Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2024
Ο Δήμος Πάφου οργανώνει και φέτος την μεγάλη καθιερωμένη του εκδήλωση «Santa Run» την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2024, από τις 10:30 το πρωί, στο κέντρο της πόλης.
Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο της κοινωνική πολιτικής του Δήμου και έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα και να ενισχύσει τις εθελοντικές οργανώσεις και τα φιλανθρωπικά σωματεία της περιοχής.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει μια πορεία, έναν περίπατο γεμάτο χαρά για μικρούς και μεγάλους, όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα ντυθούν Άγιοι Βασίληδες.
Η πορεία θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί από την Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο), όπου θα διανέμονται καπελάκια του Αγίου Βασίλη.
Στη συνέχεια, μικροί και μεγάλοι Άγιοι Βασίληδες θα περπατήσουν υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τη Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου, μέχρι την Πλατεία Κέννεντυ και τον πεζόδρομο της Μακαρίου.
Από τις 11:00 π.μ. μέχρι τη 1:00 μ.μ., στην περιοχή αυτή θα διοργανωθεί μια «Γιορτή Αγάπης», με φιλανθρωπικό παζαράκι στο οποίο θα συμμετάσχουν εθελοντικά σωματεία και οργανώσεις.
Το παζαράκι θα πλαισιώνεται από καλλιτεχνικό πρόγραμμα και διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας χαρά και ψυχαγωγία σε όλους.
Ο Δήμος Πάφου καλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν μαζικά στην εκδήλωση, να διασκεδάσουν και ταυτόχρονα να ενισχύσουν τις εθελοντικές οργανώσεις της πόλης με την προσφορά τους, δημιουργώντας έτσι μια ατμόσφαιρα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς στην πόλη μας.

Σχετικά
Το Μεγάλο Φινάλε του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, θα γραφτεί στον ουρανό!
Για 10 λεπτά η Λεμεσός θα ζήσει ένα υπερθέαμα που θα αφήσει εποχή — ένα show που θα μας αφήσει άφωνους και το βλέμμα στραμμένο ψηλά
25+1 (ωραίες) προτάσεις για Καθαρά Δευτέρα στη φύση
Η Κύπρος γιορτάζει με λαγάνα, χαρταετούς, κρασί και παραδοσιακή μουσική
Το Άρσος ανακοίνωσε όλες τις εκδηλώσεις του για τη χρονιά
Όλες οι ημερομηνίες για τις εκδηλώσεις που αναμένεται να ξεχωρίσουν και φέτος στο χωριό της Λεμεσού
Το Λιοπέτρι ακυρώνει την Καρναβαλίστικη Παρέλασή του
Ακυρώνεται η Καρναβαλίστικη Παρέλαση στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λιοπετρίου που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2026
Η Δρούσεια φιλοξενεί το πρώτο PIKNIK
To Ξαρκής φιλοξενεί καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό, και πάνε για ένα μεγάλο διήμερο πικ-νικ
Ο πρώτος Nicosia Walk του 2026 έρχεται
Μια περιπατητική διαδρομή στη Λευκωσία που εξερευνά τα ορατά και αόρατα «τείχη» της πόλης
ΟΔΗΓΟΣ: Όλα όσα θα γίνουν το τριήμερο του Καρναβαλιού στην Κύπρου
Παρελάσεις, θέατρο, συναυλίες, street parties και γλέντια μέχρι το πρωί – βάλε στολή και βγες!
Common Ground Party: Την Παρασκευή 13 Μαρτίου η Λάρνακα γιορτάζει όπως της αξίζει!
Είναι η γιορτή μιας πόλης που βρίσκει τον Κοινό Τόπο της και τον μετατρέπει σε κινητήρια δύναμη πολιτισμού, συνοχής και ελπίδας.
Καρναβάλι 2026: Οι 7 παρελάσεις, που θα απολαύσουμε στην Κύπρο το σαββατοκύριακο
Κάθε πόλη του νησιού και μια μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση
«Νυχτερινά Μασκαροπερπατήματα» την Πέμπτη στη Λεμεσό
Η πόλη ζει σε ρυθμούς καρναβαλιού, με τους Δέσποινα Ολυμπίου, Γιάννης Μάργαρης, Σμαράγδα Διαμαντίδου και Μαρκέλλα Χατζημιτσή στον Χορός της Πέμπτης στην Πλατεία
Ένα πάρτυ γυναικεία υπόθεση στα στενά της Λευκωσίας
Το Υφαντουργείο και το Nostalgia σε μια μοναδική συνεργασία για την μέρα της γυναίκας