Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

20 μπαράκια με ωραία ποτά και μουσικές σε όλο το νησί

Πήγαμε μια μπαρότσαρκα σε παράλια και μη και θέλουμε επειγόντως να ξαναπάμε

Δημοσιεύτηκε στις 24 Αυγούστου 2021

Θες να γνωρίσεις κόσμο; Θες να απομονωθείς με ένα ποτήρι παγωμένη μπίρα; Θες να ακούσεις ανεβαστική μουσική; Θες κοκτέιλ;

Το νησί μας έχει ό,τι ζητάς και κάτι παραπάνω. Ακολούθησέ μας σε μια μπαρότσαρκα στα καλύτερα στέκια του. Γιατί το καλοκαίρι στην Κύπρο δεν τελειώνει τον Αύγουστο! 

ΛΕΜΕΣΟΣ

Μαντάμ 
Έκανε την αρχή πριν μερικά χρόνια, δημιουργώντας ένα διαφορετικό χώρο στην περιοχή, με urban διάθεση και εξαιρετικά cocktails. Έκτοτε η Πλατεία Ηρώων έγινε το νέο hotspot για το καλοκαίρι των Λεμεσιανών. Σύστησε την ιδέα του sharing tables και «ανάγκασε» τους θαμώνες να κάνουν mingle, άσχετα εάν ήταν άγνωστοι μεταξύ τους.  
Η κουζίνα του: Κινείται στη λογική του tapas με τις γεύσεις του να αγγίζουν την ασιατική, την ευρωπαϊκή κουζίνα και τη διεθνή κουζίνα. Ζουμερά burgers, τραγανά φαλάφελ ή βιετναμέζικα spring rolls δένουν απόλυτα με το ένα από το ξεχωριστά cocktails του μενού. 
Συνόδευσε: Προτείνουμε στα σίγουρα το Chicken Katsu Sando (€9). 
(25364218), Ανδρέα Δρουσιώτη 24, Λεμεσός, Δ-Κ 17:30-01:30.


Gin Garden
Όταν η απλότητα της κομψότητας συναντά την ιστορία της πόλης, σημαίνει πως βρίσκεσαι στην υπέροχη αυλή του Gin Garden. Μοναδική ατμόσφαιρα που σε παρασέρνει από την βαβούρα του κέντρου και σε μεταφέρει σε ένα εξωτικό νησί. Η πλούσια συλλογή του Gin Garden περιλαμβάνει πολλές επιλογές σε τζιν, η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς.Παρόλα αυτά διαθέτει και ένα ενδιαφέρον cocktail μενού και πολύ καλές επιλογές σε μπίρες. 
Η κουζίνα του: Burgers με φρέσκες τηγανιτές πατάτες, πίτσες με λεπτή ζύμη, δροσερές σαλάτες, wraps αλλά και επιλεγμένα πιάτα σχάρας για να συνοδεύσεις το signature cocktail σου. 
Συνόδευσε: Κάνε αρχή με το ανατολίτικο muhammara (€8) και συνέχισε με το Spicy Burger (€12)
(25361362-99412244) Θέμιδος 1, Τρ-Κ 17.00-02.00

Bar Du Soleil
Στην καρδιά του Παλιού Λιμανιού το Bar du Soleil θα σε μεταφέρει στην glam εκδοχή των γαλλικών καμπαρέ του '50. Ένας all day προορισμός με έμφαση στην κομψότητα και την πολυτέλεια, διαθέτει μία εντυπωσιακή μπάρα και απρόσκοπτη θέα στο γραφικό λιμάνι. Μπορείς να το επισκεφθείς για brunch και καφέ ή αργά το απόγευμα για cocktail, παγωμένη μπίρα και καλή μουσική. 
Η κουζίνα του: Πλούσια platter αλλαντικών, τυριών και θαλασσινών και επιλογή από πίτσες.  
Συνόδευσε: Για πίτσα, προτίμησε τη Jamon (€14) και κάνε ένα γευστικό ταξίδι στην Ισπανία. 
(25371500) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, Δ-Κ 11:00-12:00 π.μ. 


Dusty Monkey
Μία κρυμμένη αυλή στο ιστορικό κέντρο της πόλης, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε στέκι, με φανατικούς θαμώνες. Ένας ιδιαίτερος χώρος, με κεντρικό στοιχείο την μπάρα, και τους ιδιοκτήτες να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στον φωτισμό και στα όσα περιβάλλουν το χώρο. 
Η κουζίνα του: Το περιορισμένο μενού προσφέρει εκλεκτές πίτσες, ψημένες σε ξυλόφουρνο. 
Συνόδευσε: Θα λατρέψεις την Chicken Fajitas Pizza με σπιτικό γκουακαμόλε (€12)
(info@dustymunky.com) Ανδρέα Δρουσιώτη 23Α, Πλατεία Ηρώων, Τετ. – Παρ. 18:00-23:00, Σ-Κ 15:00 – 23:00, Δ-Τ (κλειστό) 


Mason 
Σ’ ένα αναπαλαιωμένο παλιό σπίτι, θα ανακαλύψεις ένα στιλάτο café-bar, στο οποίο μπορείς να απολαύσεις έναν χαλαρό απογευματινό καφέ, στην εσωτερική αυλή ή ένα δροσιστικό cocktail αργά το βράδυ, χορεύοντας στους ρυθμούς του dj. Μinimal διακόσμηση, ιδιαίτερος φωτισμός, γουστόζικο ξύλινο μπαρ σε μία ατμόσφαιρα όπου κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο. 
Η κουζίνα του: Platters τυριών και αλλαντικών και ελαφριά σνακ για να συνοδεύσεις κάποιο από τα μοναδικά signature cocktails του μενού. 
(99 211280), Ζικ Ζακ 10, Λεμεσός 3036 Τετ. – Κ 12:00 – 02:30, Δ-Τρ. (κλειστά) 

ΠΑΦΟΣ 


Suite 48

Από νωρίς το πρωί για χαλαρό καφέ και δροσιστικά smoothies, μέχρι πιο αργά το βράδυ για φαγητό, εύγευστα cocktails και καλή μουσική, το Suite 48 δεν χρειάζεται συστάσεις, παρά μόνο μια κράτηση από προηγουμένως για να εξασφαλίσεις πως θα κυλήσει η έξοδός σου ομαλά. 
Η κουζίνα του: Με επιρροές από τη διεθνή κουζίνα, στο μενού θα βρεις από θαλασσινά και είδη σχάρας, μέχρι εξαιρετικές μακαρονάδες, πίτσες και burgers. 
Συνόδευσε: Επέλεξε τη σαλάτα SUITE48 (€12), με φοινίκια, ρόκα και παρμεζάνα και το Bone-In Ribeye (€26). 
(26910808) Λεωφ. Ποσειδώνος 48, Κάτω Πάφος. Δ-Κ 09.00-02.00.



Ambiance Gin House-Resto Bar
Στο κέντρο της Πάφου θα βρεις έναν ελκυστικό προορισμό, ιδανικό για ποτό, φαγητό και καλή μουσική. Στο Ambiance Restaurant Cocktail Bar θα βρεις ένα κομψό και ντελικάτο χώρο, που σέβεται τον επισκέπτη και προσφέρει ποιοτικές γεύσεις και άψογη εξυπηρέτηση. Με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, μοντέρνο ύφος, και ιδιαίτερο φωτισμό, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα, ενώ μεγάλο του ατού, η πολύ καλά ενημερωμένη κάβα του, η οποία μάλιστα διαθέτει 250 διαφορετικές επιλογές Gin. 
Η κουζίνα του: Κρέατα στη σχάρα, θαλασσινά και πάστες, όλα φτιαγμένα με αγνά υλικά και πρωτότυπους συνδυασμούς που ανεβάζουν την γαστρονομική εμπειρία σε άλλο επίπεδο. 
Συνόδευσε: Απόλαυσε το εξαιρετικό φιλέτο ξιφία (€26) αρωματισμένο με κυπριακά βότανα. 
 (99524000) Πλατεία Κένεντι, Πάφος, Τρ.-Σ 17:30-01:00, Κ. 13:00-23:00, Δ. (Κλειστά) 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eat Out Cyprus (@eatoutcyprus)

 

Rum and Jam 
Ένας ιδιαίτερος urban χώρος, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Πάφου, συστήνεται ως το ιδανικό μέρος για τους λάτρεις του ρούμι και των cocktails. Το εγχείρημα αποπνέει μια φρεσκάδα και μια ζωντάνια και είναι το απόλυτο 2021 place-to-be. Εκτός από cocktails και την εξαιρετική συλλογή από ρούμια που διαθέτει, θα βρεις και μια καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών και μπίρες. 
Η κουζίνα του: Στο μενού επικρατεί επίσης απλότητα, καθώς σερβίρει μόλις δύο πίτσες. 
Συνόδευσε: Δοκίμασε την pizza peperoni (€8.50).
(99453352) Αγοράς 6, Πάφος, Δ-Πεμ. 18:00-23:00 και Παρ.-Σ 17:00-23:00 

Soho.79 Bar
Πολυτέλεια και κομψότητα συνδυάζονται αρμονικά σε αυτό τον ιδιαίτερο χώρο, που σε υποδέχεται με τον πιο ζεστό και φιλικό τρόπο, σερβίροντάς σου εξαιρετικά signature cocktails και πιάτα που ξεχωρίζουν από την πρώτη μπουκιά. Από την είσοδό ακόμα θα σε μαγνητίσουν το μέταλλο, ο γρανίτης και το βελούδο που κυριαρχούν στο χώρο, με την εντυπωσιακή μπάρα να κλέβει την παράσταση, χωρίς να κλέβει την ουσία. 
Η κουζίνα του:  Αφιερωμένο αποκλειστικά στην ιαπωνική κουζίνα και στη φιλοσοφία των sushi θα ανακαλύψεις μία εξαιρετικά ποιοτική γκάμα επιλογών σε maki και sashimi. 
Συνόδευσε: Επέλεξε τη σαλάτα με φρέσκο φιλέτο τόνου (€15) και το spice crab roll με 8 κομμάτια (€12) 
(70007929) Πάφου Χρυσάνθου 79, Τρ-Κ 18:00-02:00, Δ. (Κλειστά). 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Lost + Found Drinkery
Το γνωρίζεις και το αγαπάς εδώ και χρόνια, ενώ οι συνεχείς βραβεύσεις και διακρίσεις που λαμβάνει, το έχουν κάνει γνωστό ανά το παγκόσμιο. Φημισμένο για τη ξεχωριστή του ατμόσφαιρα και τα ιδιαίτερα cocktails που ετοιμάζουν οι mixologist πίσω από την μπάρα, το Lost + Found Drinkery είναι το απόλυτο καλοκαιρινό spot της πρωτεύουσας στο οποίο αναμφίβολα θα περάσεις όμορφα το απόγευμα και το βράδυ σου. 
Η κουζίνα του:  Με έμφαση στο street food, στο μενού θα βρεις από tacos και dumplings μέχρι Japanese style sandwiches  
Συνόδευσε: Αγαπημένο πιάτο το Korean Boneless Chicken (€6.50) μαριναρισμένο κοτόπουλο χωρίς κόκκαλο, με κορεάτικο BBQ sauce, τηγανισμένο και πασπαλισμένο με σησάμι και flakes από φύκια.  
(@LFDrinkery) Λόρδου Βύρωνος 38, Τετ - Πεμ 17.30 - 00.30, Παρ - Σαβ 19.00-01.30.

Silver Star 
Αγαπημένος χώρος τόσο για afterwork drinks όσο και για βραδινές εξόδους για κρασί και ποτό, το Silver Star με την funky του διάθεση, θα σε χαλαρώσει και θα σου φτιάξει τη μέρα με τα θετικά vibes που εκπέμπει. 
Η κουζίνα του: Σερβίρει πλούσια και ξεχωριστά platters τυριών και αλλαντικών, με επιλεγμένες ποικιλίες προϊόντων. 
(22666579), Σοφούλη 44-46, Λευκωσία, Δ.-Πέμ. 17:30–24:30., Παρ-Σ 17:30-01:30, Κ. (κλειστά) 

The Powerhouse Restaurant (Παλιά Ηλεκτρική) 
Μια από τις πιο όμορφες αυλές της πρωτεύουσας, η οποία φέρει μαζί της και μία πλούσια ιστορία, διατηρεί μέχρι σήμερα την αίγλη της, η οποία πλέον έχει εναρμονιστεί πλήρως με το Κέντρο Τεχνών που στεγάζεται στον ίδιο χώρο. Ένας εμβληματικός χώρος, με όμορφα λουλούδια και δέντρα που εδώ και λίγο διάστημα εκτός από ποτό και καφέ, σερβίρει και brunch (Κάθε Κυριακή). 
Η κουζίνα του: Καθημερινά, από νωρίς το πρωί για καφέ με αλμυρές και γλυκιές γεύσεις. Το μεσημέρι με πιάτα ημέρας από εκλεκτές πρώτες ύλες και το βράδυ, μέχρι αργά για κρασί ή cocktails παρέα με επιλεγμένα πιάτα και πιατέλες τυριών και αλλαντικών. 
Συνόδευσε: Αν είσαι φαν των burgers, θα αγαπήσεις το burger sliders (€10,50)
(22 432559) Τεμπών 3, Λευκωσία, Κ-Παρ 18:00-01:00, Σ 10:00-01:00. 

 
ΛΑΡΝΑΚΑ 

Trois Cocktail Bar
H νέα ατμοσφαιρική αυλή της πόλης, που βρίσκεται στα στενά της παλιάς Λάρνακας, και είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις στην περιοχή! Έχει κομψή αισθητική, ρομαντική ατμόσφαιρα, μεγάλη λίστα με δημιουργικά κοκτέιλ (συνηθισμένα και μη, όπως τα κατηγοριοποιούν στο μενού) και αλκοολούχα ποτά (gins, βότκα, τεκίλα, ρούμι, ουίσκι), μπίρες, κρασιά, καθώς επίσης και ένα μενού σύγχρονης κουζίνας, με tapas, επιλογές to share και γλυκά! Στα συν βάλε και το γεγονός ότι οποιοδήποτε από τα κοκτέιλ που υπάρχουν στο μενού, μπορούν να σερβιριστούν και ως Mocktail (δηλ. χωρίς αλκοόλ).
(99 899080) Watkins 6, Λάρνακα.


The Third Room
Ένας ιδιαίτερος χώρος με urban στοιχεία και minimal διάθεση που λειτουργεί ταυτόχρονα ως specialty coffee shop και distillery bar για τους λάτρεις του είδους που ψάχνουν για ιδιαίτερες γεύσεις. Ξεχωριστή μνεία στα εμπανάδας, ένα είδος από πιτάκι με διάφορες γεμίσεις γλυκές, αλμυρές, με κρέας, με ψάρι, με λαχανικά, ακόμη και με φρούτα. 
Η κουζίνα του: Ποικιλία από ζεστά και κρύα σάντουιτς, αλμυρές και γλυκές πίτες και wraps. 
Συνόδευσε: Must try φυσικά τα empanadas με κιμά μοσχαρίσιο, βραστό αυγό, ελιές και με gammon, τυρί ρικότα (€3.90). Συνόδευσε τα με μία παγωμένη IPA μπίρα. 
Info: (99051251), Κωνσταντίνου Καλογερά, Λάρνακα, Δ – Πέμ. 08:00-19:30, Παρ. Σ. Κυρ. 09:30-12:00 π.μ. 

Vinaria
Αν είσαι λάτρης του καλού κρασιού στο Vinaria wine bar, στο Q-City Centre θα ανακαλύψεις μια πολύ καλά ενημερωμένη κάβα, με ενδιαφέρουσες ετικέτες κρασιών από όλο τον κόσμο. Ο φιλόξενος και ζεστός χώρος του, έχει γίνει στέκι για ντόπιους και επισκέπτες. 
Η κουζίνα του: Εύγευστα tapas, πλούσια platters τυριών και αλλαντικών, αλλά και ενδιαφέρουσες brunch επιλογές. Στο πιάτο σου: Για το τραπέζι σου παράγγειλε τάπας με ψητή φέτα, ντομάτα και ελιές (€4.95), τάπας με chorizo και σως από μέλι (€5.70 και twisted λαχματζούν (€4.90).
(2400077), Q City Centre, Δ.Δημητρίου 14, Δ-Κ 09:00-23:30 


ΠΡΩΤΑΡΑΣ 


Cartel Cocktail Bar
Ένα αυθεντικό cocktail bar, με μία ιδιαίτερη λίστα από signature cocktail, με industrial διακόσμηση και νεοϋορκέζικη αισθητική, το Cartel Cocktail Bar εκτός από υπέροχα cocktails ετοιμάζει και μερικές ξεχωριστές βραδιές με ανεβαστική μουσική με guest djs και live μπάντες. 
Η κουζίνα του: Θα συνοδεύσεις το ποτό σου με γευστικά nachos και cheese platters. 
(99438888) Πρωταρά 34 (Λεωφόρος Ξενοδοχείων), Δ-Κ 17.00-02.00.


Revo Revolving Lounge Bar 
Μια μοναδική εμπειρία και ιδιαίτερη εμπειρία, καθώς είναι το πρώτο περιστρεφόμενο lounge bar του νησιού το οποίο διαθέτει και θέα που κόβει την ανάσα αφού βρίσκεται στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου Protaras Plaza Hotel. Το Revo Revolving Lounge Bar έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει στροφή 360 μοιρών, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απολαύσεις τη θέα στην ολότητά της. 
Η κουζίνα του: Σερβίρει απολαυστικές πιατέλες τυριών, φρούτων και sushi.
(99082360), Λεωφ. Πρωταρά 69, Δ-Κ 18:00-02:00 


Cliff Bar 
Αρχικά θα σε μαγνητίσει η εκπληκτική θέα από την άκρη του γκρεμού, στην παραλία του Κόννου στο ξενοδοχείο Grecian Park και έπειτα θα εντυπωσιαστείς με την εξαιρετική λίστα με cocktails που διαθέτει το μενού. Απόλαυσε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα παρέα με το Cliff Bar Sensation και chill out μουσική από DJ. Αν δοκιμάσεις να κάνεις κράτηση, να ξέρεις πως δεν θα τα καταφέρεις αφού η πολιτική του μαγαζιού λέει πως όποιος πάει πρώτος, κάθεται πρώτος. 
(23844000) Κόννου 81, Grecian Park Hotel, Κάβο Γκρέκο. Δ-Κ 12.00-24.00.
 

ΑΓIΑ ΝΑΠΑ


Sky Lounge

Mε φόντο την πανοραμική θέα του Κάβο Γκρέκο το Sky Lounge, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου Atlantica Mare Village Ayia Napa, παρόλο που θεωρείται μία σχετικά καινούργια άφιξη, έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει το κοινό. Πρόκειται για έναν χώρο με ενδιαφέροντα μουσικά ακούσματα και γευστικά signature cocktails. 
Η κουζίνα του: Πιάτα από την ασιατική και την ευρωπαϊκή κουζίνα. 
Συνόδευσε: Κάνε αρχή με τα τραγανά spring rolls (€12) τα οποία συνοδεύονται από ένα homemade sweet n’ sour sauce. 
(23721401), Λεωφ. Κάβο Γκρέκο 74, Δ-Κ 18:00-02:00. 

NapaView Sky Lounge
Στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Napa Suites, θα ερωτευτείς το διακριτικά μοντέρνο και άκρως εντυπωσιακό NapaView Sky Lounge. Δοκίμασε μερικά από τα πιο γευστικά και δροσιστικά cocktails, δίπλα στην υπερχειλιζόμενη πισίνα και απόλαυσε τα υπέροχα χρώματα του δειλινού. Οι τόνοι του λευκού, του γαλάζιου και του ξύλου θα σε χαλαρώσουν, ενώ οι lounge μουσικές του dj, θα σε παρασύρουν στον ζεν ρυθμό τους. 
Η κουζίνα του:  Στο μενού θα βρεις μια πλούσια επιλογή από sushi και sashimi, πιάτα σχάρας, δροσερές σαλάτες αλλά και burgers. 
Συνόδευσε: Προτείνουμε το Butter milk chicken bun (€16), σπιτικό bao roll, κοτόπουλο μαριναρισμένο σε βούτυρο γάλακτος και ιαπωνέζικη μαγιονέζα. 
(23819100) Δημοκρατίας 29-31, Napa Suites, Αγία Νάπα. Δ-Παρ: 1.00 -20.00 & Σ-Κ 11.00 -22.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close