Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αλλιώτικο brunch στα ορεινά της Κύπρου

Οι άνθρωποι που μας φιλεύουν στην κυπριακή ύπαιθρο

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2021

Οι αφορμές για εξορμήσεις στα χωριά του νησιού είναι πολλές και σίγουρα όσες συνδυάζουν και φαγητό είναι από τις αγαπημένες μας.

Το φαγητό και δη αυτό που περιλαμβάνει παραδοσιακά εδέσματα, άλλωστε, είναι κάτι περισσότερο από μια απόλαυση. Κι όταν μιλάμε για ταλαντούχους ανθρώπους, οι οποίοι τολμούν να φτιάξουν τον παράδεισό τους στο χωριό, φιλοξενώντας και κόσμο, τότε το φαγητό μετατρέπεται σίγουρα σε «προορισμό» για ντόπιους και ξένους.

Στη City.com.cy θα δεις 7 εξαιρετικά παραδείγματα μικρών επιχειρήσεων στην ύπαιθρο, όπου οι κυρίες ή οι νεαροί που τα διαχειρίζονται μάς φιλεύουν με τις πιο βαθιά κυπριακές γεύσεις.

Θα μάθεις για το Boukkoma που σερβίρουν ο Ευρυβιάδης και ο Σάββας σε ένα καταπράσινο πάρκο στην Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου, θα "γνωρίσεις" τον Mάριο Φωτίου, ο οποίος φτιάχνει πραγματικό παγωτό gelato στον ΑΠΟΑ Άλωνας, καθώς και το πώς ο Μνάσωνας Φιλήμωνος κατάφερε να καταστήσει το Πολιτικό σε προορισμό (και) για brunch!

Boukkwma 2.jpg

Δες ολόκληρο το άρθρο εδώ.

*Το εν λόγω άρθρο όπως και άλλα πολλά ενδιαφέροντα περιλαμβάνεται στο περιοδικό «IN LOVE With Cyprus», μια πολυτελή έκδοση του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, 196 σελίδων, γεμάτη Κύπρο, η οποία κυκλοφορεί στα περίπτερα στην τιμή των €2. Γιατί είμαστε «IN LOVE With Cyprus» και το φωνάζουμε με κάθε ευκαιρία!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close