Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα instagram account που πρέπει να ακολουθήσεις αν αγαπάς το κυπριακό καλοκαίρι

8 κυπριακοί λογαριασμοί στο Instagram που πρέπει να ακολουθήσεις, αν αγαπάς τα ταξίδια

Δημοσιεύτηκε στις 16 Αυγούστου 2021

Εάν υπάρχει μία χώρα που να είναι συνώνυμο του καλοκαιριού, αυτή είναι σίγουρα η Κύπρος. Καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά, μαγευτικά τοπία, αλλά και γραφικά χωριουδάκια με σοκάκια που πλημμυρίζουν από πολύχρωμα λουλούδια, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη μαγεία και την ανεμελιά του καλοκαιριού σε αυτό το νησί, και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε τόσο εμείς που έχουμε την τύχη να μένουμε σε αυτή την ξεχωριστή χώρα όσο και οι ακόλουθοι οκτώ instagrammers, οι οποίοι βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση και αναζητούν την επόμενη όμορφη στιγμή στο νησί για να την απαθανατίσουν μέσα από τον φωτογραφικό τους φακό.

Ακολούθως, τη μοιράζονται μαζί μας στην πιο δημοφιλή online πλατφόρμα, το Instagram, δίνοντάς μας την έμπνευση που αναζητάμε για την επόμενή μας εξόρμηση στο νησί, αλλά και την ευκαιρία να ανακαλύψουμε ακόμα μια γωνιά του που δεν γνωρίζαμε ότι υπήρχε. Γιατί, όσο μικρό κι αν είναι αυτό το νησί, μια περιήγηση στους ακόλουθους λογαριασμούς θα σε πείσει πως είναι γεμάτο κρυμμένους θησαυρούς που θα σε μαγέψουν.

Για να σε βοηθήσουμε περισσότερο με την επόμενή σου εκδρομή το φετινό καλοκαίρι, κάναμε 6 ερωτήσεις σε 8 travel instagrammers για τα κρυμμένα μυστικά της Κύπρου.

*Τα 8 κείμενα-προτάσεις από κάθε έναν travel instagrammers, θα δημοσιευτούν ξεχωριστά και όχι σε ένα ενιαίο άρθρο.

Σωκράτης Χατζηχαραλάμπους
Awesome Navigator / @awesome_navigator

Ποιο είναι φέτος το απόλυτο καλοκαιρινό μέρος για φωτογραφίες;
Τα απόλυτα καλοκαιρινά μέρη για φωτογραφίες είναι κατά τη γνώμη μου τα ακόλουθα: οι θαλασσινές σπηλιές στην Πέγεια, η αποβάθρα της Αργάκας, οι παραλίες Bυζακιά και Κόννος στον Πρωταρά, η παραλία Μακρόνησος στην Αγία Νάπα και το ναυάγιο Edro III στην Πάφο.

Γιατί να σε ακολουθήσει κάποιος;
Ως άτομο, μου αρέσει συνέχεια να εξερευνώ καινούργιες τοποθεσίες και κρυμμένες ομορφιές. Αν με ακολουθήσει κάποιος, μπορεί να δει την Κύπρο μέσα από το προφίλ μου με άλλο μάτι και να μάθει κρυμμένες τοποθεσίες, ανακαλύπτοντας τα διαμάντια της κάθε επαρχίας.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσεις τους followers σου;
Ο καλύτερος τρόπος, κατά τη γνώμη μου, για να αυξήσει κάποιος τους followers του είναι με το να είναι αυθεντικός. Όταν είσαι αυθεντικός και σου αρέσει αυτό που κάνεις, τότε αυτό βγαίνει προς τα έξω και έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Τι σημαίνει για σένα κυπριακό καλοκαίρι;
Για μένα κυπριακό καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, μπόλικη θάλασσα, καλοκαιρινά κοκτέιλ, πεζοπορίες σε γραφικά σοκάκια και πολλά-πολλά καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα στη θάλασσα.

Ποια από τα μέρη που έχεις φωτογραφίσει αγαπάς περισσότερο;
Θεωρώ πως ζούμε σε ένα από τα ωραιότερα νησιά του πλανήτη και πραγματικά αξίζει τον κόπο να το ανακαλύψουμε ακόμη περισσότερο. Τα μέρη που ξεχώρισα περισσότερο είναι αρχικά η Αγία Νάπα και ο Πρωταράς για τις μοναδικής ομορφιάς παραλίες με τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά. Επίσης, στο δυτικό μέρος του νησιού, στην επαρχία και πόλη της Πάφου, έχω φωτογραφίσει τα πιο ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα, μιας και στην Πάφο ο ήλιος δύει μέσα στη θάλασσα.

Πού δεν έχεις πάει ακόμα και θέλεις οπωσδήποτε να πας;
Παρόλο που έχω επισκεφτεί σχεδόν ολόκληρο το νησί, θα ήθελα να πάω για hiking στη χερσόνησο του Ακάμα και συγκεκριμένα στη Μούττη της Σωτήρας, όπου βρίσκεται και το ψηλότερο σημείο της χερσονήσου του Ακάμα.

Το εν λόγω κείμενο του Σωκράτη περιλαμβάνεται στο περιοδικό «IN LOVE With Cyprus», μια πολυτελή έκδοση του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, 196 σελίδων, γεμάτη Κύπρο, η οποία κυκλοφορεί στα περίπτερα στην τιμή των €2. Γιατί είμαστε «IN LOVE With Cyprus» και το φωνάζουμε με κάθε ευκαιρία!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close