News , Guide

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία από το Σάββατο

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγούστου 2021

Σήμερα, η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση:

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν παροδικά το απόγευμα, στα νότια και νοτιοδυτικά, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα, στα νότια και νοτιοδυτικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αρχικά στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικές χαμηλές νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά ενδέχεται τοπικά να παρατηρείται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στις παράλιες περιοχές.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, παραμένοντας λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, αναμένεται μικρή άνοδος στη θερμοκρασία, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Κυριακή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close