Δημοσιεύτηκε στις 22 Νοεμβρίου 2024
Ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας σας προσκαλεί να υποδεχθείτε τα Χριστούγεννα στο Παραλίμνι με Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και ΟΝΕ!
Την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2024, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, το πρόγραμμα ξεκινάει στις 15:30 με Live Link με το Politia FM.
Στις 17:35 θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση με Emilia Salouta Cheerleaders και στις 18:00 ακολουθεί το μουσικό πρόγραμμα “The Sound of Christmas” από το Aria School of Fine Arts.
Θα ακολουθήσει στις 18:30 η χορευτική παράσταση με τίτλο “Believe in the Magic of the Season” από το Art de Ballet – Adamantini Kosma και στις 18:50 η χορευτική παράσταση “Crazy Christmas” από το Passion Dance School – Elena Tofa.
Στις 19:10 ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιήσουν τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο πλαίσιο της Παγκύπριας εκστρατείας της ΑΗΚ και του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου «Δώσε Φως σε μια Ζωή».
Το πρόγραμμα θα κορυφωθεί στις 19:30 με συναυλία με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους ΟΝΕ.
Είσοδος ελεύθερη.
Στον χώρο θα υπάρχουν περίπτερα από οργανωμένα σύνολα, φιλανθρωπικούς οργανισμούς και άλλους ιδιώτες.
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας ενημερώνει το κοινό ότι η οδός Αγίου Γεωργίου και οι πάροδοι σε αυτήν θα είναι κλειστοί από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2024 μέχρι και τις 23:00, ενώ η στάση και η στάθμευση αυτοκινήτων απαγορεύεται κατά τις πρωινές ώρες της 24 Νοεμβρίου 2024 στις προαναφερθείσες οδούς.

Σχετικά

Η μεγαλύτερη έκθεση γάμου και βάπτισης στην Κύπρο έρχεται τον Απρίλιο
Ένα διήμερο, στο Κτήμα Κουσιουμής, με όλους τους επαγγελματίες


«Αλαντίν»: Η παιδική παράσταση που έρχεται να μας μαγέψει με ένα φαντασμαγορικό θέαμα
Υπέροχα αυθεντικά κοστούμια, μαγικά κόλπα, χορός και τραγούδι

Γιορτάζουμε το διήμερο του Πάσχα στο Κελλάκι με πλούσιο πρόγραμμα
Μουσική, χορός και παιχνίδια

Συζήτηση με την Ελληνίδα ποιήτρια και στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου στο Παν. Κύπρου
Η συζήτηση έχει ως τίτλο «Εγώ μιλάω για δύναμη: Η Λίνα Νικολακοπούλου αφηγείται…»

Φτιάχνουμε χαλούμι, αναρή, ελιόπιτα και χαλουμόπιτα σε μία υπέροχη φάρμα
Το ιδανικό περιβάλλον για να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τα ζώα

Έρχεται η πρώτη πασχαλινή αγορά με φαγητό, παιχνίδια, ήθη και έθιμα
Φυσικά η μουσική και ο χορός δεν μπορούν να λείπουν

Δωρεάν ρέσι και πασχαλινές εκδηλώσεις την Κυριακή του Πάσχα στην Λετύμπου
Πάμε στην πλατεία του χωριού με τους μικρούς μας φίλους


Πάσχα στις Κάτω Πλάτρες με διαγωνισμούς, παιχνίδια και μουσική
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Τα 10 καλύτερα πράγματα για να κάνεις τον Απρίλιο στην Κύπρο
Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης φέρνει μαζί τους ενδοαφέρουσες προτάσεις για μικρούς και μεγάλους

Ακυρώθηκε η μοναδική αστρονομική εμπειρία στο Αστροπάρκο Αμιάντου
Λόγω καιρικών συνθηκών