Πάμε Ταξίδι , Guide

Τελευταία αναχώρηση του Jewel of the Seas της Royal Caribbean από τη Λεμεσό

Royal Caribbean: Το πρόγραμμα κρουαζιέρων με το Jewel of the Seas συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό

Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2021

Με την καλοκαιρινή σεζόν να έχει πια ολοκληρωθεί και επίσημα, το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Jewel of the Seas της Royal Caribbean συνεχίζει ακάθεκτο τις κρουαζιέρες 7 βραδιών στα ελληνικά νησιά και τους δύο πρώτους μήνες του φθινοπώρου, με απ’ ευθείας αφετηρία το λιμάνι Λεμεσού, εκμεταλλευόμενο την ωραιότερη περίοδο διακοπών για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Η καλοκαιρινή σεζόν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς χιλιάδες ταξιδιώτες επέλεξαν φέτος το Jewel of the Seas και τη Royal Caribbean για τις θερινές τους διακοπές, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις γεμάτες πολυτέλεια, άνεση και ελληνικό καλοκαίρι. Με προορισμούς τη Ρόδο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τον Πειραιά και τα Χανιά της Κρήτης, οι επιβάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους μοναδικούς αυτούς ελληνικούς προορισμούς, συνδυάζοντας παράλληλα την αξεπέραστη εμπειρία πολυτέλειας που προσφέρει το Jewel of the Seas και η Royal Caribbean, με την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού του πλοίου. 

Με συνολική δυνατότητα φιλοξενίας 2,702  επιβατών, σε 1,097 δωμάτια κατανεμημένα στα 13 καταστρώματά του, το Jewel of the Seas, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που επέλεξε την Κύπρο ως αφετηρία για τα οργανωμένα του δρομολόγια, προσφέρει δεκάδες επιλογές ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και ανεμελιάς. Ανάμεσα στα πολυτελή εστιατόρια, μπαράκια και σαλόνια που προσφέρουν αμέτρητες γαστρονομικές επιλογές, περιλαμβάνονται επίσης 3 πισίνες, μίνι γήπεδο γκολφ, γυμναστήριο, 3 τζακούζι, σπα, δισκοθήκη, καζίνο, θέατρο χωρητικότητας 1,250 θεατών, ανοικτό σινεμά, ακόμα και πλούσια βιβλιοθήκη. Και βέβαια το shopping therapy δεν έχει τελειωμό στα δεκάδες καταστήματα που βρίσκονται στο πλοίο. 

Παράλληλα, η φιλική και άψογη εξυπηρέτηση του πλήρως καταρτισμένου προσωπικού του πλοίου σε συνδυασμό με την ποικιλία και το εύρος των γαστρονομικών επιλογών που προσφέρονται σε ημερήσια βάση, καθώς επίσης και το μέγεθος του πλοίου που μπορεί να χαρίζει ποικιλία επιπρόσθετων επιλογών διασκέδασης και ψυχαγωγίας, είναι τα τρία χαρακτηριστικά που κάνουν την ξεχωριστή εν πλω εμπειρία του Jewel of the Seas της Royal Caribbean, ανεπανάληπτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα υγειονομικά μέτρα που επέβαλε η πανδημία συνεχίζουν να ακολουθούνται με ευλάβεια από το προσωπικό της εταιρείας και του κρουαζιερόπλοιου, που είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά του Covid19, χωρίς όμως να αλλοιώνουν τη συνολική εν πλω εμπειρία ή να επιβάλλουν επιπλέον δυσκολία στους επιβάτες, τόσο κατά τη διαδικασία κράτησης όσο και της επιβίβασης. Προτεραιότητα της εταιρείας παραμένει πάντα η ασφάλεια και υγεία των επιβατών, γεγονός που οδήγησε στην άψογη οργάνωση των υγειονομικών διαδικασιών που αποδείχτηκαν αποτελεσματικά. 

Τέλος, το πρόγραμμα των επταήμερων κρουαζιέρων θα ολοκληρωθεί στις 30 Οκτωβρίου 2021, με το ενδιαφέρον του κοινού να παραμένει αμείωτο και τις κρατήσεις να συνεχίζονται. Οι τιμές των πακέτων ξεκινούν από €599 το άτομο σε δίκλινη καμπίνα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους ταξιδιωτικούς συμβούλους τους που συνεργάζονται με τη Royal Caribbean στην Κύπρο.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close