Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

10 χωριά για να παίξεις τόμπολα το φετινό Αύγουστο

Αν λοιπόν έχεις την τύχη με το μέρος σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις πού θα έχει bingo night.

Δημοσιεύτηκε στις 13 Αυγούστου 2021

Αυτόν τον Αύγουστο τα χωριά της Κύπρου, βάζουν τα γιορτινά τους κι ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν στις πλατείες και τις αυλές των σχολείων τους, για γλέντι και διασκέδαση, τηρώντας ωστόσο όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα και τις αποστάσεις!

Μάλιστα έφτιαξαν κι ένα πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων, διαφορετικό μεν από άλλες χρονιές, με αρκετές δε εκδηλώσεις, όπως μουσικές, χορούς, παραδοσιακά εδέσματα, ακόμα και παιχνίδια τόμπολας!

Τόμπολα ε; Καλό ακούγεται! Αν λοιπόν έχεις την τύχη με το μέρος σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις πού θα έχει bingo night.

Διάβασε ακόμαΒραδιές με λουκουμάδες και τόμπολα, κάθε βράδυ στο χωριό!

Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες από τις βραδιές αυτές που έπεσαν στην αντίληψή μας και σου τις παρουσιάζουμε.

Άλωνα 
Για άλλη μία χρονιά η πανέμορφη Άλωνα της επαρχίας Λευκωσίας διοργανώνει το δικό της φεστιβάλ με ένα πρόγραμμα με εκδηλώσεις, ανάμεσά τους και παιχνίδι τόμπολας.
>> Μεγάλη Τόμπολα, Σάββατο 14 Αυγούστου, 21.00.

Κυπερούντα
Η Κυπερούντα δεν χρειάζεται συστάσεις. Άλλωστε, πέραν της φυσικής της ομορφιάς, των κρασιών, των αλλαντικών αλλά και των παραδοσιακών της προϊόντων η κοινότητα της Κυπερούντας φημίζεται για τα φρουτόδεντρά της και ιδιαίτερα τα μήλα. Όπως κάθε καλοκαίρι, λοιπόν, το χωριό μας προσκαλεί στη Μεγάλη Τόμπολα μαζί με το Θ.Ο.Ι Κυπερούντας στις 14 Αυγούστου!
>> Σάββατο 14 Αυγούστου, Πλατεία Κυπερούντας, 21.00.  

Ευρύχου
Η Ευρύχου το καλοκαίρι είναι σχετικά δροσερή, εξ ου και οι νέοι του χωριού (Κέντρο Νεότητας Ευρύχου KNE), διοργανώνουν μουσικές και όχι μόνο βραδιές και μας προσκαλούν να απολαύσουμε τόσο τις ομορφιές του χωριού τους όσο και το κλίμα τους.
>> ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΜΠΟΛΑ - €1000 Εγγυημένο Ποσό, Κυριακή 15 Αυγούστου, στην Πλατεία Ευρύχου, 20.00.

Μαλλιά Λεμεσού
Η Μαλλιά Λεμεσού είναι μια μικρή κοινότητα στην ημιορεινή Λεμεσό, η οποία απέχει μόλις μισή ώρα από την πόλη και λίγα λεπτά από το Όμοδος και τη Βάσα Κοιλανίου. Εκεί λοιπόν τις επόμενες μέρες, θα έχει μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, ακόμα και βραδιές τόμπολας.
>> Βραδιές Τόμπολας, Σάββατο 14, Κυριακή 15 & Τρίτη 17 Αυγούστου, στο πάρκο στην πλατεία του χωριού, 20.00.

Δορά
Αν δεν γνωρίζεις το συμπαθητικό χωριουδάκι της Λεμεσού, τη Δορά, τώρα θα έχεις και ένα λόγο παραπάνω για να το επισκεφθείς, καθώς το Kοινοτικό Συμβούλιο του χωριού, ανακοίνωσε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του για το καλοκαίρι… Σ΄αυτές συμπεριλαμβάνεται και βραδιά τόμπολας. 
>> Κυριακή 15 Αυγούστου, πλατεία του χωριού, 19.00.

Πεδουλάς
To εστιατόριο Σταυρός στον Πεδουλά διοργανώνει βραδιά Τόμπολας, με πλούσια δώρα.
>> Παρασκευή 20 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ. Για 99884091 για κρατήσεις.

Άγιος Δημήτριος Μαραθάσας
Το πανέμορφο ορεινό χωριό που ανήκει στη γεωγραφική περιφέρεια της Μαραθάσας και έφτιαξε για τους κάτοικους του και για τους επισκέπτες του ένα φουλ αυγουστιάτικο, καλοκαιρινό πρόγραμμα γεμάτο μουσική, παιχνίδια και φαγητό, αστροπαρατήρηση, αλλά και τόμπολα. 
>> Παρασκευή 13 & Κυριακή 15 Αυγούστου, 20.00.

Κοιλάνι
Το Κοιλάνι, το χωριό της επαρχίας Λεμεσού, τα οποίο μάλιστα είναι και ένα από τα Κρασοχώρια της επαρχίας, πέρα παπό την πλούσια ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά, αυτό το καλοκαίρι έχει κι άλλες ιστορίες να μας διηγηθεί. Και θα το κάνει αυτό το καλοκαίρι, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, αλλά και τόμπολα, η οποία θα διεξάγεται κάθε απόγευμα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το χωριό. 

Φοινί
Ποιος είπε ότι τα καλοκαίρια στο χωριό είναι βαρετά και δεν έχει τίποτα να κάνεις εκεί; Στο χωριό Φοινί διοργανώνεται μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που θα προσδώσουν άλλη χάρη στις καλοκαιρινές βραδιές μας. Στο πλαίσιο αυτό θα διοργανωθούν και βραδιές τόμπολες. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 15 Αυγούστου της Μουσικής Βραδιάς με τους «Μουσικούς Ταξιδιώτες», θα προηγηθεί τόμπολα στην Κεντρική Πλατεία. Επίσης το Σάββατο 21 Αυγούστου, θα λάβει χώρα Κυπριακή Μουσική Βραδιά με τα «Θερκά στην Παράδοση» και Φιλανθρωπική Τόμπολα, όπου όλα τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Καννάβια
Στις βόρειες πλαγιές του Τροόδους είναι κτισμένο ένα από τα ομορφότερα χωριά της επαρχίας Λευκωσίας, τα Καννάβια. Σ' αυτό το χωριό θα πας αυτές τις μέρες και μεταξύ άλλων, θα παίξεις και τόμπολα στο Σωματείο ΑΕΚ ΚΑΝΝΑΒΙΩΝ.
Η Μεγάλη Τόμπολα στον εξωτερικό χώρο του οικήματος του σωματείου το Σάββατο 14 Αυγούστου 2021 στις 21.00. Τελευταία κάρτα €200.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close