Shopping , Fashion & Beauty

«Fashion That Matters» με τη δημιουργική υπογραφή της Έφης Παπαϊωάννου

Το υπέροχο μπλουζάκι της φετινής εκστρατείας

Δημοσιεύτηκε στις 02 Οκτωβρίου 2024

Τα M&S Κύπρου συνεχίζουν την υποστήριξή τους στην Europa Donna Κύπρου με μια νέα δημιουργική συνεργασία που υπόσχεται να ενθουσιάσει.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η μοναδική εκστρατεία με τίτλο «Fashion That Matters» επιστρέφει, παρουσιάζοντας ένα νέο συλλεκτικό μπλουζάκι, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τα M&S από την καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας Έφη Παπαϊωάννου.

Το μπλουζάκι είναι διαθέσιμο προς πώληση σε όλα τα φυσικά καταστήματα και διαδικτυακά καταστήματα M&S για όλο τον Οκτώβριο, στην τιμή των €28.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στην Europa Donna Κύπρου, ενισχύοντας το σημαντικό έργο της στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Η εκστρατεία «Fashion That Matters» εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο Plan A των M&S, το οποίο στοχεύει στην αντιμετώπιση περιβαλλοντικών, κοινωνικών και ηθικών προκλήσεων, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση του οργανισμού προς τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Για online αγορές, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες https://modeand.com/ για παραγγελίες από τη Λευκωσία και το www.symeonidesfashion.com/ για παραγγελίες από Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο & Παραλίμνι.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close