Πάμε Ταξίδι , Guide

Zela Aviation και Precision Air ένωσαν τις δυνάμεις τους 

Μεγάλη επαγγελματική συμφωνία στο χώρο των αερομεταφορών

Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2021

Άλλη μια σημαντική συμφωνία προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο της η Zela Aviation, η οποία ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία της με την Precision Air, μια από τις πλέον δυναμικές αεροπορικές εταιρείες, με έδρα την Τανζανία. 

Η συμφωνία αυτή, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τον τομέα των αερομεταφορών, επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη και αξιοπιστία που χαίρει, διεθνώς, η Zela Aviation.

Η συμφωνία, η οποία υπεγράφη στις 25 Αυγούστου 2021, στα κεντρικά γραφεία της Precision Air στο Ντάρ ες Σαλάμ, προνοεί τη διαμεσολάβηση της Zela Aviation, η οποία θα ενεργεί ως Γενικός Αντιπρόσωπος, για τη μίσθωση αεροσκαφών και πληρωμάτων της Precision Air, σε ξένες αεροπορικές εταιρείες, καθώς και τη διασφάλιση της συντήρησης και ασφάλισης των αεροσκαφών.

Σε δηλώσεις του κατά την υπογραφή της συμφωνίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Precision Air κ. Patrick Mwanri, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο αυτό εγχείρημα, σε μια περίοδο, που όπως είπε, η αεροπορική βιομηχανία γίνεται μάρτυρας τεράστιων αλλαγών και προκλήσεων, λόγω της πανδημίας του COVID-19.  

Για το λόγο αυτό, συμπλήρωσε ο κ. Mwanri, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να είμαστε ευέλικτοι, ενώ μέσα από τη συνεργασία μας με τη Zela Aviation ευελπιστούμε να  επιτύχουμε τη μέγιστη χρήση των αεροσκαφών μας, τα οποία θα αποτελέσουν σημαντική πηγή εσόδων, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, λόγω της μειωμένης ζήτησης ταξιδιών.

Την απόλυτη ικανοποίηση του για την υπογραφή της συμφωνίας, με μια έγκριτη αεροπορική εταιρεία, όπως χαρακτήρισε την Precision Air, εξέφρασε και ο πρόεδρος της Zela Aviation, κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης. Η Precision Air, υπέδειξε, είναι μια αεροπορική εταιρεία ιδιαίτερα γνωστή για τον επαγγελματισμό της, η οποία τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα, τόσο στην Τανζανία όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. 

«Θα συνεργαστούμε με την Precision Air, ώστε αυτή η συμφωνία να αποδώσει τα μέγιστα οφέλη και για τις δύο πλευρές, επιτυγχάνοντας αμφότεροι τους επιχειρηματικούς μας στόχους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστοδουλίδης.

Η συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα στη Zela Aviation και την Precision Air τίθεται σε ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2021.

Zela Aviation
Η Zela Aviation δραστηριοποιείται στον τομέα της ναύλωσης και πώλησης αεροσκαφών τα τελευταία δεκαέξι χρόνια. Διαθέτει γραφεία στη Λεμεσό, την Αθήνα και το Λονδίνο και παρέχει υπηρεσίες στις αγορές της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής, της Βόρειας και Νότιας Αμερικής. Η ηγετική της θέση, η δυναμική της πορεία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, καθιστούν την Zela Aviation, τον σταθερό και αξιόπιστο συνεργάτη στο διεθνή χώρο των αερομεταφορών. 

Precision Air
Η Precision Air είναι μια πλειοψηφική εταιρεία στην Τανζανία, η οποία διενεργεί δρομολόγια πτήσεων από τη βάση της, στο Dar es Salaam προς Arusha, Bukoba, Dodoma, Kahama, Kilimanjaro, Mbeya, Mtwara, Mwanza, Zanzibar και Nairobi. Εκτός από τις προγραμματισμένες εμπορικές πτήσεις, η Precision air προσφέρει επίσης υπηρεσίες ναύλωσης, συντήρησης μέσω του εγκεκριμένου οργανισμού συντήρησης (AMO), καθώς και υπηρεσίες δεμάτων και φορτίου.
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close