Cine News , Κινηματογράφος

Πέθανε ο Έλληνας μπαμπάς από το «My Big Fat Greek Wedding»

Ο ηθοποιός Μάικλ Κόνσταντιν απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών

Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2021

Την τελευταία του πνοή άφησε στα 94 του χρόνια ο ηθοποιός Μάικλ Κόνσταντιν, ο αγαπημένος «Γκας Πορτοκάλος», πατέρας της Νία Βαρντάλος στην ταινία «My Big Fat Greek Wedding».

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή την Τετάρτη, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ο γαμπρός του, Μάικλ Γκόρντον, επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι του στο Ρίντινγκ της Πενσιλβάνια. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κόνσταντιν αντιμετώπιζε εδώ και αρκετά χρόνια προβλήματα υγείας, χωρίς να προσδιορίζεται ποια ήταν αυτά.

Ο Κόνσταντιν γεννήθηκε στο Ρίντινγκ το 1927, γιος Ελλήνων μεταναστών, και ο πατέρας του ήταν εργάτης σε χαλυβουργείο. Το 1946 αποφοίτησε από το γυμνάσιο και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και έπειτα στην Καλιφόρνια, για να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει ηθοποιός.

Ο Κόνσταντιν ξεκίνησε την καριέρα του στην υποκριτική από τις θεατρικές σκηνές της Νέας Υόρκης, παίζοντας αρχικά μικρούς ρόλους εντός και εκτός Brοadway.

Μάικλ Κόνσταντιν: Το συγκινητικό αντίο της Νία Βαρντάλος
Με μία συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε τον κινηματογραφικό της «μπαμπά» η Νία Βαρντάλος.

«Ο Μάικλ Κόνσταντιν, μπαμπάς της οικογένειας του καστ μας, παντοτινός μας φίλος. Η συνεργασία μαζί του ήταν πλημμυρισμένη από αγάπη και διασκεδαστικές στιγμές. Θα εκτιμώ πάντα αυτόν τον άνθρωπο που έδωσε ζωή στον “Γκας”. Μας χάρισε τόσο πολύ γέλιο και του αξίζει να αναπαυθεί. Σε αγαπάμε Μάικλ» έγραψε η Νία Βαρντάλος. 

Πηγή: newsbeast.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close