Μη χάσετε , Μουσική

Επιστρέφουν τα Super Music Awards by Kωτσόβολος

O μουσικός θεσμός που έχει πια καθιερωθεί, επιστρέφει

Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2021

H κορυφαία μουσική εκδήλωση στην Κύπρο επιστρέφει, μετά την περσινή απουσία λόγω της πανδημίας και είμαστε ενθουσιασμένοι! Η μουσική πάντα δημιουργούσε τις γέφυρες για να ενώνονται οι άνθρωποι ακόμα και μέσα από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Πάμε λοιπόν να την γιορτάσουμε ξανά!  

O μουσικός θεσμός που έχει πια καθιερωθεί, τα SUPER MUSIC AWARDS 2021 έρχονται μαζί με τον Μεγάλο Χορηγό τους, την εταιρία Κωτσόβολος, κορυφαίο προορισμό τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ελλάδα, που πρόσφατα εισήλθε και στην Κυπριακή αγορά.  

Στόχος το νέο ραντεβού να είναι και πάλι ένα φαντασμαγορικό σόου  με εντυπωσιακά live acts, μοναδικές στιγμές και εκπλήξεις. 

Οι δημοφιλέστεροι  καλλιτέχνες της Ελληνικής δισκογραφίας θα είναι υποψήφιοι σε 12 διαφορετικές κατηγορίες στη ψηφοφορία που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες. 

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες. 

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ 
Με δυο υπερσύγχρονα φυσικά καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.cy και ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο, η Κωτσόβολος μας καλωσορίζει σε ένα πλούσιο κόσμο γεμάτο ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, με ό,τι νεότερο υπάρχει στην τεχνολογία, αλλά και σε έναν ολοκληρωμένο κόσμο υπηρεσιών, για να βρίσκεις πάντα αυτό που θέλεις, με τον τρόπο που επιθυμείς, εύκολα, γρήγορα και απλά. Η Κωτσόβολος είναι η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής με ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, με 93 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα kotsovolos.gr, και ένα άρτια καταρτισμένο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close