Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2024
Τίτλοι τέλους για το δημοφιλές ζαχαροπλαστείο που μας πρόσφερε για 22 ολόκληρα χρόνια πολύ γλυκές και όμορφες αναμνήσεις. Ο λόγος για το Debbie's Cookies που έμαθε τη Λευκωσία να τρώει τα διάσημά του american cookies και φυσικά το εξαίσιο carrot cake του.
Με μία λακωνική και συγκινητική ανάρτηση στη σελίδα του στο Instagram το αγαπημένο μας ζαχαροπλαστείο μας πληροφορεί ότι έπειτα από 22 χρόνια κλείνει οριστικά.
Συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες σημειώνουν στην ανάρτησή τους:
Με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι το ταξίδι της Debbie έφτασε στο τέλος της. Από τις 24 Σεπτεμβρίου θα κλείσουμε το κατάστημα και την παραγωγή μας μετά από 22 χρόνια δουλειάς. Ήταν απόλυτη χαρά να σας σερβίρουμε το αγαπημένο σας Carrot Cake και τα αμερικανικά μπισκότα τα τελευταία χρόνια. Από ένα μικροσκοπικό κατάστημα στην Έγκωμη το ταξίδι μας ήταν μακρύ και συναρπαστικό και σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας. Θέλουμε να εκφράσουμε ένα ειλικρινές ευχαριστώ στους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας εδώ και χρόνια που είναι δίπλα μας. Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσάς και ήταν χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.
Το κατάστημά μας θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 23/9 για να μπορείτε να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας γλυκά (μπορούν να καταψυχθούν έως και 2 μήνες). Κάντε τις προπαραγγελίες σας στο 22444588 μέχρι τη Δευτέρα 16/9 για να βεβαιωθείτε ότι έχουμε χρόνο να ετοιμάσουμε τα γλυκά σας.
Με αγάπη,
Η οικογένεια της Debbie μας
Irena, Natalie, Radostina & Puja
Σχετικά
Οι 20 πιο πολυσυζητημένες νέες αφίξεις εστιατορίων το 2025
Ταβέρνες, fine dining εστιατόρια, κουζίνες μακρινές και ελληνικές, αυτά είναι όλα τα φρέσκα σημεία ενδιαφέροντος που είχαν κάτι να πουν αυτή τη χρονιά.
Η Χρύσω Λέφου μάς δίνει τη συνταγή για Βασιλόπιτα με πορτοκάλι
Η τηλεμαγείρισσα και παρουσιάστρια της εκπομπής Χρυσωμαγειρέματα σου δίνει τη συνταγή της ημέρας
Στην Αγία Νάπα θα στηθεί Παραδοσιακό Γλέντι
Μια αυθεντική γιορτή γεμάτη μουσική, παράδοση και κυπριακή φιλοξενία από τον Λαογραφικό Όμιλο Αγίας Νάπας «Τουμπεζιά».
14 εστιατόρια στο βουνό με πλούσιο μπουφέ την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια
Πού θα βρεις νόστιμη σούβλα το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς αλλά και την αργία των Θεοφανείων
11+2 υπέροχες βασιλόπιτες στα ζαχαροπλαστεία της Κύπρου
Oι καλύτεροι φούρνοι και ζαχαροπλαστεία για βασιλόπιτα-εγγύηση
Οι 12 πιο ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις του Δεκέμβρη στην Κύπρο
Βγαίνουμε στα ολοκαίνουρια στέκια του νησιού, απολαμβάνουμε φαγητό και ποτό αλλά και διασκέδαση
Νέα άφιξη στη Λεμεσό: Το KaramΕΛΑ Street Food άνοιξε και ήδη συζητιέται
Οι προτάσεις για franchise στον επιχειρηματία Πόλυ Πολυχρονίου!
Φούρνοι Ζορπάς: Μοιράζoυν χαμόγελα και ελπίδα σε στέγες ηλικιωμένων
Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Υπάρχει» και της συνεργασίας με το ΠΣΣΕ θα προσφέρουν βασιλόπιτες
Το νέο luxury café που μόλις άνοιξε είναι φτιαγμένο για τους λάτρεις του specialty coffee
Χρυσές λεπτομέρειες, royal blue αισθητική και premium καφές σε έναν χώρο που ετοιμάζεται να γίνει το νέο Instagram hotspot της πόλης
30 γευστικές προτάσεις για γιορτινές εξόδους την περίοδο της Πρωτοχρονιάς στη Λευκωσία
Εστιατόρια, ταβέρνες και all-day στέκια για να υποδεχτείς το νέο έτος με καλό φαγητό, όμορφη ατμόσφαιρα και διάθεση για γιορτή
Πού θα φας έναν από τους πιο νόστιμους κυπριακούς μπουφέδες στο νησί
Φάγαμε παραδοσιακή κουζίνα στο σπιτικό της κ. Γιώτας και έχουμε να πούμε τα καλύτερα
Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια
Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι