Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ο Όμιλος Thanos Hotels συμπαραστάτης του «Σοφία για τα Παιδιά»

«Μαγειρεύω και Προσφέρω» στο Ενιαίο Ολοήμερο Δημοτικό Γιόλου-Μηλιού για το 2021-22

Δημοσιεύτηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2021

Έμπρακτα στο πλευρό του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά» συνεχίζει, για άλλη μια χρονιά, ο Όμιλος Thanos Hotels and Resorts, μέσω του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει τις ανάγκες 16 ολοήμερων δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων σε όλη την Κύπρο, προσφέροντας μεσημεριανό φαγητό για ένατη συνεχή σχολική χρονιά.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του, ο Όμιλος έχει αναλάβει φέτος, εξ ολοκλήρου, τη σίτιση των παιδιών του Ενιαίου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Γιόλου - Μηλιού, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο που επιτελεί το «Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά» εδώ και χρόνια. 

«Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, η οποία έχει αλλάξει τη ζωή όλων μας, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε απόντες στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας, ιδιαίτερα τα παιδιά. Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με το ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά», το οποίο, με αξιέπαινες ενέργειες που μας εμπνέουν, έχει συμβάλει στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης και σίτισης στους χώρους των σχολείων. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, ο καθένας από τη δική του πλευρά, ώστε η σίτιση, μία από τις βασικές ανάγκες των παιδιών, να καλύπτεται επαρκώς. Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, ευελπιστούμε πως και για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022 θα καταφέρουμε να προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά και οικογένειες που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες», ανέφερε σχετικά η κ. Νατάσα Μιχαηλίδου, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close