Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτή είναι η πιο νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης για delivery!

Το "Marinado" μας δίνει ένα καλό λόγο για να είμαστε χαρούμενοι και το φθινόπωρο

Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2021

Τι κι αν επιστρέψαμε στην πρωτεύουσα; Ο Σεπτέμβρης μπορεί να γίνει ένας γεμάτος, κεφάτος και κυρίως ένας πολύ νόστιμος μήνας που θα μας κάνει να ερωτευτούμε και πάλι τη Λευκωσία!

Κι αυτό γιατί ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για να δοκιμάσουμε ξανά ό,τι μας έλειψε και ό,τι στερηθήκαμε, ειδικά από τα αγαπημένα μας μαγαζιά που με τις εκπλήξεις τους γλυκαίνουν την επιστροφή μας, δίνουν ζωντάνια στην καθημερινότητά μας και μας γεμίζουν προσμονή για τη νέα σεζόν.

Το Marinado επιστρέφει δριμύτερο για τη νέα σεζόν!
Ένα από τα αγαπημένα μαγαζιά της Λευκωσίας που έρχεται ανανεωμένο γι' αυτή τη σεζόν είναι το Marinado. Και αν κρίνουμε από τις εξαιρετικές κριτικές που έχει αποσπάσει το συγκεκριμένο εστιατόριο σε Google, Wolt και Foody, τότε η είδηση αυτή θα χαρίσει χαμόγελα ενθουσιασμού και ικανοποίησης στους «φανατικούς» θαυμαστές του! 

Άλλη μια σημαντική απόδειξη της αγάπης των κατοίκων της Λευκωσίας για το συγκεκριμένο delivery only εστιατόριο, είναι η συνεχής διεύρυνση του ωραρίου του. Αρχικά, ξεκίνησε να σερβίρει αποκλειστικά μεσημεριανό τις καθημερινές, αλλά η μεγάλη ζήτηση από το κοινό του, που ήθελε Marinado και μετά τη δουλειά, το ώθησαν να πάρει την απόφαση να διευρύνει το ωράριό του και για το βράδυ, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε να λειτουργεί και Σαββατόβραδα, για να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο!  

Γιατί αγαπήθηκε τόσο πολύ το Marinado;
To Marinado «αγκαλιάστηκε» αμέσως από το κοινό, καθώς αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους εργαζόμενους της Λευκωσίας, προσφέροντάς τους μια πιο υγιεινή, φρέσκια και συνάμα πολύ νόστιμη εναλλακτική για μεσημεριανό στη δουλειά.

Όλα σχεδιάστηκαν από την αρχή με τέτοιο τρόπο, ώστε να απολαμβάνεις γρήγορα και άμεσα στο γραφείο ή στο σπίτι τις ιδιαίτερες γεύσεις του Marinado. H άμεση εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την απίστευτη γεύση και ποιότητα του κάθε φαγητού, κέρδισαν αμέσως την καρδιά και το… στομάχι των Λευκωσιατών! 

Ιδιαίτερες γεύσεις φτιαγμένες με μυστική μαρινάδα!
Στο Marinado θα βρεις τα κλασικά πλέον γεύματα τα οποία σερβίρονται σε πίτα ή σαλάτα! Υπάρχουν δύο επιλογές σε κοτόπουλο, το Lime & Herbs και το Picante, τα χοιρινά μπιφτεκάκια στη σχάρα, γνωστά και ως Marinado Meatballs, και φυσικά τα vegan grilled falafel!

Τα αγαπημένα σου πιάτα, θα τα συνδυάσεις φυσικά με τα σπιτικά ντιπς, χούμους ταχίνι και γουακαμόλε, που φτιάχνονται κάθε μέρα με ολόφρεσκα υλικά και χωρίς σκόρδο για τους πιο απαιτητικούς της παρέας!

Extra tip: Δοκίμασε στο γεύμα σου συνδυασμό με ταχίνι και χούμους και δε θα μετανιώσεις! 

Αν από την άλλη προτιμάς να απολαύσεις τις μοναδικές γεύσεις του Marinado σε πίτα, θα έχεις την επιλογή να διαλέξεις ανάμεσα σε πίτα ολικής ή άσπρη πίτα. Αυτό που κάνει όμως τις πίτες να ξεχωρίζουν, είναι ότι φτιάχνονται κάθε πρωί με προζύμι και ελαιόλαδο και έχουν τη γεύση και την υφή ενός φρεσκοζυμωμένου ψωμιού! Η πίτα αλείφεται με το ντιπ της επιλογής σου και όλα τα υλικά μπαίνουν μέσα με τέτοιο τρόπο ώστε η κάθε μπουκιά να είναι ξεχωριστή. 

Το βράδυ το μενού του εστιατορίου διαφοροποιείται για να μην το βαρεθείς ποτέ - αν και με τέτοια γεύση είναι λίγο αδύνατο! Αποκλειστικά τα βράδια λοιπόν, το Marinado, σου ετοιμάζει μαριναρισμένα χοιρινά μπριζολάκια, χοιρινά πανσετάκια και χαλούμι σχάρας.

Νέες προσθήκες, ακόμα περισσότερη απόλαυση
Όμως επειδή παρά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει ήδη το Marinado δεν επαναπαύεται ποτέ – άλλωστε αυτό είναι και ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας του – πρόσθεσε ακόμα 4 ξεχωριστές επιλογές στο μενού του. Για μεσημεριανό, προστέθηκε μια υπέροχη σαλάτα με σολομό και για βραδινό δύο νέες μοναδικές επιλογές, το Lime & Herbs Chicken Breast και το Leg of Lamb Steaks. Το βράδυ εκτός από τις ήδη υπάρχουσες επιλογές, θα βρεις επίσης λαχταριστά Halloumi Sticks τα οποία σερβίρονται με φρέσκο ταχίνι dip!

Μεσημεριανό ή βραδινό, στη δουλειά ή στο γραφείο, αν αναζητάς ένα γρήγορο, ελαφρύ και φυσικά πεντανόστιμο γεύμα, το Marinado είναι η ιδανική επιλογή! 

Μπορείς να παραγγείλεις online μέσω Wolt, Foody και της ιστοσελίδας του εστιατορίου, αλλά και τηλεφωνικώς στο 22 524 228. 

Ώρες λειτουργίας:
Μεσημέρι: Δευτέρα - Παρασκευή 11:30 - 15:30
Βράδυ: Δευτέρα - Σάββατο 18:00 – 22:00

FacebookMarinado Kitchen
Instagrammarinadokitchen
Websitehttps://marinado.com.cy/

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close