Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Φαγητό με ειδυλλιακή θέα, σε ένα από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια του νησιού

Ασύγκριτη θέα στο ολοκαίνουριο Antasia Beach Club της Πάφου

Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου 2021

Ζεστός καιρός, καταγάλανα νερά, ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα, κι ένα φεγγάρι που μοιάζει να λάμπει περισσότερο απο ποτέ. Το καλοκαίρι κουβαλά μαζί του μία άκρως ρομαντική διάθεση που είναι πολύ δύσκολο να μην την νιώσεις κι εσύ. 

Όπου κι αν βρίσκεσαι όλα μοιάζουν λίγο πιο χαλαρά, ανέμελα, και ιδανικά. Ιδιαίτερα δε, αν επιλέξεις την Πάφο για να αποχαιρετήσεις τον Αύγουστο, μην παραλείψεις να επισκεφθείς με τους φίλους ή το ταίρι σου το ολοκαίνουριο διαμάντι της οικογένειας Thanos Hotels, το Antasia Beach Club. Ένα all day μέρος που συνδυάζει μίαμοναδική αρχιτεκτονική και ντιζάιν, μία απ’ τις ωραιότερες αμμώδεις παραλίες της Κάτω Πάφου, υπέροχο φαγητό, εντυπωσιακά κοκτέιλ,  και κυρίως μαγευτική θέα από το απόγευμα, κατά το ηλιοβασίλεμα και αργότερα όταν θαυμάζεις μόνο τα αναμμένα φώτα της πόλης.

Εδώ λοιπόν θα ερωτευτείτε τις γεύσεις, το περιβάλλον, την τοποθεσία… και το ηλιοβασίλεμα! 

Δεν είναι, άλλωστε, καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το ολοκαίνουριο στολίδι της Κάτω Πάφου, κατάφερε από την πρώτη μέρα κιόλας που άνοιξε τις πόρτες του να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα αλλά και όλο το νησί εκεί!

Ας μιλήσουμε για την τοποθεσία...
Βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τα ξενοδοχεία Almyra και Annabelle, κυριολεκτικά εκεί όπου σκάει το κύμα. Φτάνοντας στο σημείο αίσθηση θα σου προκαλέσει η γυριστή σκάλα, την οποία σίγουρα θα θέλεις να αποτυπώσεις φωτογραφικά αλλά και να ανέβεις για να μαγευτείς από την απρόσκοπτη θέα που προσφέρει! 

Όσο για το ίδιο το all day venue, αυτό ξεχωρίζει χάρη στον ιδιαίτερο και πολύ προσεγμένο του χαρακτήρα, τους φωτεινούς και τους εντυπωσιακούς χώρους που διαθέτει, οι οποίοι συνδυάζονται αβίαστα με την εξαιρετική αρχιτεκτονική και το design, την custom made επίπλωση σε γήινες αποχρώσεις, ακόμη και το «ήρεμο» λευκό δάπεδο terrazzo! 

Ένα μενού... όλο εκπλήξεις!
Περνώντας ωστόσο στα του φαγητού, το μενού κινείται σε ασιατικές και μεσογειακές γεύσεις, συνδυάζοντας διαφορετικά συστατικά, βότανα και μπαχαρικά σε κάθε πιάτο, δημιουργώντας σύνθετες γευστικές εμπειρίες. Το μενού επιμελήθηκε ο Ούγγρος σεφ, Akos Richweisz, υπό την επίβλεψη του πολυβραβευμένου David Goodridge, Executive Chef του Ομίλου Thanos Hotels. 

Ξεχωρίζουν οι επιλογές των dips, ειδικά το cashew nam prik, τα maki, sushi και sashimi rolls, το μπιφτέκι γαρίδας με παπάγια και μάνγκο, η μαριναρισμένη φρέσκια σαλάτα tofu με wekame και σάλτσα ponzu, καθώς επίσης και το πικάντικο κοτόπουλο gai tod σε φύλλα μπανάνας με φρέσκο λάιμ και κόλιανδρο.

Όσο δε για τις σαλάτες τουλ αξίζει να δοκιμάσεις την quinoa salad αλλά και το spicy marinated salmon sashimi salad. Τα sushi του είναι εξαιρετικά, τα sashimi ξεχωριστά, και τα γλυκά άκρως δελεαστικά. 

Σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις! 

Φυσικά δεν πρέπει για κανένα λόγο να παραλείψεις την επίσκεψή σου στο μπαράκι που στεγάζεται στον ισόγειο χώρο, για να απολαύσεις ένα από τα θεσπέσια κοκτέιλ, παρέα με μουσική και απαράμιλλη θέα! 

Πληρ. και κρατήσεις: 26 888002.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close