Cine News , Κινηματογράφος

Emily in Paris: Κυκλοφόρησε σήμερα το δεύτερο μέρος του 4ου κύκλου (TRAILER)

Με guest εμφάνιση της πρώτης κυρίας της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν!

Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2024

Κυκλοφόρησε σήμερα το δεύτερο και τελευταίο μέρος του 4ου κύκλου της διάσημης σειράς του Netflix, ”Emily in Paris”, με τη Λίλι Κόλινς στον ομώνυμο ρόλο.

Η σειρά θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην ερωτική ζωή της Έμιλι και στους επαγγελματικούς της αγώνες στην εταιρεία μάρκετινγκ που εργάζεται, ενώ θα προστεθεί ένα νέο φλερτ, ο Μαρτσέλο και μια νέα πόλη, η Ρώμη.

Πιο αναλυτικά, η Έμιλι εστιάζει στον εαυτό της παρά στη δουλειά και μεγαλώνει λίγο περισσότερο κατά το δεύτερο μισό της σεζόν. Έχει καταρρεύσεις, χύνει μερικά δάκρυα, αντιμετωπίζει στενοχώρια και έχει ένα νέο ειδύλλιο.

Σ΄αυτά που ξεχωρίζουν στα επεισόδια 6-10, είναι μια guest εμφάνιση της πρώτης κυρίας της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν!

Η είδηση δημοσιεύθηκε πρώτη φορά από το περιοδικό Elle πριν από λίγες μέρες. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν θα φορά τα δικά της ρούχα για την εμφάνισή της και ότι «δεν της έχουν δοθεί ιδιαίτερες οδηγίες».

«Η ιδέα της σύντομης εμφάνισης ήρθε όταν ο Ντάρεν Σταρ και εγώ τη συναντήσαμε στο Μέγαρο των Ηλυσίων τον Δεκέμβριο του 2022» είπε η Κόλινς αναφερόμενη στον δημιουργό της σειράς.

«Είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς και είχε γίνει αναφορά στο πρόσωπό της στην πρώτη σεζόν με πολύ χιούμορ. Η σκηνή στην 4η σεζόν είναι σύντομη και το γύρισμα μαζί της ήταν τιμή και πραγματική χαρά» πρόθεσε η ίδια.

ΠΗΓΗ

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close