Δημοσιεύτηκε στις 09 Οκτωβρίου 2024
O επικεφαλής Μάικλ Ο’ Λίρι σε συνέντευξη Τύπου στο Δουβλίνο, γνωστοποίησε την πρόθεση της Ryanair να καταργήσει τα γκισέ εισιτηρίων και το check-in να πραγματοποιείται μόνο μέσω εφαρμογής από την επόμενη άνοιξη .
«Θα καταργήσουμε τα γκισέ εισιτηρίων και τότε δεν θα υπάρχει πλέον λόγος να χρεώνουμε τέλη για check-in στο αεροδρόμιο», δήλωσε ο Μάικλ Ο’ Λίρι, υπογραμμίζοντας ότι η Ryanair επεξεργάζεται ήδη την σχετική εφαρμογή ώστε οι επιβάτες να έχουν πλήρη διαχείριση όλων των παραμέτρων της πτήσης μέσω της εφαρμογής από την 1η Μαΐου.
Λόγω των υψηλών τελών στο αεροδρόμιο, η low cost αεροπορική προτρέπει ήδη τους πελάτες της να κάνουν check-in μέσω διαδικτύου, εάν είναι δυνατόν. Προς το παρόν, όποιος δεν κάνει ηλεκτρονικά check-in πρέπει να πληρώσει επιπλέον χρέωση €55 στο αεροδρόμιο.
Εάν η αεροπορική εταιρεία εφαρμόσει το πλάνο της, οι πελάτες που δεν διαθέτουν smartphone δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν με την Ryanair, αφού δεν θα μπορούν να επιβιβάζονται στα αεροπλάνα της!
Σύμφωνα με τον Ο’ Λίρι, το 60% των επιβατών χρησιμοποιεί αυτήν τη στιγμή την εφαρμογή Ryanair και αναμένει ότι αυτό το ποσοστό θα αυξηθεί στο 80% μέχρι το τέλος του έτους.
Ο CEO της Ryanair απάντησε επίσης και στις ανησυχίες για προβλήματα του κινητού τηλεφώνου που θα καταστήσουν την επιβίβαση αδύνατη, τονίζοντας ότι εφόσον η αεροπορική εταιρεία γνωρίζει το όνομα του επιβάτη και το διαβατήριο είναι παρόν, όλα “είναι εντάξει”, με την παροχή διευκρινίσεων στην πύλη επιβίβασης.
Σχετικά

Πέθανε ο ηθοποιός Μπραντ Έβερετ γνωστός από το Grey's Anatomy
Ο 46χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Λος Άντζελες



H ευρωπαϊκή πόλη που χαρακτηρίστηκε ως το «πιο ευτυχισμένο» μέρος στον κόσμο για διακοπές
Με εξαιρετικό φαγητό και άφθονους χώρους πρασίνου που προσφέρουν μια χαλαρωτική διαμονή

Η εμβληματική αίθουσα εκδηλώσεων, Ledra Ball Room, του Hilton Nicosia επέστρεψε πλήρως ανακαινισμένη!
Ένας εντυπωσιακός χώρος, στο κέντρο της πρωτεύουσας, ο οποίος φιλοξενεί αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μία ζωή

Η Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 22 προορισμούς, με τιμές από €22 (μόνο για σήμερα)
Ryanair Flash Sale: Πτήσεις από Πάφο με έως και 15% έκπτωση!


Το The Piano Tour υποψήφιο για σημαντική διεθνή βράβευση!
Μέσω του The Piano Tour, η κλασική μουσική έχει έως σήμερα διασχίσει αυτοκινητόδρομους, ανέβει σε ταράτσες, παίξει ποδόσφαιρο, τρέξει σε βραδινό αγώνα δρόμου, ταξιδεύσει πίσω στον χρόνο και καταρρίψει ακόμη και ρεκόρ Guinness!

5 πόλεις στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείς έστω μια φορά στη ζωή σου
Μην χάσεις την ευκαιρία να δεις από κοντά αυτές τις πόλεις

Στους 37°C η θερμοκρασία - Πότε αναμένεται αισθητή πτώση
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


H Ryanair σε ταξιδεύει σε 3 υπέροχους προορισμούς με τιμές από €18.99
H Ryanair ανακοίνωσε νέα προσφορά για φθινοπωρινά ταξίδια, σε συναρπαστικούς