11 September 2021
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Στο Όμοδος θα στηθεί το πρώτο μουσικό φεστιβάλ Oenou Jazz Festival

"Εις υγείαν των ερώτων, το ποτήριον το πρώτον"

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2021

Το Οίνου Γη-Κτήμα Βασιλειάδη σε συνεργασία με το Dream Theatre Productions παρουσιάζουν, για πρώτη φορά στο Όμοδος, το μουσικό φεστιβάλ Oenou Jazz Festival το Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου, από τις 18:30-23:00, που στόχο έχει να ξυπνήσει όλες σας τις αισθήσεις σε έναν εκλεπτυσμένο χώρο κάτω από τον έναστρο ουρανό του Ομόδους.

Στιγμές δημιουργικότητας και έμπνευσης υπό τους μοναδικούς ήχους της Jazz, οι τέσσερις μπάντες που συμμετέχουν θα σας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι συντροφιά με τους εκλεκτούς οίνους του οινοποιείου μας!

Με οδηγό τα πέντε στοιχεία που πλέκουν το εγκώμιο του κρασιού: το δυνατό, το όμορφο, το δροσερό, το μυρωδάτο και αυτό που σε κάνει να χορεύεις, το Oenou Jazz Festival σας προσκαλεί να απολαύσετε τα βραβευμένα μας κρασιά με θέα τους λόφους του Αφάμη υπό τους ήχους 14 καταξιωμένων Κύπριων καλλιτεχνών!

Δύναμη, με την ανυπέρβλητη επιβλητικότητα του κτηρίου‧ ομορφιά, με τη μοναδική ωραιότητα του Ομόδους‧ μυρωδιές, με τα εκρηκτικά αρώματα των οίνων μας‧ δροσιά, με την καθάρια ορεινή ατμόσφαιρα και τέλος κίνηση, που θα ξυπνήσει μέσα από τους Jazz ήχους των 14 καταξιωμένων καλλιτεχνών, που θα φιλοξενήσει το οινοποιείο μας!

Τέσσερις μπάντες, μεταξύ των οποίων και η πρωτοεμφανιζόμενη μπάντα της αγαπημένης ηθοποιού Μάρας Κωνσταντίνου “Amor Fati” – «αγάπα το πεπρωμένο» θα φέρουν στη βεράντα του Οίνου Γη-Κτήμα Βασιλειάδη όλη τη μουσική τέχνη μετατρέποντάς την επίσκεψή σας σε μία οινομουσική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στον χώρο παραγωγής των κρασιών μας, να απολαύσετε τη θέα και να δείτε από κοντά τις δημιουργίες της Μάρα Κωνσταντίνου “MaraArtCreations”.

Και επειδή η μουσική έχει τον πρώτο λόγο, ιδού το lineup του φεστιβάλ:
1. Marios Toumbas Trio

Μάριος Τούμπας στο πιάνο, Στέλιος Ξυδιάς στα ντραμς και Μιχάλλης Μέσσιος στο ακουστικό μπάσο.

2. The Visitors + 1
Γιώργος Κρασίδης στο σαξόφωνο, Χρίστος Γερολατσίτης στο πιάνο, Γιώργος Κουλάς στα ντραμς, Τζαχίτ Κουτραφάλι στο μπάσο και Νικόλ Αδρανίτου στη φωνή.

3. Amor Fati
Μάρα Κωνσταντίνου στη φωνή, Μιχάλης Μέσσιος στο μπάσο, Ιάκωβος Πάρπας στο σαξόφωνο, Χρίστος Γερολατσίτης στο πιάνο, Αλέξανδρος Κομοδρόμος στην κιθάρα και Ιωάννης Βαφέας στα ντραμς.

4. Nardis Quartet
Ερμής Μιχαήλ στην κιθάρα, Αντρέας Παντελή στο πιάνο, Ιωάννης Βαφέας στα ντραμς και Μιχάλης Μέσσιος στο ακουστικό μπάσο.

Συντελεστές
Παραγωγή: Οίνου Γη-Κτήμα Βασιλειάδη
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μάρα Κωνσταντίνου
Διεύθυνση παραγωγής: Dream Theatre Productions

Πληροφορίες
Ημέρα: Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 | 18:30-23:00
Είσοδος: €10
Πληροφορίες και κρατήσεις: 25 446001

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close