Δημοσιεύτηκε στις 02 Οκτωβρίου 2024
Τα M&S Κύπρου συνεχίζουν την υποστήριξή τους στην Europa Donna Κύπρου με μια νέα δημιουργική συνεργασία που υπόσχεται να ενθουσιάσει.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η μοναδική εκστρατεία με τίτλο «Fashion That Matters» επιστρέφει, παρουσιάζοντας ένα νέο συλλεκτικό μπλουζάκι, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τα M&S από την καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας Έφη Παπαϊωάννου.
Το μπλουζάκι είναι διαθέσιμο προς πώληση σε όλα τα φυσικά καταστήματα και διαδικτυακά καταστήματα M&S για όλο τον Οκτώβριο, στην τιμή των €28.
Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στην Europa Donna Κύπρου, ενισχύοντας το σημαντικό έργο της στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.
Η εκστρατεία «Fashion That Matters» εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο Plan A των M&S, το οποίο στοχεύει στην αντιμετώπιση περιβαλλοντικών, κοινωνικών και ηθικών προκλήσεων, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση του οργανισμού προς τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.
Για online αγορές, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες https://modeand.com/ για παραγγελίες από τη Λευκωσία και το www.symeonidesfashion.com/ για παραγγελίες από Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο & Παραλίμνι.
Σχετικά



Bazaar με εκπτώσεις έως και 70% σε επώνυμα καλλυντικά, αρώματα, ταξιδιωτικά είδη και πολλά άλλα
Το καθιερωμένο bazaar επιστρέφει σε νέα τοποθεσία

Η Κωτσόβολος μας καλεί για πρώτη φορά να ανακυκλώσουμε τις συσκευές μας και μας επιβραβεύει για την REACT πράξη μας
Με στόχο την προώθηση της κυκλικής οικονομίας, η εταιρεία ενώνει τις δυνάμεις της με τους καταναλωτές και ανακυκλώνουν ΜΑΖΙ ηλεκτρικές συσκευές, κάνοντας REACT για έναν βιώσιμο, πιο πράσινο πλανήτη





Poco Studio: Η εταιρεία με τη μεγάλη εμπειρία και γνώση στα επαγγελματικά έπιπλα
Μια εταιρεία με εμπειρία στο έπιπλο πέραν των 30 χρόνων που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα στην Κύπρο

Τσικνοπέμπτη: Η απόλυτη συνταγή για ένα γλέντι που θα μείνει στην ιστορία!
Οδηγός για μερακλήδες!

Γιορτάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μοναδικές εκπλήξεις στο My Mall Limassol
3 ημέρες αφιερωμένες στην αγάπη!

Φέτος την Άνοιξη, φοράμε την αγάπη στον καρπό μας, με το νέο «Μαρτάκι» του Telethon Κύπρου
Μια πρωτοβουλία ελπίδας και προσφοράς.