Cyprus Eating Awards , Οι βραβευμένοι

Cyprus Eating Awards 2020: Αγαπημένο Εστιατόριο των Αναγνωστών

16 χρόνια βραβεύουμε τους άριστους της γεύσης

Δημοσιεύτηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2021

Αγαπημένο Εστιατόριο των Αναγνωστών
Βραβευμένο
: Pier One Cafe Restobar, Λεμεσός

Το Pier One Cafe Restobar ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του το 2016 και από τότε κατάφερε να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού και να περιληφθεί στα πιο εμβληματικά εστιατόρια του νησιού. Και όχι άδικα, μίας και πρόκειται για έναν όμορφο χώρο, με εξαιρετική αρχιτεκτονική, σε μία πραγματικά προνομιακή τοποθεσία, που του χαρίζει πανοραμική θέα, από τη μία όλου του κόλπου της Λεωφόρου, και από την άλλη του λιμανιού. 

Η μοναδική του τοποθεσία λοιπόν συνοδεύει τέλεια το μενού του, που χαρακτηρίζεται από ευρηματικότητα, γνήσιες και καθαρές γεύσεις, ιδανικές για όλους τους διατροφικούς τύπους, αλλά και το ποτό σου τα βραδάκια με ρομαντική, χαλαρή ατμόσφαιρα. 

Εδώ η σεφ και η ομάδα της, βασισμένοι κυρίως σε μεσογειακές επιρροές, έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό fusion menu, που χαρακτηρίζεται από ευρηματικότητα, γνήσιες και καθαρές γεύσεις, ιδανικές για όλους τους διατροφικούς τύπους. Οι δε έμπειροι bartender, με βασικό συστατικό τη φαντασία τους, παρουσιάζουν καθημερινά μοναδικά κοκτέιλ.

Ως ένας πραγματικά all day χώρος, λοιπόν, τόσο τα πρωινά όσο τα μεσημέρια αλλά και τα βράδια δεν παύει να σου γεμίζει το στομάχι αλλά και το μάτι, με λαχταριστά Pancakes για brunch, δροσερές σαλάτες και λαχταριστά sushi, υψηλής δεξιοτεχνίας ορεκτικά και φρέσκα ζυμαρικά.

Δοκίμασε τα Salted Caramel Pancakes για brunch, απόλαυσε την δροσερή Tempura Shrimp Salad το μεσημέρι, ή ένα λαβράκι ψημένο στον φούρνο, όπως και εξαίρετα γλυκά, εκλεκτά cocktail και ανεβαστική μουσική.
Πολύ καλή είναι και η λίστα κρασιών, αλλά και η ευκαιρία που έχεις να διαλέξεις ό,τι επιθυμείς από την οινοκάβα του εστιατορίου.  

Ιδιοκτήτης: PHC Franchised Restaurants Public Ltd.
Head Chef: Ξένια Χαραλάμπους
Διευθυντής: Grzegorz Rutkowski

INFO: Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός.
Τηλ.: 25022375.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close