Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2024
Τα βραβεία Madame Figaro είναι ένας θεσμός που εδώ και 19 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου. Την προσφορά, την αφοσίωση, την καινοτομία, την εφευρετικότητα, το ταλέντο και όλα όσα συνθέτουν την πολύπλευρη προσωπικότητα μίας γυναίκας. Μια γυναίκα που για όλους εμάς αποτελεί το πρότυπο και καθρεπτίζει τα ιδανικά της κυπριακής κοινωνίας.
Τα βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς 2024, που παρουσιάζει η Estée Lauder, επιστρέφουν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024. Πρόκειται για μια τελετή βραβεύσεων που στόχο έχει την ανάδειξη και την επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους, η κάθε μία στον τομέα της.

Παρουσιάστρια της βραδιάς η λαμπερή Μπέττυ Μαγγίρα ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους.
Επί σκηνής θα δούμε γνωστούς καλλιτέχνες όπως την Μελίνα Ασλανίδου, την Ευρυδίκη, τον Λούκα Γιώρκα και τον Αλεξ Παναγή καθώς και τις νεαρές Κύπριες, Μαρίνα Βερζανλή και Άντρεα Γρηγορίου.

Ο καταξιωμένος Μανώλης Μητσιάς θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά στη Κύπρο το νέο τραγούδι του για την Αμμόχωστο σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους.
Στην ενότητα του θεσμού “Νέο ταλέντο”, όπου παραχωρούμε τη σκηνή σε ένα νεαρό κορίτσι που κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, φιλοξενούμε φέτος τη Σίλια Καψής.
Η εκδήλωση θα έχει όπως πάντα φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.
Για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την τελετή βραβεύσεων επισκεφθείτε αύριο, 18 Σεπτεμβρίου την www.soldouttickets.com.cy ή επικοινωνήστε στο 70007705.
Τιμή εισιτηρίων:
Πλατεία: €55 / Εξώστης: €35.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: ESTÉE LAUDER
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: DOVE
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ: ECOMMBX
ΧΟΡΗΓΟΣ FASHION & JEWELLERY DESIGNER: ANSWEAR.CY
ΧΟΡΗΓΟΙ: LEXUS CYPRUS, BEAUTYLINE, KERASTASE, WHISPERRING ANGEL, SPLENDID EVENTS, COSMETIC DERMA MEDICINE
ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ INTERCOLLEGE
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: AEGEAN
OFFICIAL TICKETING PARTNER: SoldOut Tickets
Σχετικά
Lidl Κύπρου: Δυναμική παρουσία και ουσιαστική στήριξη στο Ayia Napa Youth Soccer Festival 2026
Ως Platinum Sponsor, η Lidl Κύπρου συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της φετινής διοργάνωσης, προσφέροντας χιλιάδες θρεπτικά γεύματα και αναδεικνύοντας έμπρακτα τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής στον αθλητισμό
Η Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 22 προορισμούς, με τιμές από €19 (μόνο για σήμερα)
Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξεις προορισμό
Ζήσαμε την απόλυτη εμπειρία διαμονής στο πρώτο πολυθεματικό θέρετρο του νησιού
Μείναμε για 24 ώρες στο City of Dreams Mediterranean και σου μεταφέρουμε εικόνες και εντυπώσεις
Πότε αρχίζει το Κύπρος-Ελλάδα με το πλοίο «AF Marina»
Η έναρξη των κρατήσεων και η αγορά των εισιτηρίων για την φετινή χρονιά, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 22 Απριλίου
Τιτανικός: Η ιστορία του πιο διάσημου ναυαγίου που έγινε σαν σήμερα το 1912
Το παρθενικό ταξίδι του Τιτανικού ξεκίνησε σαν μια θριαμβευτική στιγμή της ναυπηγικής ιστορίας και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα κατέληγε σε μία από τις μεγαλύτερες ναυτικές τραγωδίες όλων των εποχών
Το «The Floor» επιστρέφει και... παίζεται αλλιώς
Πρεμιέρα, την Παρασκευή 17 Απριλίου στις 21:00 και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα
Η νέα τηλεοπτική σεζόν στο ΣΙΓΜΑ φέρνει στις οθόνες μας το «DRAGONS’ DEN»
Με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη
«Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»: Πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix – Η ιστορία μιας οικογένειας στην Αμερικάνικη Δύση
Η πρώτη σεζόν είναι εμπνευσμένη από το τρίτο βιβλίο της πολυαγαπημένης σειράς της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ.
Σαν καρτ ποστάλ – Αυτές είναι οι πιο πολύχρωμες πόλεις του κόσμου
Για την ανάλυση επιλέχθηκαν αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες κάθε τοποθεσίας που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς έντονα φίλτρα, αποκαλύπτοντας τις πιο πολύχρωμες πόλεις.
Euronews: Δύο ελληνικά νησιά οι προορισμοί-έκπληξη για το 2026 -«Διακοπές πέρα από τα τετριμμένα»
Η αναφορά αυτή επιβεβαιώνει τη σταθερά ανοδική πορεία της Ελλάδας στον διεθνή τουριστικό «χάρτη»