Cine News , Κινηματογράφος

Το θερινό σινεμά της Πλατείας ρίχνει αυλαία με 2 ωραίες ταινίες για όλη την οικογένεια

Οι δωρεάν προβολές ολοκληρώνονται τις Τετάρτες 25 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με τα φιλμ «The Upside» και «Lassie Come Home»

Δημοσιεύτηκε στις 24 Αυγούστου 2021

Το Δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω» επιστρέφει ξανά Λευκωσία για δύο τελευταίες προβολές ταινιών με το Θερινό Σινεμά «Λευκωσιάζω».

Έπειτα από μερικές ημέρες απουσίας αφού μετακόμισε στον Πρωταρά για τις ανάγκες της διοργάνωσης της φιλανθρωπικής μουσικής βραδιάς «Η Φωτεινή Δάρρα τραγουδά για τους Μικρούς Ήρωες» επανέρχεται με δύο τελευταίες δωρεάν κινηματογραφικές προβολές στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας στην καρδιά της πόλης μας. 

The Upside (Η θετική πλευρά της ζωής) (2017)
Τετάρτη, 25 Αυγούστου, Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας, 21:00

Ένας τετραπληγικός δισεκατομμυριούχος προσλαμβάνει για βοηθό του έναν πρώην κατάδικο που είναι ελεύθερος υπό όρους και μια ιδιαίτερη σχέση αρχίζει να αναπτύσσεται. Βασισμένη στην τεράστια επιτυχία των Ερίκ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς «Άθικτοι», έρχεται μια τρυφερή και ειλικρινής κωμωδία για τη φιλία, από τον σκηνοθέτη Νιλ Μπέργκερ και με τους Μπράιαν Κράνστον, Κέβιν Χαρτ και Νικόλ Κίντμαν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. «Η Θετική Πλευρά της Ζωής» βασίζεται στο γαλλικό blockbuster «Άθικτοι» που πριν από μερικά χρόνια έσπασε τα ταμεία και συγκίνησε όλο τον κόσμο. 

Σκηνοθεσία: Νιλ Μπέργκερ
Σενάριο: Τζον Χάρτμιρ
Ηθοποιοί: Μπράιαν Κράνστον, Κέβιν Χαρτ, Νικόλ Κίντμαν, κ.α.
Διάρκεια: 126 λεπτά
Στα Αγγλικά με υπότιτλους στα Ελληνικά

Lassie Come Home (2020)
Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας, 21:00

Ο 12χρονος Φλο και η σκυλίτσα του, Λάσι, είναι αχώριστοι φίλοι που ζουν αμέριμνοι σε ένα ειδυλλιακό χωριό στη νότια Γερμανία. Όταν ο πατέρας του Φλο χάνει τη δουλειά του, η οικογένεια αναγκάζεται να μετακομίσει σε ένα μικρό διαμέρισμα όπου απαγορεύονται τα σκυλιά κι έτσι ο Φλο, απαρηγόρητος, αναγκάζεται να αποχωριστεί την καλύτερή του φίλη. Όταν η ατμόσφαιρα στο καινούργιο της σπιτικό αρχίζει να γίνεται εχθρική, η Λάσι θα αρπάξει την ευκαιρία να δραπετεύσει και να ξεκινήσει ένα, γεμάτο περιπέτειες, ταξίδι για να διασχίσει τη Γερμανία και να επιστρέψει στον πολυαγαπημένο της φίλο. Όμως και ο Φλο δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια: αρχίζει κι εκείνος να αναζητάει τη Λάσι - και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει από το να ξαναβρούν ο ένας τον άλλον!

Σκηνοθεσία: Χάνο Ολντερντίσεν
Σενάριο: Τζέιν Ενσκάφ, Έρικ Νάιτ
Ηθοποιοί: Νίκο Μαρίσκα, Σεμπάστιαν Μπεζέλ, Άννα Μαρία Μούε, Ματίας Χάμπις
Διάρκεια: 100 λεπτά
Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά

ΟΔΗΓΙΕΣ | ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΘΕΑΤΕΣ
Το κοινό παρακαλείται να προσέρχεται στο θέατρο το αργότερο 30 λεπτά πριν από την έναρξη των προβολών. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Το Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω ενημερώνει ότι ακολουθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με τα σχετικά διατάγματα του Υπουργείου Υγείας γι’ αυτό παρακαλεί τους σινεφίλ άνω των 12 ετών να προσκομίζουν κατά την είσοδό τους στον χώρο safe pass:
α. αρνητική εξέταση ταχείας ανίχνευσης (RAPID TEST) 72 ωρών
β. αρνητική εργαστηριακή εξέταση (PCR) 72 ωρών
γ. κάρτα εμβολιασμού (που πιστοποιεί την πραγματοποίηση τουλάχιστον της πρώτης δόσης και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την ημερομηνία της)
δ. αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης νοσούντος με COVID, νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα 6 μηνών.

Πληροφορίες και κρατήσεις: 96995603
Είσοδος Ελεύθερη
Διοργανωτής: Δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω»
Μέγας Υποστηρικτής: Δήμος Λευκωσίας

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close