Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Απογεύματα Τετάρτης στο AMARA Hotel με Aperitivo by Ristorante Locatelli

Βιώσαμε την εμπειρία στο The Bar του πολυτελούς ξενοδοχείου της Λεμεσού με αυθεντικές, ιταλικές γεύσεις και δροσερά, ευφάνταστα cocktails

Δημοσιεύτηκε στις 04 Σεπτεμβρίου 2024

Το πολυτελές, πεντάστερο ξενοδοχείο της Λεμεσού, το υπέρκομψο AMARA ετοίμασε κάτι πολύ ιδιαίτερο για τις Τετάρτες τα απογεύματα στο ντιζαϊνάτο μπαρ του. Ένα χαλαρό και γευστικό απογευματινό aperitivo με μία σειρά από εξαιρετικά και δροσερά cocktails συνδυασμένα με εκλεκτά σνακ από το εντυπωσιακό, ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, το Ristorante Locatelli.

Αυτή την μοναδική εμπειρία του Aperitivo by Ristorante Locatelli είχαμε την ευκαρία να βιώσουμε την περασμένη Τετάρτη στο AMARA βιώνοντας για λίγο την ιταλική κουλτούρα των aperitivo με δροσερά cocktails και νόστιμα τσιμπήματα.

Το AMARA, λοιπόν, κάθε Τετάρτη από τις 18.00 μέχρι και τις 20.00 θα προσφέρει στο κοινό την εμπειρία του Aperitivo by Ristorante Locatelli στο The Bar με χαλαρή μουσική και θέα τη θάλασσα.

DSC_3936.jpg

Μπαίνοντας στο πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο, οδηγηθήκαμε προς το lobby, καταλήγοντας στη συνέχεια στην είσοδο του The Bar το οποίο γειτνιάζει με το Ristorante Locatelli. Φωτεινός χώρος με θέα τη θάλασσα, μοντέρνος σχεδιασμός, ατμοσφαιρικό με εκλεπτυσμένη elegant αισθητική του χώρου. Καθίσαμε στον ολόφωτο χώρο του μπαρ στα αναπαυτικά καθίσματα και τις πολυθρόνες με την εντυπωσιακή μπάρα να ετοιμάζεται να φτιάξει τα ποτά μας. Ρίξαμε μερικές κλεφτές ματιές στο μικρό μενού που ετοίμασε το ξενοδοχείο και ανυπομονούσαμε για τη συνέχεια.

PPL00053 (1).jpg

Το μενού περιλαμβάνει έξι πολύ ενδιαφέρουσες και ξεχωριστές επιλογές από cocktails για όλα τα γούστα, έτοιμα να σταθούν πλάι από τις γευστικές, ιταλικές μπουκιές του Ristorante Locatelli. Τα δικά μας γούστα και με την ευγενική συμβουλή των σερβιτόρων καταλήξαμε στο πολύ δροσερό Fiore d' Italia και το κατακόκκινο Rosa. Το πρώτο μεταφράζεται ως το "λουλούδι της Ιταλίας" και έχει ως βάση του το prosecco και περιέχει λεμόνι, dry vermouth δηλαδή άσπρο κρασί με βότανα και μπαχαρικά.

PPL00059 (1).jpg

Αντίθετα το Rosa που προσφέρεται σε παγωμένο ποτήρι martini, έχει βάση το blue gin, άρωμα από τριαντάφυλλο, λεμόνι και πορτοκάλι. Στο μενού υπήρχαν επίσης άλλες τέσσερις ενδιαφέρουσες επιλογές: το Tramonto Veneziano με Aperol και Campari, το Limoncello Spritz με ένα αρμονικό συνδυασμό γεύσεων, Giorgio με βάση το bambay gin και τέλος το Pear Martini, πιο φρουτώδες και γλυκό.

PPL00071.jpg

Το Aperitivo σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις το πρώτο σου cocktail μαζί με τη σειρά των γευστικών σνακ "Cicchetti and snacks" από το Ristorante Locatelli στην τιμή ττων €30. Πλούσιες γεύσεις Ιταλίας, μεσογειακά αρώματα με κάθε μπουκιά να πλημμυρίζει τον ουρανίσκο μας με ιταλική παράδοση.

49561bf0-9185-41fb-b382-938693cc5dcd.jfif

Ξεκινήσαμε, δοκιμάζοντας πρώτα το "San Daniele e gnocco fritto", το οποίο προετοιμάζεται με την τεχνική flash fried, μια αφράτη μπουκιά με "San Daniele" ham. Ακολούθησε το "Calamari fritti, zenzero e lime", με τραγανό καλαμάρι και σως που απογείωνε την γεύση της θάλασσας. Το αγαπημένο μας ήταν το Pasta fredda, μπουκιές μακαρονιού με γέμιση από ελιές, ντομάτα και bufalo mozzarella. Μας πρόσφεραν επίσης διάφορα λαχανικά tempura με την αυθεντική ιταλική σάλτσα verdurine από κίτρινα ντοματίνια της Σικελίας. Τελευταίο, δοκιμάσαμε το Pizzette burrata e pomodoro, μία αφράτη σφολιάτα με ιταλική σάλτσα ντομάτας και μπουράτα που μοιάζει με μία μικρή εκδοχή πίτσας.

3.png


Το δίωρο πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε απολαμβάνοντας κάθε λεπτό γεύσεις και αρώματα ιταλικής κουζίνας. Ταυτόχρονα, είχαμε την τιμή και την ευκαιρία να γνωρίσουμε και συνομιλήσουμε μαζί με τον Chef de cuisine του Ristorante Locatelli Dario Sutera. Μαζί του μιλήσαμε για τα αγαπημένα του κυπριακά υλικά στην κουζίνα, ο ίδιος αγαπά και προτιμά τα εποχιακά υλικά ενώ μας αποκάλυψε κάποια ευχάριστα νέα που έρχονται σύντομα στο Ristorante Locatelli με γεύση από την Κύπρο.

Στο AMARA ζήσαμε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο απόγευμα με γεύση Ιταλίας σε ένα υπέροχο και φιλόξενο χώρο. Οι μοναδικές επιλογές σε cocktails και snacks μας ταξίδεψαν στις γεύσεις της Ιταλίας. Ένας χώρος με θέα το απέραντο γαλάζιο, elegant ατμόσφαιρα που προσφέρει μια ξεχωριστή στιγμή στην βδομάδα σου.

Μια εμπειρία που μπορείς να απολαύσεις κάθε Τετάρτη από τις 18:00-20:00 στο The Bar του AMARA.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close