Δημοσιεύτηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2024
Ένα ακόμη χωριό της Κύπρου θα τιμήσει το εκλεκτό έδεσμα της χώρας μας φέτος τον Σεπτέμβριο. Πέραν από το Μενεού, Φεστιβάλ Οφτού θα διοργανώσει για τέταρτη χρονιά και η όμορφη κοινότητας της Περιστερώνας.
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Περιστερώνας ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη διοργάνωση του 4ου Φεστιβάλ Οφτού Περιστερώνας το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο της κοινότητας.
Καλεσμένη στο φεστιβάλ θα είναι η αγαπημένη μας τηλεμαγείρισσα και παρουσιάστρια της εκπομπής του Σίγμα "Χρυσωμαγειρέματα", Χρύσω Λέφου. Από τις 17.00 μέχρι και τις 20.00 η Χρύσω θα φτιάχνει παραδοσιακές συνταγές φαγητών και γλυκών μαζί με τους ντόπιους σεφ Χρήστο Τομασιή (μάγειρα) και Αγάπη Ιωάννου (ζαχαροπλάστη). Παράλληλα, στον χώρο του φεστιβάλ θα διατίθενται προς πώληση διάφορα άλλα εδέσματα.
Το φεστιβάλ θα προσφέρει φαγητό και ήδη τα εισιτήρια προπωλούνται για εκλεκτό οφτό μαζί με ζωντανή μουσική και τραγούδι από τους Γιάννη Θεοτόκη, Κλεοπάτρα Τοπάζου και Κωνσταντίνο Άσπρου.
>> Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Σχολείο Περιστερώνας, 17.00.
Σχετικά
Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργος Παπαδόπουλος Live στο Διεθνές Φεστιβάλ Πατάτας Ξυλοφάγου
Οι χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος μιας μεγάλης γιορτινής αλυσίδας
«Αναγέννηση του Φοίνικα»: Οι θρύλοι των Πάνω Αρόδων ζωντανεύουν ξανά σε ένα διαδραστικό φεστιβάλ
Το διαδραστικό φεστιβάλ στις Πάνω Αρόδες μάς ταξιδεύει στους θρύλους και στην ιστορία της περιοχής, με μουσική, θέατρο, εργαστήρια και δράσεις για όλη την οικογένεια.
13 παραδοσιακά και μη φεστιβάλ σε πόλεις και χωριά για το σαββατοκύριακο
Από παγωμένες μπίρες και street food μέχρι συναυλίες, παραδοσιακές γεύσεις και μεγάλες γιορτές στα χωριά: όσα αξίζει να ζήσεις από την Παρασκευή 31 Ιουλίου έως την Κυριακή 2 Αυγούστου
Η Αμαργέτη μάς προσκαλεί στο μεγάλο καλοκαιρινό της αντάμωμα
Πλούσιο φαγητό και ζωντανή μουσική στήνουν μια αυθεντική γιορτή στην πλατεία του χωριού
Μάθαμε όλα όσα θα γίνουν στο 9ο Φεστιβάλ Οφτού Κλέφτικου στο Μενεού
Αυθεντικό κυπριακό κλέφτικο και ζωντανή μουσική συνθέτουν μία μεγάλη γιορτή γεύσης και διασκέδασης
Επιστρέφει το Παγκύπριο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Θέρους
Η μεγάλη γιορτή της κυπριακής υπαίθρου θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη χρονιά στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αχερίτου
Επιστρέφει το αγαπημένο Φεστιβάλ Δυμών Φρούτων και Αλλαντικών
Ένα διήμερο γεμάτο αυθεντικές γεύσεις και παράδοση έρχεται τον Σεπτέμβριο στο όμορφο χωριό της Πιτσιλιάς
Queer Wave 2026: Επιστρέφει στο NiMAC το Φεστιβάλ ΛΟΑΤΚΙΑ+ Κινηματογράφου Κύπρου στις 18–27 Σεπτεμβρίου
Στο κέντρο της εντός των τοίχων Λευκωσίας κάνει για 7η συνεχόμενη φορά την εμφάνιση του το Φεστιβάλ ΛΟΑΤΚΙΑ+ Κινηματογράφου Κύπρου.
Η Χούλου γιορτάζει τον Δεκαπενταύγουστο με μουσική, χορό και παραδοσιακές γεύσεις
Το Ετήσιο Καλοκαιρινό Πολιτιστικό Φεστιβάλ επιστρέφει με το μουσικό σχήμα «Η Παρέα της Γειτονιάς» και ελεύθερη είσοδο.
10ο Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού: Όλα όσα θα γίνουν φέτος στον Πρωταρά
Ένα διήμερο με κυπριακές γεύσεις, παραδοσιακά επαγγέλματα, μουσική, συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο και δράσεις για παιδιά με ελεύθερη είσοδο