Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

2+1 πολυτελή spa που θα σου χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας

Μια αληθινή αίσθηση ευεξίας...

Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2021

Μετά από μία χρονιά γεμάτη δυσκολίες που μας επιβάρυναν αρκετά, ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε και να γεμίσουμε μπαταρίες ξανά. Το καλοκαίρι είναι εδώ, οι περισσότεροι από μας βρισκόμαστε ήδη σε διακοπές... και όσοι μείναμε εντός, αναζητούμε τον κατάλληλο τρόπο αλλά και χώρο ο οποίος θα μας χαρίσει λίγες στιγμές ξεκούρασης, ευεξίας και αναζωογόνησης τόσο για το σώμα όσο και για το πνεύμα μας! 

Όταν λοιπόν πρόκειται για ξεκούραση και χαλάρωση, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την απόλαυση μιας περιποίησης spa σε ένα ονειρικό περιβάλλον... Γι' αυτό κι εμείς σας παρουσιάζουμε 3 wellness προορισμούς στην Κύπρο, που προσφέρονται για χαλάρωση κι ένα mind & body detox, προκειμένου να επιστρέψεις πιο φρέσκια από ποτέ στην καθημερινότητά σου, δημιουργώντας παράλληλα μοναδικές εμπειρίες.Ας δούμε, λοιπόν ποιοι είναι αυτοί!

Serenity Luxury Boutique Spa 
Για όσους θέλουν να κάνουν ένα break από την καθημερινότητα και να ξεφύγουν από όλα, το Serenity Luxury Boutique Spa φαντάζει ιδανική επιλογή, μιας και εδώ η πολυτέλεια συναντά την άνεση κι η χαλάρωση την ευεξία... Πρόκειται ουσιαστικά για έναν προορισμό όπου θα νιώσετε ευεξία, χαλάρωση και αναζωογόνηση ψυχής και σώματος. 

Το Serenity Luxury Boutique Spa βρίσκεται σε ένα πολυτελές παραδοσιακό πέτρινο αρχοντικό στην καρδιά της Λευκωσίας, το οποίο έχει δημιουργηθεί με πολλή αγάπη.

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να βιώσουν την απόλυτη wellness εμπειρία και προσφέρει πολυτελείς υπηρεσίες με 100% φυσικά οργανικά αιθέρια έλαια και βότανα χωρίς χημικά. Αυτή, εξάλλου, είναι και η όλη φιλοσοφία τού Serenity Luxury Boutique Spa…. η μαγική δύναμη της φύσης, την οποία θέλουν να προσφέρουν σε όλους τους επισκέπτες τους.

Το προσωπικό εδώ είναι άρτια εκπαιδευμένο ώστε να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τις δικές σας ανάγκες σε όλο το πρόσωπο και σώμα. Στο website τους, www.serenitydeluxe.com μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα των υπηρεσιών τους και να επιλέξετε ανάμεσα σε μασάζ, θεραπείες για όλο το σώμα, μανικιούρ, πεντικιούρ, θεραπείες προσώπου με 100% φυσικά προϊόντα κ.ά. 

Να σημειωθεί επίσης ότι η διεύθυνση και το προσωπικό δίνουν ιδιαίτερη σημασία πέραν των πιο πάνω, στην καθαριότητα και την υγιεινή. 

Ζήσε λοιπόν την ευεργετική ανακουφιστική πολυτέλεια με την υπογραφή του Serenity για απόλυτη χαλάρωση. Μία επίσκεψη στο Serenity Luxury Boutique Spa, θα σας κάνει να νιώσετε αμέσως την ενέργεια που ρέει μέσα σε αυτό και θα σας ταξιδεύσει με τις μυρωδιές στο κόσμο του SERENITY

S E R E N I T Y
S is for… soul
E is for… essence
R is for… romance
E is for… elegance
N is for… natural
I is for… inspiration
T is for… touch
Y is for… YOU

Εδώ, ο χρόνος μένει πίσω και ξεκινά το νέο ταξίδι γαλήνης και ευεξίας.

INFO:
Serenity Luxury Boutique Spa, Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 51, 2059 Στρόβολος, Λευκωσία
Τηλ.: 22 424646
Websitewww.serenitydeluxe.com
Email: info@serenitydeluxe.com

Zensation Spa
Δραπέτευσε από την πίεση και το άγχος της καθημερινότητας και ζήσε το όνειρο σε μια όαση ευεξίας, στο Zensation Spa στη Λεμεσό. Ένα χώρο που συνδυάζει τη χαλάρωση και την εμπειρία...

Το Zensation Spa είναι ένας προορισμός ο οποίος θα σε παρασύρει σε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων παρέχοντάς σου τις καλύτερες θεραπείες μασάζ σπα, και ένα ινστιτούτο αισθητικής που προσφέρει περιποιήσεις προσώπου και σώματος, καθώς και ένα στούντιο περιποίησης νυχιών με εξαιρετικές υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ που εκτελούνται από έμπειρους και επαγγελματίες θεραπευτές.

Εξάλλου, με 20 χρόνια εμπειρίας, η ιδιοκτήτριά του Amy Wang από την Ταϊβάν μαζί με την ομάδα της θα σε παρασύρουν σε ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων με θεραπευτικά μασάζ, πολυτελές θεραπείες προσώπου και σώματος μαζί με ολοκληρωμένες υπηρεσίες για νύχια και βλεφαρίδες.

Είστε μόνο ένα μασάζ μακριά από μια καλή διάθεση. Περιποιήσου τον εαυτό σου όπως πραγματικά του αξίζει. Discover your Zen!

Οι θεραπείες του σπα είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στις ανάγκες της επιδερμίδας και του σώματός σας. Στόχος τους, εξάλλου, είναι η χαλάρωση και το αίσθημα της αναζωογόνησης.
Απολαύστε ένα ολοκληρωμένο μενού με σύγχρονες και διαχρονικές θεραπείες.

Δεν είναι απλά ένα σπα.

Είναι κομψό.

Είναι Zensational.

Είναι μοναδικό.

Είναι ο ναός Ζεν που δημιουργήθηκε με αγάπη, πάθος και πνεύμα που η φημιουργός του θέλει να μοιράζεται μαζί σας.

INFO:
Zensation Spa, Γεωργίου Α′ 76, Τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, Λεμεσός
Τηλ.: 25366767
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο 10.00-20.00. 
Websitehttps://zensationcy.com/
Facebook: ZensationCY/
Instagram: zensation_spa/
WhatsApp: https://api.whatsapp.com/send?phone=35725366767
Viber: https://tinyurl.com/y9nxlxxb
Messenger: https://m.me/ZensationCY

NewMe Spa 
To NewMe Spa στεγάζεται σε ένα ξεχωριστό -πρόσφατα αναπαλαιωμένο- κτίριο, χτισμένο το 1934, στην καρδιά του παλαιού Στροβόλου. Λόγω της ιδιοσυγκρασίας του κτιρίου και της διακόσμησης αποτελεί ένα μέρος ηρεμίας και χαλάρωσης που σε ταξιδεύει μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας.

Εδώ λοιπόν οι επισκέπτες τού σπα μπορούν να απολαύσουν τις θεραπείες που προσφέρονται από το εξειδικευμένο προσωπικό, σε ένα πραγματικά φιλόξενο και εξυπηρετικό περιβάλλον. Εξάλλου, ο σκοπός του NewMe Spa και των ανθρώπων του είναι ο κάθε επισκέπτης φεύγοντας από εδώ να νιώθει ξεκούραστος και ανανεωμένος.

Στον χώρο του NewMe Spa μπορείτε να αξιοποιήσετε τις υπηρεσίες που προσφέρονται στα 5 ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια για θεραπείες προσώπου και σώματος, διαφόρων ειδών μασάζ, αποτρίχωσης με λέιζερ, μανικιούρ και πεντικιούρ.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, από την πρώτη κιόλας στιγμή της άφιξής σας, θα σας συστήσει την κατάλληλη σειρά περιποίησης που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσωπικές ανάγκες και ανησυχίες σας και το μόνο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε τις συμβουλές του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για αυτό τον λόγο, άλλωστε, προσφέρουν δωρεάν διάγνωση σε οποιαδήποτε θεραπεία προσώπου και σώματος, έτσι ώστε να σας εισηγηθούν το κατάλληλο πρόγραμμα θεραπειών και εξειδικευμένων προϊόντων. 

INFO:
NewMe Spa, Ιθάκης 11, Στρόβολος, Λευκωσία 2058
Τηλ.: 22 256291 
Ωράριο: Τρίτη - Παρασκευή 09.00-19.00 & Σάββατο 09.00-14.00.
Website: www.newmespacy.com
E-mail: newmespacy@gmail.com
Instagram: newmespacy 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close