News , Guide

H Ryanair καταργεί τα γκισέ – Μόνο ηλεκτρονικά θα γίνεται το check-in

Το check-in να πραγματοποιείται μόνο μέσω εφαρμογής από την επόμενη άνοιξη

Δημοσιεύτηκε στις 09 Οκτωβρίου 2024

O επικεφαλής Μάικλ Ο’ Λίρι σε συνέντευξη Τύπου στο Δουβλίνο, γνωστοποίησε την πρόθεση της Ryanair να καταργήσει τα γκισέ εισιτηρίων και το check-in να πραγματοποιείται μόνο μέσω εφαρμογής από την επόμενη άνοιξη .

«Θα καταργήσουμε τα γκισέ εισιτηρίων και τότε δεν θα υπάρχει πλέον λόγος να χρεώνουμε τέλη για check-in στο αεροδρόμιο», δήλωσε ο Μάικλ Ο’ Λίρι, υπογραμμίζοντας ότι η Ryanair επεξεργάζεται ήδη την σχετική εφαρμογή ώστε οι επιβάτες να έχουν πλήρη διαχείριση όλων των παραμέτρων της πτήσης μέσω της εφαρμογής από την 1η Μαΐου.

Λόγω των υψηλών τελών στο αεροδρόμιο, η low cost αεροπορική προτρέπει ήδη τους πελάτες της να κάνουν check-in μέσω διαδικτύου, εάν είναι δυνατόν. Προς το παρόν, όποιος δεν κάνει ηλεκτρονικά check-in πρέπει να πληρώσει επιπλέον χρέωση €55 στο αεροδρόμιο.

Εάν η αεροπορική εταιρεία εφαρμόσει το πλάνο της, οι πελάτες που δεν διαθέτουν smartphone δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν με την Ryanair, αφού δεν θα μπορούν να επιβιβάζονται στα αεροπλάνα της!

Σύμφωνα με τον Ο’ Λίρι, το 60% των επιβατών χρησιμοποιεί αυτήν τη στιγμή την εφαρμογή Ryanair και αναμένει ότι αυτό το ποσοστό θα αυξηθεί στο 80% μέχρι το τέλος του έτους.

Ο CEO της Ryanair απάντησε επίσης και στις ανησυχίες για προβλήματα του κινητού τηλεφώνου που θα καταστήσουν την επιβίβαση αδύνατη, τονίζοντας ότι εφόσον η αεροπορική εταιρεία γνωρίζει το όνομα του επιβάτη και το διαβατήριο είναι παρόν, όλα “είναι εντάξει”, με την παροχή διευκρινίσεων στην πύλη επιβίβασης.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close