρά να μείνει αξέχαστη στον επισκέπτη.
Το Malthouse φέτος διακδικεί τον τίτλο του Καλύτερου Grill Bar & Pub στα Cyprus Eating Awards 2024 και ζητά την ψήφο σου.
Για να ψηφίσεις πάτησεΕΔΩ
Malthouse Beer n Food (23831054) Πρωταρά 16, Παραλίμνι 5296.
Website: https://malthousebnf.com/
Facebook: MalthouseBnF
Instagram: malthousebnf
Σχετικά

Η κ. Βαρβάρα, η μαγείρισσα του ΕυΚουζήν, ετοιμάζει καθημερινά συνταγές από την Πόλη
Το εστιατόριο όπου τρώει όλη η πόλη μαγειρευτά και όχι μόνο

Τα εστιατόρια με κύριο θέλγητρο τις γοητευτικές σερβιτόρες τους κήρυξαν πτώχευση
Μία παγκοσμίου φήμης αλυσίδα εστιατορίων φαίνεται πως περνάει στην ιστορία

Το εστιατόριο που αγαπάμε (και πάμε ξανά και ξανά) για μεσημεριανό
Η παράδοση στα καλύτερά της, σε κάθε πιάτο!

Αγία Νάπα: Υποδεχόμαστε 12+1 στέκια που επιστρέφουν για την καλοκαιρινή σεζόν
Μάθε τη νέα άφιξη και τους αγαπημένους χώρους που θα διασκεδάσουμε και φέτος

Γαστρονομικά διαμάντια της Κύπρου: 3 fine dining εμπειρίες που θα σε σαγηνεύσουν
Εκλεπτυσμένες γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα και απαράμιλλη φιλοξενία σε τρία κορυφαία εστιατόρια της Κύπρου

Τα wagamama θα γεμίσουν ξανά ανθισμένες κερασιές!
Hanami, η παράδοση που έγινε θεσμός, επιστρέφει για τρίτη σνεχόμενη χρονιά, στα wagamama

Aστέρι Michelin ξανά για τον διεθνούς φήμης Κύπριο σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη
Η συγκινητική του ανάρτησή του όπου ευχαριστεί τον κόσμο και τα αδέλφια του

Ένα σπουδαίο κυπριακό φαγητό με κιμά βρέθηκε στη λίστα με τα top 50 του κόσμου
Ποια είναι η θέση που καταλαμβάνει

Οι εν αργία μοναχοί της Μονής Αββακούμ συνεχίζουν την κοινωνική δράση έπειτα από το μεγάλο σκάνδαλο
Επέστρεψαν σε αυτό που έμαθαν και ξέρουν πολύ καλά να κάνουν: τις επιχειρήσεις

20+1 πολύ καλά εστιατόρια και ταβέρνες στο βουνό για φαγητό μεσημέρι της Πρωταπριλιάς
Εξόρμηση και καλό φαγητό την αργία που έρχεται

Η κ. Μαρία Μούσκου εδώ και 28 χρόνια φτιάχνει χαλούμια, τυρί για φλαούνες κ.ά. σε μία μικρή επιχείρηση στο χωριό
Μια μικρή επιχείρηση στο χωριό που ταύτισε το όνομά της με την παράδοση και την αγνότητα στα γαλακτοκομικά

15 εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά την Πρωταπριλιά
Η αργία της 1ης Απριλίου θα μας βρει με μαλάκια και γευστικά πιάτα θαλασσινών στο τραπέζι μας