Eating News , Εστιατόρια

Βραβευμένο εστιατόριο της Λευκωσίας μεγάλωσε τον χώρο του, προσθέτοντας ιδιαίτερες πινελιές

Η επέκταση του δημοφιλούς εστιατορίου έφερε μία νέα αισθητική και άνεση στον χώρο

Δημοσιεύτηκε στις 08 Οκτωβρίου 2024

Αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Λευκωσίας που μετράει πολλά βραβεία, δύσκολα βρίσκεις τραπέζι για κράτηση και βρίσκεται στον πιο φημισμένο γαστρονομικό δρόμο της πρωτεύουσας.

Ο λόγος βέβαια για την αγαπημένη μας Μπέμπα που σερβίρει εξαιρετικά πιάτα ελληνικής, δημιουργικής κουζίνας με εποχιακά υλικά. Πρόσφατα, η Μπέμπα προχώρησε σε μερικές αλλαγές στον όμορφο χώρο της δημιουργώντας κάποιες ενδιαφέρουσες προσθήκες στο εστιατόριο που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του.

Το εστιατόριο της Πινδάρου, πρόσφατα, πρόσθεσε στον χώρο του το γωνιακό μαγαζί που βρισκόταν δίπλα του και στέγαζε για χρόνια ένα ρολογάδικο στην γωνία των οδών Πινδάρου και Ευγενίας & Αντώνη Θεοδώρου. Ο χώρος αυτός μεταμορφώθηκε και ενώθηκε με την Μπέμπα ούτως ώστε να δώσει μία ανάσα στο εστιατόριο μεγαλώνοντας έτσι το μπαρ που μετατράπηκε πλέον σε σχήμα γάμμα.

Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία δημιουργίας μίας κάβας για το εστιατόριο ώστε να φυλάσσεται η πλούσια σειρά κρασιών του αλλά και να είναι πλέον δυνατή η κατοχή παλαιών ετικετών και η πραγματοποίηση γευσιγνωσιών.

Η Μπέμπα με αυτές τις μικρές αλλαγές της ανανεώθηκε, μεγάλωσε και έγινε πιο όμορφη παραμένοντας το ίδιο νόστιμη κάθε μεσημέρι και βράδυ που μας σερβίρει τα εξαιρετικά πιάτα της.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close